Evaeva Jo tak do zimního bazénu bych se kvůli chorobám ani neodvážila:-D
Pinot Noir To je krásnej nákup!
Evaeva Jo tak do zimního bazénu bych se kvůli chorobám ani neodvážila:-D
Pinot Noir To je krásnej nákup!
žluťásek v synovych 42 rokoch budem mať skoro 80, ak sa teda dožijem
mno bez legrace, kdysi jsem prebirala misto po kolegyni odchazejici do duchodu. zrovna se taky vdavala. do te doby mela napadnika (cely zivot toho jednoho), ktery zil s maminkou a ozenit se mohl az kdyz umrela.
Neděláte někdo tomatovou polévku co by chutnala detem? Děti mají moc rády rajskou, tak bych to zkusila jako polévku...protože jedna ji vývary jen od babičky a druhá zas neji krémový:-D.
Evaeva jo, xlander nám vydržel asi půl roku
byl z druhé ruky skoro zadarmo, přitom vypadal jak nový, ale líto mi to nebylo. Oproti valcu je to tank.
Sairon u syna je teď hodně poznat, když se uřítí, to pak kašle opravdu děsně. Jinak máme taky normální režim, spíš teď přemýšlím, jestli mu tu mandli odoperují se žlutou rýmou
Mladší má rýmu jen malinko, ale do jeho školky mi ho s tím nevezmou. Infekční není ani jeden. No příští týden už snad budou dobrý.
Evaeva na operaci mandle by měl být zdravý.
Karja my s mladším normálně chodili na kurz (jako jeden týden aspoň dvakrát a pak minimálně týden nic:)). Plavat jsem s nimi chodila od mimin, ale první rýmu starší přines ze školičky. Ale letos jsme nikdy nebyli úplně všichni zdraví.
viktorka_od splavu tyjo, my máme souseda, kterému maminka řekla, že pokud přivede do baráku ženskou, tak ona skočí z okna. Žila velmi dlouho, takže nakonec soused zůstal úplně sám, teď je mu přes 80.
Mohučanka my ten náš xlander měli taky z druhy ruky od známých a byl jak novej.... ovšem co my s nim za ty dva roky provedli, to už bude maximálně tak na ten odvoz lahvi ze samosky
continuity doufám, že bude. Ale on má tu žlutou rýmu teď celkem často, vůbec nemá tu fázi normální rýmy před tím. Během dvou tří dnů to obvykle přejde. Ptala jsem se doktorky a zřejmě to má od té mandle, takže to je trochu hlava XXII:)
Mohučanka taky jsme ho měli z (minimálně) druhé ruky. Mně teda přišel celkově kompaktní, můj hluboký byl větší a ten tank Patron, ten byl ještě větší.
Zuzuli docitam zpetne, jeste nemam vsechno, ale me bee3 dost stve
Asi je to tim, ze nas tereni tank projede a vyskace vsechno. To bee se mi zda takovy vratky a hrkaci. Jako projet kocici hlavy projede, ale ne uplne prijemne. Striska je asi dlouha, ale jen v sede (coz tebe stvat nebude), neni na nej poradne kam pridelat Rockit (pro vas zase nepodstatny). Unesu i s ditetem jak bee tak nas hlavni kocar. Muzu pujcit na vyzkouseni nas. Rada bych ho pujcila i na to obdobi co budes potrebovat, ale mozna v srpnu poletime na dovolenou a tam ho asi vyuzijeme
Jako za me - neni to uplny prusvih, na dovolene nam v kombinaci s nositkem stacil, ale jinak bych ho uz nechtela. Zase ale tvoje dcera uz neco ujde sama, neco ujede na odrazedle, nespi v nem - asi bychbho klidne vzala a vzdycky ho pak zase dobre prodas ![]()
viktorka_od splavu Mohučanka tohle je smutné teda.
No a k ideálním kočárkům - já teda miluju nás Bumbleride speed. Bruslit se s ním dá, běhat, les projede (ale omezuje mě to stejně, jednou jsem ho s půlroční dcerou nesla asi 600m nějakým křoviskem, protože se mi nechtělo se vracet), vyskáče vysokou tramvaj, dlouhé schodiště. Unesu ho i s dítětem (má asi 9kg, dítě ještě míň teda
) snadno se složí, do košíku se vejde pes. Je užší než Thule, takže projedu všude. Polohování nohou jsem koupila za 250 navíc a došila si pásek aby šel do úplného lehu. Korba by pro naše dítě stačila asi i teď a hlavně byla pěkně vysoko a nemusela jsem se ohýbat někam ke kolenům. No vlastně jsem trochu naštvaná, že jsem tehdy skočila po tom bee bez rozmýšlení a neprozkoumala trh lépe. A pořád přemýšlím, jestli ho nevyměnit za jiný dovolenkový kočár. Mám to bee v autě, ať jako těhotná pořád netahám ten náš, ale stejně radši beru ten a bee leží v kufru nebo zaclání v obýváku. Nečekat teď druhý, tak si vystačím s tím Bumbleridem, i na tu dovolenou (ale tam jsem se bála, že by mi ho v letadle rozlámali). Nakonec jsem teda po dlouhém váhání koupila Babyjogger a budu k němu řešit sedačku, jestli tam napasuju nějakou z Britaxu
Na 2 děti už jsem ruční brzdu chtěla.
MPLee hele a mate tu 3dilnou strisku? Prijde mi totiz, ze asi zadnej kocar nema tu strechu tak dlouhou....ale na lezeni ho nepouzivame, jen ten pololeh.

711990 mne přijde úplně bezvadna střecha u toho našeho oysteru, i v lehu jde až skoro k madlu

Potrefenáhusa ta je bozi, jeste jak je na konci takova stribrna! Vubec ten vas je super
711990 no a to stříbrný se dá kdyžtak lehce zastrcit dovnitř a drží to
ale mne ten kocar přijde skvelej, skoda, ze nemá větší kola, ale do města je úplně ideální, lehkej, snadno se skládá, dobře ovládá, má snadno pristupnej kos, do kteryho se hodně vejde ...
711990 máme, ale ten bumbleride má střechu skoro jako ten Oyster, takže jsem zhýčkaná
Ne jako ja to bee nechci nijak hanit, on bude super do města. Jen já ho kojpila jako takovou nouzovku, neumím se odprostit od jízdních vlastností našeho tanku a věci jako sedadlo proti směru neocením. Dcera v tom ale jezdí ráda, že víc vidí okolo, to je pravda.
MPLee nn to ja to tak neberu, jen me napadlo jestli nemas ten starsi typ strisky, ze pak by to slo resit:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.