Jos já už si na vrácení zvykla, momentálně to tu mám jak v zásilkovně (ale tenhle týden už to půjde pryč). Co se týče přehledu, mám o tři roky víc zkušeností, no.
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori to vajicko se muselo skoro vyrovnat smradu, kdyz si bracha schoval do krabice pod postel mrtveho ptaka, co nasel nekde na ulici.
Mužův bratr si za postel schovaval nesnědené svačiny. Taky to úplně nevonělo. ![]()
Koupila jsem si nový šátek - Vatanai Perito Sweet Dreams Pistachio. Obrázek jsem našla na webu vhadru.cz , kde měl pochvalnou recenzi. Tak snad mě nezklame. Od kolika šátků se ze mě stane tzv. nosnice? Tenhle je druhý.
dzizisketa dva jsou nic ![]()
K botám - naboso Poděbradská je tak trochu peklo na zemi, byla jsem tam minulý týden hned 2x, nával strašný, slečny prodavačky moc milé, ale nijak zvlášť neporadí. Dětský koutek je pěkný, ale kvůli němu do prodejny obuvi nechodím. Ideální je to pro to, objednat si tam vícero bot a zkoušet, odpadá opruz s vracením.
Jo a když měřím meřidlem, vždycky mi to vyjde o číslo víc než je realita.
Mohučanka My byli v Naboso na Poděbradské také už 2x (minulý týden a dnes) a z celého širkého sortimentu nám našli přesně jedny boty a to ještě o číslo větší. Takže zase nic, snad prý koncem měsíce by měli naskladňovat nové zboží. A potvrzuji velké vytížení prodejny, které zachraňuje jedině ten koutek, junior už si bude myslet, že je to primárně hernička, kam ho pravidelně beru ![]()
Evaeva no a k tomu uzkemu clenku si zober este uzku pätu, s potrebou spevnenej päty, gumovej spicky a po nociach hladania a najdenia topanok, v ktorých nesmatle, stoja palku a maju byt neznicitelne (keeny) po mesiaci zistis, ze on dokazal znicit aj tie, centimeteova guma uplne zodrana, pasok na suchy zips visi na vlasku ako to silou dotahuje a ide ta porazit
. A to som mu koza kupila s rezervou, ze vydrzia do jesene. Haha.
Takze na leto namiesto keenov dostal nejake 14€ sandale Loap a nech si ich znici, tak!
Jimik já nevím, co v tom skladě mají, protože tam nemají ani to, co tam mají mít dle internetu. Já tam objednala sandály, schválně jsem vybírala z těch skladem, aby byly hned, dcera si mezi nimi vybrala barvu, ale pak vyšlo najevo, že ty "moje" odeslali zásilkovnou někomu jinému a z těch ostatních barev tam taky neměli žádné.
dzizisketa ten mela kamaradka a byla moc spokojena.
Ja se priznavam k celkem 21 satkum a ctyrem nositkum za dva roky
mysleno vlastnich, plus jsem mela doma jeste nejake pujcene nebo testovaci. Ted mam doma na dvoulete dite dva satky v sestce, jedno rsko, jedno novorozenecke nositko, ktere obiha po kamaradkach, a batoleci nositko. A pokukuju po nejakem kratasu ve ctyrce, zvazuju jeden custom od vatanai.
Ale kocar jsem vyzkousela jen jeden ![]()
Mrakoplas ano, úzkou patu a opatek máme taky
To ničení už se docela vylepšilo, gumovou špičku potřebuje už jen mladší. Ale zrovna včera jsem uklízela zimní boty, ty po mladším jsem chtěla prodat. Otočím je a koukám, že mají díru v podrážce![]()
Takže do inzerátu napíšu boty jsou naprosto bez vady, akorát podrážka je trochu děravá
(dělám si srandu, už jsou v koši)
Hele ale díky vám a sandálové diskuzi jsem si koupila teď slušný bf pro sebe. Snad přijdou do pátku, jinak půjdu na sraz v sukni a keenech ![]()
Evaeva vcera bol den deravych podrazok pozeram :)) Mladisemu som umyvala celorocne dd stepy co nosi od jari a on ma v oblasti paty uplne diery
. Za tri mesiace. Sa mi vobec nezda, ze by chodil na pätách (narozdiel od starsieho). Tie boty pekne lezu do penazi!
Evaeva pro nenáročnou maminku, půjde zalepit, na donošení na hřiště
to mě vždycky dokáže dojmout, tyhle popisy
Mohučanka Jimik tak to zní hodně pekelne :-( já měla zatím stesti s eshopama, vracela jsem zatím jen jedny kotnikovy livie a luca, mely strašně sirokej kotník
nase dite má tu nozicku zatím širokou v prstech, má všechny prsty skoro stejně dlouhý, ale jinak má spis nizkej nart, takže vybírám proste podle namerenejch měr, a campery i s tikki jsem se trefila
nez to měřidlo se mi asi víc osvědčilo ji postavit do víka do krabice a poznacit nejdelší a nejširší část nohy, ona se toho měřidla trochu i boji
no a nový boty ji obouvam tak tři dny, takže v obchode si to neumim představit...i kdyz tikki s kocickou ji obmekcily driv a chce je teď porad
žluťásek přesně ![]()
žluťásek přesně, sikovna maminka opraví nebo na funkčnost to nemá vliv
žluťásek ja som teraz predavala minulorocne sandale keen po mladsom. Fakt v super stave, aj koža ako nova, za 14€ nech sa ich rychlo zbavim. A pozerala som ostatne inzeraty a to bolo daco strasne. Uplne zodrane, farba vyblednuta, zmolky za 30 €
. S popiskom "predam neznicitelne sandalky keen" ![]()
Mrakoplas nemá to z odrážedla?
Mrakoplas tyjo, nezničitelný Keeny s dírou za petikilo vídám taky běžně ![]()
Já mám doma opačnej případ, plátěnky farebare, původně byly fakt krásný, ale z pískoviště zaprášený, tak jsem je velmi šetrně vyprala v ruce ve vlažný vodě a pustily tolik barvy, že vypadají jak od popelnice ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí