Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tina
6322 příspěvků moje polička 27. května 2022 17:42

dzizisketa Len ale samozřejmě ji nejvíc bavilo napouštět vodu do kelímku a pak zase vylévat, až nám to přeteklo z plivátka

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 27. května 2022 17:46

tina To milujou všechny děti

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 27. května 2022 19:09

tina syn u zubarky po zákroku dostane za odmenu odsavacku a dodáva vodu z kelimku

Offline tina
6322 příspěvků moje polička 27. května 2022 19:24
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 27. května 2022 19:27

tina haha nejlepsi! Kde jste sehnali takhle super zubare?

Offline tina
6322 příspěvků moje polička 27. května 2022 19:39

711990 tohle je zrovna teda z dentalni hygieny, ale zubarku mame taky moc fajn (Chrudim)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2022 20:04

711990 dobrý, viď? Naše zubařka tohle nedělá, ale zřejmě má nějaké kouzlo osobnosti, protože moje děti se tam vždycky hrozně těší.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 27. května 2022 20:07

tina to je super

Evaeva no, Tonda chodi primo na detskou stomatologii a tyjo takhle to vubec neprobiha

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2022 20:26

711990 my chodíme všichni společně k normální zubařce, ale s dětmi to umí. Ona je mladá a sama má malé dítě, tak možná proto.

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 28. května 2022 06:35

Máme za sebou celý týždeň v škôlke, takže už zase syn kycha a smrka.  Ale teraz som si v podstate istá alergickou nadchou,  je to také iné. Ale je.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 28. května 2022 08:24

letfenixa syn je doma uz dva tydny kvuli tem nestovicim a ted zacal smrkat a kaslat taky. Vubec nevim, kde k tomu prisel, byli jsme celou dobu sami doma, maximalne na zahrade, venku pres 20 stupnu...a on ma presto rymu.  Mladsi byl poslednich nekolik dni doma s nami. Uz jsem ale rozhodnuta, ze pokud nebudou vylozene nemocni, poslu je tam, to uz fakt nevim, kam bych prisla

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 28. května 2022 08:27

Gatita kycha dokonca aj môj otec, ktorý pri všetkých svojich diagnozach nikdy alergiou netrpel. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2022 10:09

Reklamní leták Kvida od Albisoučástí je příšerná odrhovačka, která jde přehrát tužkou, takže tu jede od rána. Že já to rovnou nevyhodila

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 28. května 2022 22:00

A já ten moribundus chytila od dětí.

Celý den fajn a večer jako když mě přejede náklaďák. Jdu umřít do postele. 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 29. května 2022 06:50

včera jsme měli na  oběd vnoučata dva a půl a čtyři.Snedli polévku , malý si i přidal,ale další  nechtěl, vnučka si pak dala řízek, kaši nechala,pak jsme si dali kávu a bábovku,deti mely kakao každý snědl minimálně sva kousky bábovky, několikrát jsem si vzpomněla na ty vaše nejedliky, musí to být fakt šílený, takže opravdu neřeším ze se vice méně porypou v jídle a dorazí buchtou,jen jsem na ne koukala a říkala si co by za to Pinot Noir a jiné daly.

Online Kokoska
35050 příspěvků moje polička 29. května 2022 08:10

Vlm ja mela na obed malyho vnuka, kdyz za mnou prijeli na venkov. Vzala jsem ho k mame a dala mu cast naseho obeda. Polivku vubec nechtel, maso si asi 2x ukousl a k tomu tak 2 lzicky bramborove kase a kompotovou misku strouhane mrkve. Takze jsem dalsi 3 dny poslouchala, jak je to strasny, proc s tim nic nedelaji, jak to, ze to dite neji a spoustu navrhu vcetne nechat ho vyhladovet. On je bohuzel ten typ ze radsi pojde hlady nez by snedl neco, co nechce. Asi uz draha maminka zapomnela, ze uplne stejna byla moje segra. Jednou ji neco chutnalo, priste to nevzala do pusy, shanely se ji banany, uherak, cpali ji pangaminem a stejne sla do 1.tridy s vahou 16 kg. Ale on ji aspon ovoce a jogurty, odpoledne pak snedl velky banan a cely kelimek tvarohoveho míši, druhy den palacinky, vecer pry chleba s zerve, v nedeli rizek sice ohlodal kolem dokola, ze chce to krupavy, cokoladovou trenou buchtu by snedl v neomezenym mnozstvi, ale to zas mu uplne dovolit nemuzem... no neni to lehky, ale ty reci kolem tomu nepridavaj.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 29. května 2022 09:04

Kokoska taky jsem v tehle situacích ráda, že to nevidí moje matka.uplne ji slyším,tu buchtu jim nedávej když nesnědli oběd.pritom ona sama pry byla mizerný jedlík,maso odmítala úplně a vlastně ho její dodnes .Ja do dětí nemluvím, taky jsem to neměla ráda.

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 29. května 2022 10:09

Kokoska mne přijde, ze to, co popisuješ, je úplně beznej způsob jídla u batolat, co nechce, to ani neochutna žádný, ne?

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 29. května 2022 10:16

Potrefenáhusa no, plus ten následný výčet jídel

Online Kokoska
35050 příspěvků moje polička 29. května 2022 11:33

Potrefenáhusa no dítě, kterému je tři a půl, už úplně batole není, takže by fakt aspoň jednou vzít do pusy a ochutnat mohl a respektovala bych, kdyby mu to opravdu nechutnalo. Ale to je jedno, mně spíš vadí ty připomínky, jak ho mají naučit jíst. A jemu to moje máma vyčetla několikrát denně, že nechce jíst, to tomu určitě pomůže. Já díky její výchově se k mnohému už skoro automaticky stavím opačně než mi řekne, k tomu jedinému to vedlo, a to už bych mohla mít rozum