Vše o těhotenství a dětech
Rosťa se v poledne vrátil z chalupy a hned ve dveřích křičel "kde je miminkooooo?"
dzizisketa ten je zlatej ![]()
Dakujem vsetkym za potlapkanie, ideme teraz na tyzden prec s nasimi a mojou sestrou, hafam pri precisleni 5 dospelyxh na 2 deti na chate budem mat lepsi pocit z toho ako co stiham...ale aj tak sa uz napoly neviem dockat kedy budu vacsie a konecne si s muzom troxhu vydychneme. A zacinam chapat moju starku, ktora so starkym chodila kazdy rok na dovolenku bez deti. Ma troch synov, rok po roku
.
Viktor už druhý den nepije, protože jsme mu vyměnili okousaný smradlavý hrníček za nový. Úplně stejný, stejná barva, stejný obrázek, jen nesmrdí a nejsou na něm stopy od zubů. Chodí kolem něj a fňuká, ale nenapije se. Začíná to být nesnesitelné.
Nečekám radu, doufám v magickou sílu Parfumanie napravovat vyřčené.
Pinot Noir Ach jo! Posílám mu odvahu hrnek zkusit. ![]()
Pinot Noir tfuj tfuj pridavam nejake to zaknlinadlo nech sa podari!
My ideme za chvilu k zubarke, s mladsim som natrenovala ako ma otvorit pusu a slubila lizatko. Snad sa ta magicka sila prenesie aj nanho a fakt ju tam tentokrat otvori a nezamrzne :)
Pinot Noir ach ach! Vím, ze to není cesta na vždy, ale neslo by ten starý smradlavý nějak odsmradit? Sterilizovat za pomoci nějakých těch spesl tablet či něco podobného? A nový nechat na čas, až bude Viki trosku větší a bude mu to mozne aspoň nějak vysvětlit? Jinak moc držím pěsti, ať se odhodla co nejdřív ![]()
Mrakoplas úspěšně pořízení u zubarky preji, ať to klapne!
Chudák ty ![]()
Pinot Noir A úplně jiný nový hrníček by neprošel? No lituju tě hodně. Ať je síla Parfumanie při vás!
Pinot Noir tlapkam!
Malenge vdaka fungovalo!
Pinot Noir
tlapkam!
Pinot Noir neslo by mu rict, ze ten stary jste umyli a spravili a je to on? Na to uz je asi pozde? Vzpomnela jsem si totiz na knizku Hyta a Batul, jak maly mel nejakou strasne spinavou a smradlavou hadrovou pannu a nechtel se ji vzdat, tak mu ji vymenili v noci a rekli, ze mu ji andelickove vykoupali ![]()
Pinot Noir Radu nechceš, ale přesto: zkusila bych se se starým okousancem za účasti uživatele obřadně rozloučit a nabídnout nový, ale úplně jiný. Měla jsem doma taky takový "dáreček" a časem jsem zjistila, že ty podvůdky se "stejnými" věcmi nejsou řešení, byl asi citlivej na jakýkoli levárny
Samozřejmě s vědomím, že malý Viktor to má jinak, není to univerzální návod.
Pinot Noir tlapkam a posílám smrad a otisk zubů na novej hrnek! A co ty? Už jsi zdravá?
chudák Viki, chudáci vy.
Kokoska No tak takhle jsem jednou dceři vyměnila pejska plysoveho, s tím že je vykoupanej v pračce. No taky to poznala a dožadovala se toho ,,menšího a šedivějšího,,
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí