My klidně taky už ve dvě, občas si zrušení odpoledního spánku dovolit můžu.
Vše o těhotenství a dětech
eless super ![]()
Pinot Noir Karja jo, to je přesně ten typ "hraček" kterým snažím vyhýbat, ale je mi jasné že to bude mít hodně úspěchu
tak díky za tipy, vypravím se k vietnamcům a přinejhorším to "zapomeneme" na dovolené.
Do Tigera kouknu,díky MPLee tam by mě nenapadlo koukat, stejně tak Playmobil continuity
My můžeme v pátek taky klidně od těch 2 a později.
A máme za sebou další bezvědomí a zástavu dechu. Moc doufám, že se na nás brzo dostane řada na neurologii. Už jsem teda klidnější než při prvních epizodách, ale stejně to nechci zažívat znovu a znovu ![]()
Sairon pro holčičku playmobil 70985 (domeček v kufříku), pro chlapečka 6765 (Noemova archa, taky přenosná, bez zvuku).
Tady je jedna svatebni:) Měla jsem vyfotit ještě jak vypadaly po návratu ze skal ke Kacaku:D

eless to jsou super zprávy. Ta investovaná energie se ti začíná vracet. ![]()
rasaNori jsou to kočky ![]()
Sairon Ten popit není zase taková hrozná blbost. Teda když to viděl sambo, tak si myslel, a to i nahlas, svoje, a to nevěděl kolik to stálo:-D. Já jim koupila takové větší a dohromady to bylo už za 400,- tak to jsem si říkala, že za to by šla už nějaká pěkná naučná hračka nebo knížky.....no ale od té doby u nás zlidověla hláška, když si to dcera mačka tak vždycky popichnu samba,,no taková blbost, vůbec si s tím nehraje,,:-D.
Sairon Hele ty jsi taky na Facebooku na tom dovychovat už nechci být vyřízena máma? Já to teď nějak sledují víc, ne ta videa teda, ti co to vedou nějak nemají moji důvěru, hlavně ten Milan, je fakt divnej a jakákoliv živá videa mi přijdou prostě divna, jak si to natočen pomalu u oběda, působí to tak lacine....nicméně sleduju ty příspěvky jinejch sledujících a je to teda taková zajímá skvadra k večernímu studiu.
Karja Tak my ten popit máme už docela dlouho, takže už si s tím tolik nehraje, ale popravdě řečeno se tím promačkáváním občas uklidňuju já, takže investice se vyplatila ;o)
Moje děti si popit koupily navzájem k Vánocům.
MPLee no to je šílené, šílené, vůbec si to nedovedu představit
snad malou co nejdřív pořádně vyšetří.
rasaNori boží ![]()
MPLee ojé, přeju ti, abyste dostali termín brzo s pomohli vám ![]()
Chudák dítě, chudák ty. Ty čekačky u lékařů jsou hrozné.
MPLee to je strasne. A mate uz aspon termin, nebo se teprve budete objednavat?
Karja nejsem. Uvědomila jsem si že už mám.nastudovanych dost webinaru a knih a když i přesto nejsem schopná to fungování s dětma nějak výrazněji změnit k lepšímu, tak mi další webinar už asi nepomůže. Že není řešení měnit komunikaci s dětma, ale bude lepsi řešit tu svou nespokojenost s mateřstvím a zkusit nějakou psychoterapii a podobně.
Navíc mě je ten Milan ještě víc nesympatický ,než Katka z Nevychovy ![]()
Sairon Jako já nedávám asi nikoho z těchto různých kurzu, ale teď jsem to nějak více objevila a čtu si ty příspěvky, normálně tam nemůžou chlapi, ti mají vlastní podskupinu:-D. Já jsem teď objednaná na psychoterapii, dokonce mi napsali, zda mi nevadí psychoterapeut muž, když jsem popsala ty svoje ,,problémy,,. Normálně chlapi mají třikrát kratší objednací dobu, ale tohle je takové zařízení specializující na rodiny, tak asi proto jsou ty terapeutky vytíženější, těžko říct. No očekávám od toho hroznou ostudu a že mi pan řekne, že jsem debil a ani to nezabali do žádného lékařského termínu!
Pojedeme v létě na 3 týdny k moři a ráda bych jim před cestou pořídila každému nějakou novou hračku, ať mají jednu věc, co je zabaví a já nemusím tahat x krámů.
Pro přišerku mě napadl nějaký malý kufřík/domeček s panenkama, pro krtečka asi nějaký vláček, traktor co by se mu vlezlo pohodlně do ruky a vydávalo to zvuky, ideálně i s garáží. Nemáte někdo tip na něco konkrétního? Nebo klidně na něco uplně jiného, z čeho bude nadšená 4letá holčička či 2letý kluk?
Všimla som si, že v mojej bublinke teraz strašne frčia myšky Maileg, ono sa potom dajú aj nejako kombinovať a vytvárať im svety. No a za mojich (starých) čias také kufríkové sety vyrábala Haba, pamätám si nejaké zvieratká, dinosaurov, možno aj autíčka, ale to už je dávno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí