Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:40

Tak vyvolavam magicku silu na uzdravenie. 

Minuky tyzden som stiahla starsieho zo skolky, aby boli decka zdrave.  Caka nas predlzeny vikend k maminym narodkam a dalsiu stredu dovolenka. Tak dnes v noci mladsi horucky a starsi ma nadchu a kasle. Ja kaslem ako stary fajciar. Nech to ide do kelu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2022 09:42

Mrakoplas ach jo! Synovi se rýma taky spíš zhoršuje, příští týden má jít na operaci, bůhví kdy mu dají další termín:( Ať vás to rychle přejde.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. května 2022 12:03

Evaeva vas sa to nejako nechce pustit, snad ho to do buduceho tyzdna uz prejde, drzim palce. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2022 12:29

Mrakoplas no on má právě problém s tou zvětšenou mandlí, každou rýmu má okamžitě žlutou, je zahleněný,... U ostatních členů rodiny jsem si žádné nemoci ani nevšimla. Bohužel má předoperační vyšetření už tenhle týden, uvidíme, co řeknou.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 31. května 2022 12:40

Jo jo, já měla na dnes 4 schůzky a pokyn zhora vyzvednout tak 10 věci po Ostravě...no a starší byla večer protivná jak noc a ráno měla přes 38. Tak jsem všechno pěkně zrušila.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. května 2022 12:41

Evaeva nám doktorka radila vyzkoušet to doma, pošeptat hodně potichoučku třeba "chceš čokoládu", tim že se to zjisti prej dost spolehlivě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2022 13:36

žluťásek jojo, to určitě zafunguje spolehlivě. Jemu to měřili stejně jako v porodnici, nějakým přístrojem, žádný zvuk to nevydávalo, resp. nechtěli po něm nic signalizovat. On je fakt trošku nahluchlý, pořád mu musím všechno opakovat a jsem si jistá, že to není nepozorností (aspoň ne vždycky)

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 31. května 2022 16:26

Liebesbrief ze skolky: mladsi dala jiné holčičce facku, při rozhovoru proč se to stalo dělala že tam není, odcházela. Požadovaná omluva-nestalo se. U jídla vymysli že ji to nechutná, dopolední svačinu rozhazovala po stole, strká ruce do polévky a neustále u jídla zasahuje do prostoru jiným dětem.

Jako že to s malou bude veselé, to bylo jasné už tak 4 měsíce zpátky, ale překvapuje mě každým dnem...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2022 16:34

rasaNori takže se chová jako jiné děti, akorát ona se odváží i ve školce?Facku si kluci ještě teda nedali, ale rozhovor o prohřešku nebo to chování u jídla je mi dost povědomé. Takhle koncentrované to zní špatně, ale předpokládám, že mezi tím bylo i dost hezkých chvil. Spíš mi přijde, že by si s tím měla poradit učitelka, že to není nic k řešení s rodiči.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 31. května 2022 16:43

Evaeva jako jo no, myslim si, ze vsechno ostatni by Tonda taky splnil, facky dava teda zatim akorat nam

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 31. května 2022 16:43

Evaeva tu facku si dovedu představit naprosto přesně, občas se mi doma porvou o hračku a je to docela hustý. Takhle napsané to je divočina, měli jsme dnes i rozhovor s tetou a ta říkala že v pohodě, že si to nějak vyřeší ve školce. To hrabání do jídla dělá u stolu hodně, a za to ji perujem pořád a nic:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2022 17:03

rasaNori no náš mladší je u jídla někdy hrozný poděs, například plivání kuskusu po celé kuchyni je největší sranda. Zajímavé je, že v restauraci se obvykle chová celkem spořádaně. 

Malování jogurtem je taky celkem dobrý;)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. května 2022 17:34

rasaNori tak teraz som vdacna, ze nasa skolka je sto rokov za opicami a podrobne info o tom co tam syn robi nemam

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 31. května 2022 19:37

Tak uz 11 mesicu ;) To snad ani neni mozne, ze za chvili bude slavit rok

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 31. května 2022 19:39

rasaNori u nas uz pry taky probehla aferka - boural detem stavebnice a nechtel se omluvit! 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 31. května 2022 19:52

JanieB sikovnicek!

Offline Christine.s
12 příspěvků moje polička 31. května 2022 20:20
Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 31. května 2022 20:30
Reakce na Kokoska:

rasaNori u nas uz pry taky probehla aferka - boural detem stavebnice a nechtel se omluvit! 

JanieB teda

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 31. května 2022 20:37

JanieB to je kus chlapa! Nasi Adelce bude zitra 10 mesicu a ma jen 2 zuby dole! Ale zato ma asi o 3 vlasy vic, nechcete nevestu?

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 31. května 2022 21:36