Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 29. května 2022 11:48

Nam se na to nejedeni nejvic osvedcilo trochu ubrat. Cim vic jsem rezignovanejsi, tim lip jedi. Nebo takhle, ne lip, protoze jedi dost junk, ale snedi toho urcite vic, nez driv.

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 29. května 2022 12:00

Kokoska však jo, no celej koncept naučit dite jist je takovej...pro mě asi nepochopitelnej 

my máme dite docela zravy, takže se mi snadno rika, ze ho proste nechavam bejt, ať se s tím talirem nějak popasuje

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 29. května 2022 12:00

Kokoska však jo, no celej koncept naučit dite jist je takovej...pro mě asi nepochopitelnej 

my máme dite docela zravy, takže se mi snadno rika, ze ho proste nechavam bejt, ať se s tím talirem nějak popasuje

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2022 12:17

Kokoska no čtyř a půl letý syn neochutná, co nezná, hlavně teda když to předkládám já:) zato mladší ochutná vše. Ale dohromady toho jedí tak stejně.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. května 2022 12:20

Potrefenáhusa

Kokoska 

JE to náročný. Naše děti jedí hodně položek, je tam maso, zelenina, ovoce, pečivo, mléčné výrobky.... Ale jsou schopní některé dny sníst strašně málo, což se v dlouhodobém horizontu promítá do váhy. Jenže se to do nich cpe hrotně těžko a vůbec nemám kontrolu nad tím, kolik zkonzumuje ve školce. Tam ještě přibývá problém s tím, že někdy se tsm prostě najíst, nebo si přidat, nestihne, protože "má své tempo".

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2022 12:24

Potrefenáhusa kluci taky jedí poměrně dobře, tak je nechávám. Ale třeba jim nepřidám knedlík, když se nedotkli masa nebo nedostanou buchtu hned po obědě, když nic nesní. Samozřejmě u jídel, která běžně jedí.

Ale mladší má teď takový blbý zvyk, že nevečeří, když my jíme. Ale jde to dojíst ve chvíli, kdy už je připravený do postele, má vyčištěné zuby a má si jít lehnout. Klidně pak sní i co zbylo po bráchovi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2022 12:28

dynda no svoje tempo měla moje malá ségra, ve školce pravidelně dojídala poslední, děti už dávno ležely

Ona teda jedla všechno, ale málo, byla i dost hubená. Co jí začala puberta, jí větší porce než já. Je teda schopná zapomenout na oběd, když je třeba zrovna sama domaa hubená je pořád. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. května 2022 13:09

Poradte nejaku knizku na cesty/do lietadla, najlepsie aby zabavila 3 aj 5 rocneho, mozno nejaka hladacka ako Jar, leto.. existuje nieco v mensom formate okrem tychto? Mam pocit, ze hladacky su vsetky velke. žluťásek

Zosity s aktivitami mame.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 29. května 2022 13:18

MrakoplasTonda si vybral tohle. Ale teda ta knizka ma hrozne debilni text. Ale vydrzi si ji prohlizet dlouho.

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 29. května 2022 13:24

711990 tu máme taky a nemám ji, na rozdíl od ditete, rada, potřebovala bych název u kazdyho jednoho vozidla 

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 29. května 2022 13:31

Mrakoplas jaro, leto atd...v tom malým formátu existuje v němčině, jedno jsem nám koupila do vlaku, ale je to už dost malinky. O něco větší to před lety vyšlo v češtině, ale to je vyprodany 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. května 2022 13:38

Potrefenáhusa my ich vsetky mame (alebo sme mali pozicane), potrebujem nieco nove neokukane

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 29. května 2022 13:41

Potrefenáhusa pockat, tak to mame asi jinou, v ty nasi je takovej debilni text "Dvere autobusu se se zasycenim otevrou..." Nejsou tam zadny zahadny vozidla bez nazvu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. května 2022 13:41

711990 my tych dopravnych a stavebnych mame tolko, ze uz ani neviem ci by mala dalsia uspech

Inak s peknymi ilustraciami a celkovo taka mila mi pride Moj domcek, tvoj domcek. https://www.martinus.sk/?uItem=1144751&gclid=CjwKCAjws8yUBhA1EiwAi_tpESFT05lCMiughAdVWs-six8e5i7pYcK-nxn1fK-xE1T2uW6PfMaAuRoCuCYQAvD_BwE

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 29. května 2022 13:44

Mrakoplas jeee ta je roztomila!!!

Jinak ted sem videla doporuceni na tyhle od Svojtky.Ale to je asi velkej format. No mne se do letadla bohuzel osvedcilo stahnout do mobilu Ovecku Shauna a koukal na to 3 hodiny

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. května 2022 13:49

711990 jeej tu maju u nas v kniznici ale neodvazila som sa ju pozicat, lebo by ju mladsi rozsklbal. Tablet/mobil bude ale asi by som to chcela nechat az ako krajnu možnosť, bude aj cakanie na letisku atd.. a objavila som zvukovu knizku 150 prvych anglickych slov od Svojtky, nad toy rozmyslam, starsi sa chce nieco naucit aby sa dorozumel :)) On tam bude trpiet, musi s kazdym furt rozpravat a tam mu nikto nebude rozumiet. Ale mozno mu to ani nebude vadiť, tu tak obcas na nejake ukrajinske rodiny žvatle a nikdy si nevsimne, ze mu nerozumeju

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 29. května 2022 14:10

711990 když já nepoznám bagr od buldozeru a ty tahaci a navigační auta u letadel 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. května 2022 14:14

Potrefenáhusa a co teprv bager a rypadlo! :) To ma starsi musi neustale opravovat. No, vdaka chalanom som sa hodne priucila, o takej existencii grejdera som nikdy netusila

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 29. května 2022 14:22

Mrakoplas no to vůbec! Prave potrebuju knihu, kde je popsany úplně všechno! I když porad doufám, ze do takových podrobnosti nepujdem!!!

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 29. května 2022 14:28

Mrakoplas mame knizku z tehle rady. Ma to asi tak velikost dlaně. Text je nemecky, ale skoro zadny tam neni, je to takova ta knizka, kde se neco hleda a vymysli pribeh.

Tady