Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 17:57

continuity moji kluci taky nejezdí jen tak, ani míče je moc neberou. Jinak souhlasím, že holky si hrají jinak. Ale zrovna pistolky jsme se ségrou rády měly.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:25

Karja domeček shanime my, potkali jsme ho teď dvakrát na hřišti a dite bylo úplně nadšený, nevylezla z nej přes hodinu 

akorat nechcem plastovej, na ty zahradě na slunci to strašně zhnusne, nasla jsem krásný dřevěný jak z bullerbynu, ovsem za hroznou cenu 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:30

Sairon fenistil gel

continuity jo, z padu z hamaky bolo minuly rok na chate sitie hlavy ale bola blbo umiestnena, bol pod nou kusok skaly. Karja inak hamaka u nasich deti teraz vedie, kupili sme mame kedysi k narodkam myslim Tutoale urcite by sa dala ina lacnejsia. Mama ju ma uviazanu o stromy dost nizko od zeme, zmestia sa tam aj dvaja ludia, deti tam obcas aj spavaju, hraju sa tam a hojdaju. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:32

Karja jo a este male krhlicky a polievat, to je naj zabavka a oberat hrasok, veela hrasku :))

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:34

​mno bez legrace, kdysi jsem prebirala misto po kolegyni odchazejici do duchodu. zrovna se taky vdavala. do te doby mela napadnika (cely zivot toho jednoho), ktery zil s maminkou a ozenit se mohl az kdyz umrela.

​máme takú príbuznu,  jej drahý si ju mohol vziať až po smrti matky, stalo sa tak s jej nástupom do dôchodku,  on je mladší od nej.

Lenže tam na tom trvala matka.

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:40

Potrefenáhusa já si myslím, že stačí i prostěradlo přehozené přes provaz mezi dvěma stromy. To byste mohli i nějak pomalovat. 

Jinak my jsme ten plastový měli v takovém polostínu a byl hezký ještě když jsem ho dávala pryč. 

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:41

Mrakoplas hamaky mají nějaké za pár korun už i v decathlonu. 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:41

Keby sme nemali kopcovu záhradu, tak máme záhradný domček.  Inak máme pieskovisko,  hupacku,  veskere náradie, a voľnosť v akejkoľvek činnosti.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:43

Sairon na sluneční alergii mi funguje jedině Halicar

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:51

continuity viem, ved pisem, ze hocijaku lacnejsiu. Ale recenziu viem dat len k nasej. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2022 19:03

Potrefenáhusa My jsme si vloni stloukli tohle. Jako nápadů jsem měla plno, co tam dám. No tak tam mají tři poličky:-D....

Ale mám takové různé háčky, které jsem tam nezavesila a tak no. No jako vím že při vzniku bylo nápadů hodně:D. Takhle když je jich víc, tak si pěkně hrajou a tím, když přijde nějaké dítě co je mu to vzácné. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. května 2022 19:24

Karja to je super. Nasi sa tiez radi hraju na obchod alebo restauraciu v takych domcoch. Raz sme boli kdesi na Morave v restauracii, mali tam domcek s vydajnym okienkom a starsi vkuse vykrikoval cisla a museli sme si chodit s listockami po pieskove jedlo :))

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 11. května 2022 19:28

Miminko je nachlazené

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2022 19:46

Mrakoplas Asi je musím vzít do nějaké výdejny jídel aby to viděly:-D 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2022 19:55

continuity myslím, ze nutne potřebuje zavírat a otvírat dvere a okýnka 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 20:29

Mrakoplas a hrají si tak i sami? Protože naši nás k tomu potřebují, spolu jim to nějak nejde.

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 11. května 2022 20:30

Potrefenáhusa no tak to je prekerka

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 11. května 2022 20:31

Evaeva ještě je možná ten menší na to malinký. Ono to přijde, zahráli si pak líp než s dospělými. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. května 2022 20:47

Musím si postezovat, máme se synem nějaký blby období. Za těch par hodin, co se vidíme po školce, mě dokáže vytočit úplně do běla. Neustále odmlouvá, všechno mu strašně trvá, kvůli všemu kňourá a hysterčí a vymýšlí neustále nějaké nesmysly, na kterých trvá. Jako třeba že se budeme sprchovat potmě, že teď nutně otevřeme okno atp. Usiná v půl desátý, po hodině a půl nekonecnyho převalování v posteli, u kteryho musim asistovat. A můj level tolerance je už úplně na nule. Najednou mi ty jeho srandy nepřijdou vůbec roztomily a jen mě to neskutečně vysírá. Každý den si říkám, že na to půjdu nějak jinak a každý den to skončí stejně. Mrzí mě to, zda se ni, že nám to šlapávalo dobře, miluju ho, ale hrozně mi teď leze na nervy. Uf, muselo to ven.

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 11. května 2022 20:51

Potrefenáhusa 

Myslím, že tu hlášku se smradlavým dechem má vážně od psa, tedy od nás, občas něco takového při mazlení s Bonnie proneseme.

Dnes na hřišti lezl po takovém dřevěném vláčku a když chtěl slézt, nabídla mu pomoc maminka jiného dítěte. Na což Rosťa zareagoval prohlášením "já tady mám vlastní maminku!" a doprovodil to ukázáním prstem, aby bylo úplně jasno