711990 ten xlander je v lese v pohode (tlaci tatínek)
Vše o těhotenství a dětech
711990 já v lese taky nemám problém. Ten tank (patron s neotočnými koly) zvládl i kamenné moře:) ale normální lesní cestu zvládá i to Valco v pohodě. My pořád řešíme i ten spánek, na kratší výlety už se taky snažíme vyrážet spíš bez kočárku.
Kočárek v lese je úplně v pohodě, ale je potřeba čtyřkolku. My s kočárem projeli i Krkonoše. ![]()
Potrefenáhusa Presne. Vubec se neorientuju. Ted mam na ceste ten co mi 711990 doporucila a dost se tesim. Ja se spoustu veci dozvimaz v prubehu, ruzne ty operky a polohovani. To jak super je brzda, jsem zjistila az vymenou kocaru
. Do te doby proste nebyla, tak nebyla.
Jos jako vůbec žádná brzda?![]()
711990 nakladni vozidlo je fajn, pokud vsechny nalozene veci nepatri diteti (spodek je taky plny kramu na piskoviste)
continuity Krkonoše máme taky za sebou. Blbé byly Jeseníky, tam byla samá šotolina. Já docela litovala, že jsme neinvestovali do něčeho lepšího, nakonec jsme toho nachodilu celkem dost, předpokládám, že s lepším kočárkem by to bylo zase o kus lepší.
Evaeva No rucni jako na kole ne. Jen zastavit samozrejme pedalem sel.
Jos já měla sebou vždycky ještě nákupní tašku a na madle mám háček. Když se to nevešlo dolů, tak jsem to zavěsila.
Evaeva já měla na starší kočár z druhé ruky od kamarádů. V tom se vozila ještě mladší jako mimino a k ní jsem si pořídila nový sporťák. K tomu všemu jsem měla ještě jedny levné golfky na sídliště a na dovolenou letadlem.
To jsou moje kočárkove zkušenosti. ![]()
Jos jo takhle, tak to jo. Já ruční taky nemám, i když jsem jí chtěla:(
continuity tak já nejsem žádný kočárkový guru. Já měla vlastně jednu dvoukombinaci a pak to Valco, což je něco mezi sporákem a golfkama. Na dovolenou jsme vozili takový šílený kočár, co jsme původně měli po známých na balkón. Hrozný tank, ale projel všechno, byl odpružený pro miminko a měl vložnou tašku, což bylo super. Ale vypadá jak pro bezdomovce:) Pak máme ještě kočárek u tchýně a na chalupě, ale to jsou takové skoro trosky bůhví po kom.
Já na první měla kočár od švagrové po jejích třech dětech, protože jsem usoudila, že si tak alespoň vyzkouším, co vlastně od kočáru chci. A on byl nakonec moc fajn, nový jsme nepotřebovali, projel úplně všechno. Pak si ho vzal exšvagr jako záložní na svoje nové dítko. No a na druhého jsme kočár vybírali tak dlouho (on byl teda většinu doby lockdown a já chtěla ty kočárky vidět naživo), až jsem z toho začala rodit a po několika telefonátech k nám doputoval zpátky zase ten starý kočárek, takže syn je v něm už šesté dítě. My jsme hrozně ekologická rodina :o)
DruI to sa mi páči ![]()
žluťásek v synovych 42 rokoch budem mať skoro 80, ak sa teda dožijem ![]()
Pinot Noir 711990 já jsem dneska v kočárku vezla propanbutanovou láhev
těch plus 7 kilo bylo dost znát, počkala jsem si raději na nízkopodlažní tramvaj.
Jinak my máme hlubokáč xlander, moje druhá dcera je v něm 4. dítě, a sporťák to valco, to jsme kupovali nový, vůbec ho nešetřili a měl by vydržet i druhé dítě. Pak bude ale nejspíš na odpis. V tom jsem zas jednou vezla z Lidlu 10 lahví retsiny, krásně to cinkalo ![]()
Mě to přijde super. Oba nase kočárky šly dál. Ja i všechny věci po dětech doteď daruji a téměř všechno najde uplatnění.
Evaeva on ten Aerius se myslím musí dát víckrát než začne fungovat, že tam není ta bezprostřední úleva hned po podání.
Karja mě oba dva trochu soplí, a já už se rozhodla že to prostě nebudu řešit, to by mě z toho jeblo. Celou zimu zavřená doma se upínám na jaro, že budou konečně zdraví a už nemám na to držet je v režimu nemocných. Příšerce po nasazení Aeriusu rýma zmizela, teď se teda vrátila,ale přisuzuji to tomu že je u nás toho pylu strašně moc, všechno venku je uplně žlutý. Dneska jsem s nima byla na alergo,tak uvidím co výsledky. Krteček teda stále zelená nudle, ale to má nejspíš přemnoženou tu svou oblíbenou bakterii kterou máme přirozeně v nose všichni, takže vlastně ani nemá čím někoho nakazit. Takžepříšerka je ve školce, jezdíme na výlety atd. jediné co, tak do bazénu jsem s nima zatím neroufla.
Mohučanka určitě vydrží i druhé dítě. Náš byl už po někom, ale hodně pěkný. Za ty asi tři roky intenzivního používání mi akorát mamka musela zašít košík, jinak je pořád dobrý, konstrukce je pořád v pohodě, myslím, že ho pak ještě někdo užije na doježdění. A X-Landerem jsem teda moc spokojená nebyla, měl hrozně malou korbičku, ten rok by v něm určitě nedali, už ve čtyřech měsících to bylo s fusakem na knop. Ale u tchýně byl dobrý a teď ho má kamarád jako kočár na doma.
U nás teď taky řádí rýma a kašel, v MŠ půlka dětí chybí. Syn je alergik, už má nasazený zodac druhý týden a na tu rýmu s kašlem to nemá žádný vliv. Vzduch je teď teda příšerný, vykvetla řepka a k tomu všechny ty ostatní radosti, takže to asi celou situaci zhoršuje. Přemýšlím o čističce vzduchu, jestli třeba na noc by to mělo cenu. My přes den máme ten dům úplně průtočný, všechno otevřený, práší se hrozně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí