MPLee jo, neresila jsem
Vše o těhotenství a dětech
continuity no ono jí už moc nových potravin nezbývá, tak dobrý ![]()
711990 díky, to chtěla slyšet ![]()
Děkuji za tipy! Naštěstí se mi podařilo sehnat termín na fyzio za dva týdny, navíc deset minut pěšky od baráku.
Ale teda neřekla bych, že vaše děti s tím budou mít problém, jako jsem to nečekala u Rostíka. On pořád někam leze a šplhá, už i na stromy, a to se říká, že je na to břicho nejlepší ![]()
dzizisketa holky mají po tatínkovi hypermobilitu, tak holt musí makat i mimo přirozený pohyb a navíc mají zakázáno veškeré sporty typu gymnastika, krasobruslení atd.
dzizisketa je to hodně vrozené, kluci taky pořád někam šplhají, ale tohle se s nimi vleče už od miminka. Podle fyzioterapeutky se s tím problémy budou objevovat po celý život, máme třeba hlídat, když rychle vyrostou a tak.
Evaeva ja jsem rychle vyrostla a až v hluboké dospělosti jsem se dozvěděla, že to byl problém. Teď musím neustále cvičit, kompenzovat.
Dcera má vpadlé kotníky (po mně) a zakázaný tenis a jednostranné zatížení obecně, a doporučenou atletiku, jízdu na kole a lezení. Má dělat i nějaké cviky, ale k tomu jí zatím nikdo nedonutil. Kamarádka mi radila pozitivní motivaci, tj. podplácení, ale my dlouhodobě motivovali kakání a na cvičení nějak nezbyly síly. Tak s ní aspoň děláme ty doporučené sporty. Cvičení zas zkusíme, třeba to už půjde nějak vysvětlit.
Mohučanka ona měla na mysli obecně období, kdy děti rychleji rostou. Ale příliš rychlý růst je určitě "problém", často vidíš zhrbené vysoké puberťáky, jak rychle vyrostli a tělo se s tím ještě nesrovnalo. Ale já jsem nikdy rychle nerostla a rehabilitace jsem navštěvovala x let a periodicky se tam vracím![]()
Děkuji všem za soucítění a podporu, ten malý človíček mě přivede do hrobu! Nakonec začal pít až po odpoledním spaní, takže vydržel nepít skoro 48 hodin. Nakonec zabralo, když jsem naplnila pitím dalších pět různých hrnků a postavila je do řady a řekla mu, ať si vybere. Vybral si ten svůj nový a začal pít. ![]()
Pinot Noir aspoň že tak. Chtělo by to pár klidných dnů, co?
Pinot Noir Tak ať mu ten nový hrnek dlouho vydrží! To nepití je hrozná věc.
Pinot Noir skvelá správa!
Pinot Noir no uff teda, ty deti nám dávají.
Naše dítě se právě rozhoduje, jestli pojede na víkend s námi s partou nebo ho stráví u spolužačky. No jednou to přijít muselo. ![]()
Takže s mužem přemýšlíme, že kdybychom udali i to druhé, mohli bychom jet sami někam úplně jinam. ![]()
Jenže Rosťa hypotonický nebyl, nebo to nikdy neříkala, až teď
Ani nemá ty vpadlé kotníky, jen ploché plosky. No máme ten červen už docela zaplněný, aspoň se nebudeme nudit.
dzizisketa tak ono se to asi může měnit růstem. Nebo se na to nepřišlo, protože se vyvíjel normálně. Naší praktické taky rehabilitace nepřišly nutné, já si je vyžádala sama. Určitě to zvládnete, rošťu by to i mohlo bavit, říkala si, že pohyb má rád.
dzizisketa hypotonický možná vůbec není, může mít jenom oslabenou některou svalovou skupinu, klidně pánevní dno. To se často projevuje vypouklým bříškem. Pozná to fyzio, běžný doktor spíš ne.
Muž byl teď u rehabilitační doktorky plný sebevědomí, protože ortopedi v nemocnici ho chválili a ta dobrá žena nad ním splaskla rukama a naordinovala mu léčebnou TV, i když mají opravdu narvano.
Sluch bych neřešila, pokud mu dělali v nemocnici skríning, považovala bych to spíš za chybu měření a vypozotujes to i doma. Na oči ti poradili ten plusoptix, to bych asi řešila, protože tupozrakost se dá rozcvičiť tak do šesti let, pak už je pozdě.
Nahrbený vysoký puberťák, to jsem přesně já ![]()
![]()
Když jsem začala v dospělosti cíleně cvičit kvůli bolesti zad, "vyrostla" jsem asi o 2-3 cm.
Pinot Noir tyjo, soucítím a držím palce, ať to pití vydrží ![]()
dzizisketa naše dite má taky bříško a fyzioterapeutce to přišlo v pohode, ze má ten stred těla dobře posilenej, jak hodně dlouho lezla po čtyřech, tak doufám, myslím, ze člověk jako laik to nemá sanci moc posoudit. Na ty nohy nám doporučila takový jednoduchý cviky, myslím, ze tyhle cviky děti docela baví
continuity ten sluch se taky může měnit, synovi teď naměřili horší sluch kvůli té mandli. Ale dost možná jen nechtěl opakovat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí