Evaeva teraz jazdi iba na kolobezke. To skor z lozenia, vyliezania, v skolke chodi po kolenacky po betone a jazdi s autami..no proste chalan. Dostanu olovene cizmy a basta ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas mladší včera brzdil s tatrovkou koleny na betonové dlažbě - záměrně, má je sedřené, ale ani nezabrečel![]()
žluťásek ja predavam malo, v podstate len nove topanky co nestihli nosit alebo tieto keeny ale vzdy idem pod cenu, staci mi, ze sa toho zbavim (nemam komu darovat) a par euro sa mi vrati. A stale som rozmyslala preco su ti kupujuci v spravach taki podozrievavi a potom ked dostanu balicek tak mi prevelice dakuju. No uz viem ked vidim tie odpadky co niektori predavaju ![]()
Evaeva jojo ide leto - čas zodrenych kolien!
A my mame zajtra oneskorenu besiedku ku dnu matiek, strasne som zvedava co ten nas adhd predvedie a ci sa zapoji. A najma ci mu dali ucitelky prilezitost. Vreckovky mam pripravene.
Mrakoplas Tak díru do podrážky si stihla za sezónu vychodit i moje něžná holčička :o) Ještěže jim ty nohy rostou tak rychle, že stejně potřebovala nové boty :o)
Potrefenáhusa jojo, obkresem mi to vyjde přibližně o to číslo míň než meřidlem (s nadměrkem pracovat umím
)
To jsi dobrá! Já to nošení beru tak užitkově, kromě těch dvou šátků mám ještě Kibi, a to taky není to nejvymazlenější nosítko, ale mě ta jeho jednoduchost a hlavně tvrdost vyhovuje. A ještě to mei tai nosítko, co jsem si teď pořídila na Šárku, ale to má ten bederák úzký a hlavně měkký, mně to vůbec nevyhovuje, takže ho prodám.
Ale v pátek dorazím se starým Yarem, ten nový mi asi ještě nedorazí (mám ho z druhé ruky, takže zanošený už je).
Boli sme dnes u detskej, tak viacmenej som za matku hysterku, ale vo štvrtok ide syn na odber krvi.
My se v pátek taky rády přidáme!
Pojedeme v létě na 3 týdny k moři a ráda bych jim před cestou pořídila každému nějakou novou hračku, ať mají jednu věc, co je zabaví a já nemusím tahat x krámů.
Pro přišerku mě napadl nějaký malý kufřík/domeček s panenkama, pro krtečka asi nějaký vláček, traktor co by se mu vlezlo pohodlně do ruky a vydávalo to zvuky, ideálně i s garáží. Nemáte někdo tip na něco konkrétního? Nebo klidně na něco uplně jiného, z čeho bude nadšená 4letá holčička či 2letý kluk?
Já jsem možná někde minula infomaci, od kolika se ten páteční sraz plánuje. Tak se ptám, v kolik u klouzaček?
Jimik koukám na předpověď počasí a pátek odpoledne teda velký strašný ![]()
My můžeme kdykoliv, klidně i dopo.
žluťásek Já zatím nekoukala, budou vodní hrátky? Já mám dopoledne s omezením, ale asi bych na chvíli mohla i dopoledne.
žluťásek já čtu místy přeháňky a bouřky. Z toho může ještě klidně být hezké odpoledne. My můžeme taky i dopoledne, akorát se musíme včas vrátit.
Sairon To je dobrý nápad, to co máš vymyšlené. Ještě bych ti k tomu přidala, máte Pop-it? Nevím jak se to píše, ale když jsem to koupila dcera to mačkala dva dny v kuse:-D. A fakt si s tim dost vyhrajou. Ale pokud to už znají, tak to asi nebude mít takovej učinek, ony to viděly předtim jen asi dvakrát u sestřenice.
Sairon To je dobrý nápad, to co máš vymyšlené. Ještě bych ti k tomu přidala, máte Pop-it? Nevím jak se to píše, ale když jsem to koupila dcera to mačkala dva dny v kuse:-D. A fakt si s tim dost vyhrajou. Ale pokud to už znají, tak to asi nebude mít takovej učinek, ony to viděly předtim jen asi dvakrát u sestřenice.
žluťásek no u nás je osmá na spánek skoro nepřekročitelná:) aby mi O. neusnul v metru. Ale to bude bohatě stačit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí