Mohučanka nj nektery ty osudy jsou fakt zvlastni.. je tedy pravda ze na ten uchylny vztah musi byt dva (nebo tri jako v tom "mym" pripade:-), takze svym zpusobem jim to asi muselo vyhovovat
Vše o těhotenství a dětech
Karja ja dělám podle Ottolenghiho
MaeGandal To nevypadá moc dětsky:-D Udělám asi nějakou fejkovou rajskou prostě.
Pinot Noir Mám teda otázku na všechny, ale Pinot kluci jsou na zahradě furt. Jaký jsou musthave věci aby si pořádně vyhraly? Jednak se mi v tom teple nechce všude trajdat, my máme vážně krásný chládek u nás a druhak velkamala bude mít narozeniny. Písek máme s bábovkama, houpačky, koloběžky, motorky, prodejní stánek nedovybavenej teda ještě, tabuli....ono se to zdá hodne, ale nápadů není nikdy dost aby je to hodně zabavilo. Největší úspěch má sada zmrzlin:-D
Karja zahradní domeček.
A vyclen jim kus záhonku, kde si můžou nasázet brambory nebo hrášek.
continuity Jj zahrádka mě taky napadla. Musím se podívat na Pinterest na nějaké ty nápady ohledně domku.
Karja u nás jsou nejvíc v permanenci houpačky, jak dětské, tak lavičková, pískoviště, nejlíp v kombinaci s přísunem vody, všelijaké vodní stříkačky a zbraně, křídy na vjezdu do garáže, odrážedla. Milují běhat po chodníčcích v záhonech a pak dělat, že tu pivoňku rozhodně nezlomili. Super jsou ovocné keře, takový rybíz zabaví dlouho. Vířivka je super, ale tam musíš být s nimi. A úplně nejvíc trampolína, ale riziko zrakvení je velké, takže chápu, že to někdo nechce. A ty velké bubliny, kupujeme nálev Fru Blu, bublí se tu denně.
Karja koupadlo naky?
Karja nevypadá, ale je
vynechat cibuli
Karja kuchyňka i s vodou, teď měli v Lidlu. Tam je trochu dráha, ale určitě by šla udělat. Kluci milují takové ty střílecí košíčky s kuličkou, mají Číňani a pepco. Jinak mají spíš rádi, když můžou pomáhat se zahradními pracemi nebo se někde vrtat. Teď strávili s bratrancem a sestřenicí pět hodin u tchýně na poli za plotem:)
Pinot Noir Evaeva to jsou všechno takove klučičí zábavy, ne že bych to vůbec neznala, ale naše děti strávily v zahradním domečku půlku léta. Tu druhou v hamace, ale to sem nepíšu, protože to je fakt jen pro otrle rodiče.
continuity ze zahrafniho domecku bych ucuravala blahem. U tety jsem si ho zaridila ze stary pradelny a taky jsem v nem byla navezena furt. Jako tak krasnej jako ve skolce nebyl, zas jsem ho mela jen pro sebe :)
Karja Já teď koupila na terasu Vodní stůl s pistolkama rozbalený za 800. Podle mě by si to užily i holky
Zahradní kuchyňka, domeček, sekačka s bublinama - ale to asi máte?
continuity znovu jsem si to přečetla a teda, že by to byly klučičí zábavy
. Možná střílení vodou není úplně pro holky, ale pro mnohé i to.
Karja naši mají prolízku s houpačkama a skluzavkou, na tom se zabaví hodně, ještě tu nepadly kočárky na ven, sekačka na trávu, klasická tatra. Rozmýšlím jestli jim pořídit ještě domeček nebo radši venkovní kuchyň. A z houpacek se mi teď moc líbilo že je to jako ten kruh a průměru necelý metr a na něm plachta, takže Jen to vlastně takový houpajici se stan. To jim určitě koupím, ale až časem, zatím mi na to.prijdw krtecek malý.
A když jsme u těch dětí co jsou celý den na zahradě, nemáte nějaký ověřený tip co jako první pomoc na sluneční vyrážku? Příšerka i když byla namazana, tak se strašně osypala a úplně nevím co s tím.
Evaeva Jj ty košíčky na to se podívám.
Voda je neutuchající zdroj zábavy, ale člověk by potřeboval aby byly někdy taky suchý;-)
Sairon my máme domeček od Smoby s maličkatou kuchyňkou a snad bude stačit. Bazarový teda, nové jsou hrozně drahé.
continuity mi to taky nepřijdou jako klučičí zábavy. Kuchyňku s vodou bych jako dítě ocenila, pořád jsme míchaly nějaké lektvary z rybízu a chudobek, ty košíčky má malá ségra ráda do teď, oni nestřílí po sobě, a za tím plotem se vrtali s šestiletou sestřenicí:)
Karja jako úplně nejvíc by ocenili nějaké ty velké molitanové díly, co bývají v hernách a na cvičení. Pak ještě mně v souvislosti s košíčky napadli takové ty vrtulky, co se pouští do vzduchu. Taky chceme pořídit buď koš nebo branky, to nevím, jestli holky ocení.
Sairon zkusila bych Panthenol a můžeš dát fenystil, mám pocit, že je i na sluneční alergii.
MPLee já bych jim chtěla pořídit vodní dráhu, to by bylo velké nadšení, ale trochu váhám kvůli ceně, je to pro mě trochu moc.
Na to není nic zvláštního, že si kluci hrají jinak než holčičky.
tak třeba moje děti se na odrazadlech přesouvali, takové to ježdění po zahradě nebo z kopečka dolů a stále dokola naprovozovaly nikdy, ty pistole jsou zdánlivě jasné: ale když tam byli i kluci, tak se postříkali, ale samotné je to nikdy nenapadlo a když, tak se zákonitě zhadaly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí