Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. května 2022 20:52

Potrefenáhusa jo, okna a dveře jsou must have. A teda u nás i funkční zvonek. My teda na terasu vzali plastový Smoby z bazaru, je tam na přímém slunci, oni ho měli taky několik let na slunci a žádná tragédie. Je trochu vyšisovaný, ale tak za pár let půjde zase pryč, tak se mi nechtělo invesrovat desetitisíce. Ale teda mezi dřevěnými bych si rozhodně vybrala. Dělají krásné 

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 11. května 2022 20:54
Reakce na MP Meri:

Musím si postezovat, máme se synem nějaký blby období. Za těch par hodin, co se vidíme po školce, mě dokáže vytočit úplně do běla. Neustále odmlouvá, všechno mu strašně trvá, kvůli všemu kňourá a hysterčí a vymýšlí neustále nějaké nesmysly, na kterých trvá. Jako třeba že se budeme sprchovat potmě, že teď nutně otevřeme okno atp. Usiná v půl desátý, po hodině a půl nekonecnyho převalování v posteli, u kteryho musim asistovat. A můj level tolerance je už úplně na nule. Najednou mi ty jeho srandy nepřijdou vůbec roztomily a jen mě to neskutečně vysírá. Každý den si říkám, že na to půjdu nějak jinak a každý den to skončí stejně. Mrzí mě to, zda se ni, že nám to šlapávalo dobře, miluju ho, ale hrozně mi teď leze na nervy. Uf, muselo to ven.

​U nás je to teď hodně podobné, Rosťova specialita je teda úplně ochluchnout a dělat věci, o kterých mu řeknu, ať je nedělá nebo dělá jinak apod. A taky mám teď míň trpělivosti. Takže plně soucítím, leč nabídnout mohu jen ohranou mantru "je to jen období".

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:00

MP Meri je to jen období. Opravdu. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:11

MP Meri Je to jen období, jen někdy moc dlouho trvá.....No ale to jsou pěkný voloviny, že na to vůbec přijde, sprchovat se po tme, to mě nenapadlo za třicet let! 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:17

dzizisketa My jsme včera měli nastreleno na scénu ,,já chci tuhle sedačku uaaa,uaaa,uaaa,,. Sedačky byly venku z auta, ta malemale mokrá, už se toho držela, knucela ,,chci tu moji, tu moji,, , a já ji řekla, že si vezme tu ségry a ta pojede na podsedaku. Jako už jsem viděla různé scénáře-dítě v podpaždí, nejedeme nikdo nikam a tak....No a ona mi podala ruku a řekla ,,tak jo, jedeme,,. Jako na toto nejsem zvyklá, já jsem zvyklá, ze děti mají nějaký záměr, popřípadě máme společný záměr, ale to že já mám záměr, kterej vyjde, to ne!:-D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 21:21

MP Meri myslím, že tohle období jsme taky měli:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 21:23

continuity asi na to opravdu je ještě malý, ale hlavně tuhle hru nějak neumí hrát proti sobě, oba chtějí prodávat a nemluví spolu, ale na někoho třetího:) Vtipné je, že starší tohle nikdy nedělal, až mladší ho to naučil.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:23

MP Meri jak píšou kolegyně "je to jen období", ale ještě taky druhá věc - i když dítě chodí do školky rádo a v pohodě, může být z toho dost unavený a vyšťavený, zkus myslet i na tohle. možná vysírá protože potřebuje odpočinek a přitom to není schopnej ještě poznat, takže o to víc prudí a tím si to ještě zhoršuje. je to takový období..:-)

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:23

Karja vidíš, syn je dvakrát tak starý ako malamala a tiež ma včera šokovalo,  keď na môj návrh povedal - tak jo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 21:24

letfenixa na věku asi úplně nezáleží. Mně to šokuje pokaždé u každého z nich

49378 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:25

Karja tak když jsem ti to nedávno předpovídala tak jsem si byla jistá že to tak bude, ale že tak brzy to jsem teda nečekala

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:26

MP Meri no nevím, s tím obdobím. Tohle je u nás běžný stav odjakživa, teď už dvojnásobně.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:28

viktorka_od splavu To je jenom kratkodobej výkyv, neboj. Asi aby se matka nervove zotavila a bylo koho zkoušet dál! 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:33

MP Meri moje dite ted hazi vecma, aby nas nasralo. Ma to uspech. Stihl rozbit 3 testovaci telefony a pracovni notebook, vsechno sambovo. Musi se pred nim zamykat v loznici....sprchovani po tme mi prijde docela ok

49378 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:33

Karja jako ještě budou těžký chvíle, ale už jen tak 20-25 let, dýl určitě ne!

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:37

711990 Hustý jako! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2022 21:44

711990 ježiš

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2022 22:03

MPLee není to tenhle? Ten jsme prave potkali v neděli a strávila v něm hodinu, dokonce jsme se stihli v klidu najíst

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 11. května 2022 22:08

Potrefenáhusa Tak jestli chcete dřevěnej a nechcete ho kupovat, tak ještě zbývá domácí výroba. Takhle strávila dcera loňské prázdniny u prarodičů tím, že pomáhala dědovi vyrábět domeček. Obzvlášť natírání ji bavilo :o)

Každopádně když máte zahradu, tak určitě pořídit. Domeček je nezbytnost!

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2022 22:15

DruI no tak to je taky varianta, akorát už vidím, jak to bude za cenu toho hotovyho domečku z Bullerbynu a tatinkovi to bude trvat 10 let

ale myslím, ze by to asi bylo fakt nejlepší