Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2022 10:59

711990 ten xlander je v lese v pohode (tlaci tatínek)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 11:03

711990 já v lese taky nemám problém. Ten tank (patron s neotočnými koly) zvládl i kamenné moře:) ale normální lesní cestu zvládá i to Valco v pohodě. My pořád řešíme i ten spánek, na kratší výlety už se taky snažíme vyrážet spíš bez kočárku.

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 11. května 2022 11:24

Kočárek v lese je úplně v pohodě, ale je potřeba čtyřkolku. My s kočárem projeli i Krkonoše.

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. května 2022 11:37

Potrefenáhusa Presne. Vubec se neorientuju. Ted mam na ceste ten co mi 711990 doporucila a dost se tesim. Ja se spoustu veci dozvimaz  v prubehu, ruzne ty operky a polohovani. To jak super je brzda, jsem zjistila az vymenou kocaru . Do te doby proste nebyla, tak nebyla. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 11:38

Jos jako vůbec žádná brzda?

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. května 2022 11:44

711990 nakladni vozidlo je fajn, pokud vsechny nalozene veci nepatri diteti (spodek je taky plny kramu na piskoviste)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 11:44

continuity Krkonoše máme taky za sebou. Blbé byly Jeseníky, tam byla samá šotolina. Já docela litovala, že jsme neinvestovali do něčeho lepšího, nakonec jsme toho nachodilu celkem dost, předpokládám, že s lepším kočárkem by to bylo zase o kus lepší.

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. května 2022 11:46

Evaeva No rucni jako na kole ne. Jen zastavit samozrejme pedalem sel. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 11:46

Jos já měla sebou vždycky ještě nákupní tašku a na madle mám háček. Když se to nevešlo dolů, tak jsem to zavěsila. 

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 11. května 2022 11:47

Evaeva já měla na starší kočár z druhé ruky od kamarádů. V tom se vozila ještě mladší jako mimino a k ní jsem si pořídila nový sporťák. K tomu všemu jsem měla ještě jedny levné golfky na sídliště a na dovolenou letadlem.

To jsou moje kočárkove zkušenosti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 11:49

Jos jo takhle, tak to jo. Já ruční taky nemám, i když jsem jí chtěla:(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 11:53

continuity tak já nejsem žádný kočárkový guru. Já měla vlastně jednu dvoukombinaci a pak to Valco, což je něco mezi sporákem a golfkama. Na dovolenou jsme vozili takový šílený kočár, co jsme původně měli po známých na balkón. Hrozný tank, ale projel všechno, byl odpružený pro miminko a měl vložnou tašku, což bylo super. Ale vypadá jak pro bezdomovce:) Pak máme ještě kočárek u tchýně a na chalupě, ale to jsou takové skoro trosky bůhví po kom.

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 11. května 2022 11:55

Já na první měla kočár od švagrové po jejích třech dětech, protože jsem usoudila, že si tak alespoň vyzkouším, co vlastně od kočáru chci. A on byl nakonec moc fajn, nový jsme nepotřebovali, projel úplně všechno. Pak si ho vzal exšvagr jako záložní na svoje nové dítko. No a na druhého jsme kočár vybírali tak dlouho (on byl teda většinu doby lockdown a já chtěla ty kočárky vidět naživo), až jsem z toho začala rodit a po několika telefonátech k nám doputoval zpátky zase ten starý kočárek, takže syn je v něm už šesté dítě. My jsme hrozně ekologická rodina :o)

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 11. května 2022 12:16

DruI to sa mi páči

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 11. května 2022 12:17

žluťásek v synovych 42 rokoch budem mať skoro 80, ak sa teda dožijem

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. května 2022 12:31

Pinot Noir 711990 já jsem dneska v kočárku vezla propanbutanovou láhev těch plus 7 kilo bylo dost znát, počkala jsem si raději na nízkopodlažní tramvaj.

Jinak my máme hlubokáč xlander, moje druhá dcera je v něm 4. dítě, a sporťák to valco, to jsme kupovali nový, vůbec ho nešetřili a měl by vydržet i druhé dítě. Pak bude ale nejspíš na odpis. V tom jsem zas jednou vezla z Lidlu 10 lahví retsiny, krásně to cinkalo

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 11. května 2022 12:34

DruI

Mě to přijde super. Oba nase kočárky šly dál. Ja i všechny věci po dětech doteď daruji a téměř všechno najde uplatnění. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. května 2022 13:04

Evaeva on ten Aerius se myslím musí dát víckrát než začne fungovat, že tam není ta bezprostřední úleva hned po podání.

Karja mě oba dva trochu soplí, a já už se rozhodla že to prostě nebudu řešit, to by mě z toho jeblo. Celou zimu zavřená doma se upínám na jaro, že budou konečně zdraví a už nemám na to držet je v režimu nemocných. Příšerce po nasazení Aeriusu rýma zmizela, teď se teda vrátila,ale přisuzuji to tomu že je u nás toho pylu strašně moc, všechno venku je uplně žlutý. Dneska jsem s nima byla na alergo,tak uvidím co výsledky. Krteček teda stále zelená nudle, ale to má nejspíš přemnoženou tu svou oblíbenou bakterii kterou máme přirozeně v nose všichni, takže vlastně ani nemá čím někoho nakazit. Takžepříšerka je ve školce, jezdíme na výlety atd. jediné co, tak do bazénu jsem s nima zatím neroufla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 13:07

Mohučanka určitě vydrží i druhé dítě. Náš byl už po někom, ale hodně pěkný. Za ty asi tři roky intenzivního používání mi akorát mamka musela zašít košík, jinak je pořád dobrý, konstrukce je pořád v pohodě, myslím, že ho pak ještě někdo užije na doježdění. A X-Landerem jsem teda moc spokojená nebyla, měl hrozně malou korbičku, ten rok by v něm určitě nedali, už ve čtyřech měsících to bylo s fusakem na knop. Ale u tchýně byl dobrý a teď ho má kamarád jako kočár na doma.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. května 2022 13:25

Evaeva Karja 

U nás teď taky řádí rýma a kašel, v MŠ půlka dětí chybí. Syn je alergik, už má nasazený zodac druhý týden a na tu rýmu s kašlem to nemá žádný vliv. Vzduch je teď teda příšerný, vykvetla řepka a k tomu všechny ty ostatní radosti, takže to asi celou situaci zhoršuje. Přemýšlím o čističce vzduchu, jestli třeba na noc by to mělo cenu. My přes den máme ten dům úplně průtočný, všechno otevřený, práší se hrozně.