MP Meri tak tohle obdobi u nas trvalo pet let, uplna normalka u nas. Ale zda se mi, ze z toho vyrostl, uz tak rok je celkem klid. Ovsem akorat na tuto petiletku nastoupilo mladsi dite a je v tom stejne dobre jako to starsi... ja mam ted taktiku, ze radsi delam, ze nevidim. Jinak bych se z toho vychovavani uz asi zvencla. Ale kdyz nevidim, nemusim porad jecet a nekdy si i zachovam tvar!
Vše o těhotenství a dětech
DruI cetla jsem "dědeček je nezbytnost" ![]()
711990 už jste mu vysvětlili, že mu to strhnete z kapesnýho? ![]()
Potrefenáhusa my máme tento. Na to, že je asi 5 let starý je podle mě dobrý. Má i stůl s lavicemi ????

No a dceru začalo konečně bavit duplo! Donesla jsem domu velkou podložku a staví a staví. Tak asi ke dni detí donesu od našich duplo vlak a nějakou větší sadu kostek a panáčků ![]()
Tabea jako ja jsem byla uplne vzteky bez sebe, protoze on vubec nechape co proved!!!! Asi si to proste zapisu a vynadam mu za to za 10 let a strhnu mu to z kapesnyho!!!!
711990 No tak s tím by dcera taky souhlasila! Dědečka fakt miluje :o)
Potrefenáhusa Tak pokud bude tvůj muž ochoten nechat si při stavbě pomáhat, tak to bude mít benefit v podobě kvalitně stráveného času dcera-otec :o)
711990 Ježiš, tím že zničené věci budu v budoucnosti strhávat z kapesného dětem vyhrožuju často. Obzvlášť když se mi snaží zničit brýle :o)
Potrefenáhusa to jo, to by zahrnovalo aspon pet navstev bauhausu a pak jeste praci po vikendech.
DruI se obávám že to moc nepomůže, když mi maminka kdysi vyhrožovala "to se ti vrátí na dětech!!" taky jsem si z toho nic nedělala... ovšem měla pravdu![]()
viktorka_od splavu Takhle jsem mamince oznamovala, že jsem těhotná, že bude moct konečně pozorovat, jak se mi to vrací na dětech ;o)
MPLee No tak tyčovej mixér vidim poprvý! To jim asi pořídim, aby se pořádně porvaly!
DruI tak co s nima jinyho, zejo!
viktorka_od splavu to mi mama taky rikala a teda vedela jsem uz predem, ze ma pravdu a ze to bude vyzivny![]()
711990 tohle je nejhorší! Když něco provedou a tobě je jasný, že není šance vysvětlit, co vlastně způsobili.
Evaeva jo, strasna bezmoc! Ten notebook sme navic zjistili se zpozdenim a o to to bylo horsi! Nezmuzes nic, no. Doufam ze ho to brzo prejde.
Evaeva co jsou zač ty košíčky, prosím? Nepotřebujeme to? ![]()
711990 mladšího už to ničení přešlo celkem dávno, ale on to nedělal naschvál, spíš zkoumal, co se s tou věcí stane. No my teď pořád řešíme synovi brýle, pořád je nechává na zemi, kde mezi milióny hraček nejsou vidět. Už jsem mu jedny rozšlápla. Samozřejmě prohlášení, že stojí jako zmrzlina za celé léto, nechápe.
Pinot Noir určitě jo! Teď jsem zjistila, že se to jmenuje Chyť míček. Mají to v pepcu, u Vietnamců, v Dráčkovi,... akorát si vyzkoušej, jak silné je to mačkátko, aby to kluci umáčkli. Moji to jen tak střílí.
Karja tyjo mixér, mně se teď vybavily nějaký sto let starý vzpomínky. Já jsem měla funkční dětskej mixérek!
Na kličku, fakt to mixovalo, v létě jsme v tom vařili v dětský kuchyňce na zahradě lektvary z rybízu a pak to nutili všem pít ![]()

Evaeva zmrzlinu jako měrnou jednotku používám taky. Náš už to teda chápe, přesto nedbá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí