Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2022 13:37

Gatita pro mě bylo nejdůležitější, že jsem po třetí třídě opustila tu první základku. Zůstat tam, tak se na gympl asi nedostanu. Já naopak vůbec ambiciózní nejsem, mně pohání okolí, stačí mi být průměrná. Takže jsem byla průměrná na gymplu, pak nebyl problém dostat se na VŠ, být průměrná na základce, asi bych to měla těžší.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 26. května 2022 13:43

Evaeva presne, ja jsem prumerna v jakemkoli prostredi

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2022 13:46

Gatita jestě mám pomalý rozjezd, takže jsem na gymplu začínala jako podprůměrná a končila jako nadprůměrná, na normální čtyřleté škole bych se ani nerozkoukala

Já teda musím říct, že jsem měla hlavně štěstí na kolektiv a hodně se mi líbilo, jak jsme spolu dospěli. Na začátku jsme byli malé děti a maturovali jsme v podstatě dospělí.

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 26. května 2022 14:23

Chodila som na 2.stupni do matematickej triedy, mali sme viac matematiky,  fyziky aj chémie, prísnu triedny, ktorá nás perfektne pripravila na stredné školy. Na gympli som zas bola v matematickej triede, a mali sme aj výborné jazykarky,  nemčinu som sa učila tie 4 roky na gymnáziu,  dodnes sa (turistka) dohovorim,  aj angličtinu sme mali výbornú.  A ako neambicióznu priemernu osobu ma ťahali genialni spolužiaci. Gatita Evaeva 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. května 2022 15:13

continuity my jsme byly s malou v Hellu a muzu doporucit

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 26. května 2022 18:29

Tak jsem muze velkomyslne poslala na nekolikadenni cyklistickou dovolenou do Alp (a jemu se ani moc nechtelo!!!), ale teda nejak je to doma narocne. Mne normalne vubec nevadi, kdyz je muz pryc, kolikrat mi i prijde, ze to tady popytlikuju efektivneji nez obvykle, ale mam nejakou hroznou chandru. Taky mi nedoslo, ze s nestovicema nemuzem moc na verejnost, takze sedime doma, a jak je to uz tyden v kuse, je to nejaky blby. A teda nejhorsi na tom je, ze deti jsou vlastne v ramci moznosti hrozne hodne, ale jsem i tak strasne zdrchana. Musim se drzet, abych je porad neokrikovala, at nebehaji a nejsou hlucne, musim si porad pripominat, ze jsou to proste jen deti. Ja jsem vazne asi stara

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2022 20:27

Gatita podle mě je to tím věčným pobytem v hluku. Zrovna teď jsem říkala kamarádce, že i když si kluci spolu úžasně hrají a vydrží to klidně tři čtvrtě hodiny, tak si u toho prostě neodpočinu, protože prostě generují neustávající hluk.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 26. května 2022 20:41

Evaeva asi jo. A fakt me stve, ze me to tak stve. Kdyz se vlastne nic hrozneho nedeje. Navic jsem i rada, ze ty nestovice mame ted. Bylo totiz dost pravdepodobne, ze nam zhati dovolenou. Ale uz bychom potrebovali jit ven. Deti jsou nevylitane a trva jim pak vecer vecnost, nez usnou. Dnes jsem je vzala autem do mistniho lesoparku, ale prislo mi, ze na nas lidi koukali ne uplne pratelsky, jak ma syn jeste strupy. A ja mam plny ksicht uhru, tak vypadame teda jak chodici infekcni oddeleni. 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 26. května 2022 20:45

Gatita dnes okrikovala vychovávateľka prvákov, nech nebehaju po chodbe, bolo okolo 3, a mne ich bolo ľúto ako musia celý deň tlmiť energiu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2022 20:46

Gatita no já včera taky koukala poněkud nepřátelsky na jedno osypané dítě;) ale to bylo na hřišti. V lesoparku bych to asi neřešila a klidně vyvenčila. Už to mají za sebou oba dva? Tak to je ideální načasování, když se vyhojí před dovolenou

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 26. května 2022 20:50

Gatita ale se strupy už to nakažlivé není. Ríša je flekatý ještě po šesti týdnech. Do kolektivu bych je nepustila moc brzo kvůli nim samotným a jejich imunitě, ale na pohoršené pohledy venku bych se vyprdla.

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 26. května 2022 20:51

Gatita když už to ma zaschle, infekční není. 

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 26. května 2022 20:55

letfenixa vim, proto je nechavam. Navic co muzou delat, kdyz jsou pres tyden zavreni v dome. 

Evaeva ma to zatim jen ten starsi. U mladsiho to cekam tak za tyden. Ja  si myslim,  ze mam celkem soudnost, mezi lidi bych s nim nesla. Navic meli oba kola, takze nehrozilo ani nejake otlapkavani. Ale i tak je to takovy blby, on je proste jeste infekcni a vypada tak. Ale pred 3 tydny jsme byli u nas na ftb hristi, tam mraky lidi, deti, trampoliny, detska oslava - a napocitala jsem asi 10 osypanych deti. To mi teda prislo uz za hranou. Osobne mi to zrovna nevadilo, ale mit treba 14 dni pred dovolenou (nebo mit oslabenou imunitu, cokoli), byla bych pekne nastvana.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. května 2022 21:00

Tak ten můj téměř devítitýdenní kojenec se dnes otočil ze zad na bříško nečekala jsem to, protože to je dovednost, kterou starší dcera ovládla přesně v šesti měsících

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 26. května 2022 21:11

betsey nejde mi do hlavy, čo ti kamarátka povedala, že keď Alica zaspí o pol 8, môžeš aj školu vystudovat.  Odhliadnuc od Koralky,  prečo by si to robila? Konečne chvíľa kľudu pre teba 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2022 21:23

Gatita vždyť já vím! V lese bych fakt neřešila, že někoho minete na cestě. Ale jako neštovicová oslava na hřišti je teda mocJá ani nevím, co bylo včera tomu batoleti, měl v obličeji pár pupínků natřených silnou vrstvou asi opalováku. Moje děti se teda držely stranou, tak jsem to víc neřešila, ale jsem teď nervózní kvůli té blížící se operaci.

Online dzizisketa
8999 příspěvků moje polička 26. května 2022 22:52

Mohučanka 

Blahopřeji. U nás už se to taky trénuje, zatím je v půli cesty. Ze zad na břicho už to umí. Ona je ale zase velmi společenská, má ráda, když si s ní někdo povídá a ostošest mu odpovídá.

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 26. května 2022 23:13

dzizisketa a kolik je Šárce,  mám pocit , že se narodila nedávno ?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. května 2022 07:23

dzizisketa mne to přijde hrozně brzy a děsím se, co bude dál

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. května 2022 10:33

letfenixa no vieš, ona má dieťa, čo spí v noci a aj cez deň niekoľko hodín vkuse. Chodí 3x do týždňa na cross fit a trajdá kade tade po kávach s kamoškami, takže asi nejako netrpí tým, že by nemala čas pre seba. Takze verím, že keby jej dieťa večer zaspalo o 19.30 ( jej chodí spávať 21.30), tak že by sa od nudy do nejakého toho štúdia pustila.

Mám kamošku, čo na materskej s druhým začala od nudy podnikať. Prvý chodil do škôlky (a nebýval nonstop chorý ako tie naše deti teraz) a mladší bol medveď. Položila ho a spal tri hodiny. 

Verím, že keby náhodou Koralka bez mojej asistencie spala aspoň hodinu vkuse a Alica by bola v škôlke, aj ja by som snáď dokázala čosi stihnúť