Pinot Noir To řekl ještě hezky
Dcera na dotaz, už teda na ZŠ, čím by chtěla být , odpověděla, hlavně nechci dopadnout jako máma ![]()
![]()
Pak teda dodala "sedět celý den v kanceláři", ale ten prvotní šok už nikdy nevymažu ![]()
Pinot Noir To řekl ještě hezky
Dcera na dotaz, už teda na ZŠ, čím by chtěla být , odpověděla, hlavně nechci dopadnout jako máma ![]()
![]()
Pak teda dodala "sedět celý den v kanceláři", ale ten prvotní šok už nikdy nevymažu ![]()
Pinot Noir notna upřímná zlatíčka ![]()
No u nás jede něco jako ,,taťkové pracujou a chodej na stavbu a mamky nakupujou,,. Nevím no, jak s tímto stereotypem pohnout:-D
Na víkend máme hlídání, ale velkamala tam tak zoufale nechce. Já bych ji k babičce ani nedávala, už to pro mě ani nemá nějak významnej přínos za všech těch okolností. Ale sambo a samozřejmě prarodiče chtějí. S ní tam být nemůžeme, to nechce nikdo, ani babička. Ale je to úplně zoufalý, před každou velkoucestou se ptá jestli tam nejedeme, dost často, když je zmíníme, říká že tam nechce. Žádné útrapy se jí tam nedejou, naopak, to je žádný mytí, žádný česání, usínání u televize:-D.... hodně se jí věnují, mají tam jiné hračky, chodí na hřiště, zahradu plnou atrakcí. Ale prostě chce bejt s náma no!
Karja tyjo a fakt se ji tam nic nedeje?
Karja a ona tam zustava sama bez male, nebo si berou obe?
Karja taky mě to přijde zvláštní...ale my teda máme co mluvit, na rammsteiny jsme jeli tak, že jsme děti nechali kamarádům v Ostrově, a ti nám je v pondělí ráno přivezli na dalnici![]()
Karja jinam jí asi nedáváte, abys to mohla porovnat, co? Já bych jí asi nenutila, když to není potřeba, už není mimino a pamatuje si, jaké to bylo minule, aby to mohla posoudit.
Karja a kdyz tam je, tak se chova normalne? A po navratu domu? Nekdy ty deti jen proste nechteji opustit svoje prostredi, pak kdyz uz je clovek nekam dostane, tak jsou v pohode.
Kokoska tohle mi dělá mladší, když ho vedu do školky, ráno se tam těší, ale předání je poslední dobou náročné. Když přijdu, ani nechce domů:) Ale ona už je celkem velká, a jestli má takový strach před každou cestou, je to takový divný.
Jsou tam obě, a jsou tam úplně v pohodě, posílají mi fotky, i mi pak vypráví zazitky, do ničeho je nenuti, nekřičí, nechtěj aby tam brečely (a to uměj fest kvůli kravinama doma) a aby se jim nějak nezprotivili. Obecně bych řekla že je tam rozhodně příjemnější prostředí než u nás doma a jsem přesvědčená že fakt tam nekleci v koutě ani nechodí spát sama. Synovci tam jezdívají rádi. Jen ty odjezdy jsou děsný, a celý to plánování, a po příjezdu samozřejmě řekne že už tam jezdit nebude, že chce být jenom se mnou nebo s tátou. Nikde jinde na hlídání nebývá, protože naši velkoumalou nějak delší dobu hlídat nechtějí, takže to jsou fakt půlhodinova hlídání u nás doma a jednou byly u ségry asi na dvě hodinky, ale byly tam další děti a segrou se prej vůbec nebavila:-D:-D. Myslím že prostě nechce od nás, ve školce je prostě na 4 hodiny a to ještě vidí na nás barák:-D
Karja prosím tě a malá tam jede ráda? Jela by i bez ségry?
continuity Jo jezdí ráda, a bez ségry to nevím, ona bez ní nerada bývá, ale na nějakou kratší dobu asi jo, třeba na odpoledne;-).
continuity Ta je určitě v pohodě, ona právě tuhle říkala, ,,pojedeme k babičce a Kája bude dělat uaaauaaauaaa, já nechci do mesta, uaaauaaauaaa,,. Normálne se jí vlastně vysmála:-D
Karja ja bych si s nima promluvila, že když tam jedna chce a druhá ne, tak prostě půjde jen jedna. ( Nejlíp bez babičky).
tlačit na pilu se v těchto věcech moc nevyplácí, a není to o tom, že by se tam neměly dobře. Prostě je teď pro ni důležité být s vámi. tak bych to nehrotila, maximálně to zkusila postavit do jiného světla, že ona nemusí, ale ségra ten zážitek bude mít. Ona tam možná nakonec půjde, ale bude to její rozhodnutí.
Karja Hele, a nemaji tam tchanovci treba nejake blbe reci na ni nebo na tebe? Ja si to mozna pamatuju blbe, ale neco se mi vybavuje, ze si tvoje tchyne nekdy stezovala na chovani deti?
Evaeva Řekla bych že asi není zvyklá nebo nechce trávit čas s někým jiným. Protože my jsme ji vlastně nikdy k nikomu nedávaly, nikdo si ji nebral ven ani na hřiště na chvilku treba. Jen tihle prarodiče a to je asi moc takový jednou za čas a moc dlouhý. Jakože jeden víkend třeba za dva měsíce. Ale dědu vidaji častěji, ten je u nás každý týden a hraje si, povypráví si s nima chvíli, není to jakože pasivní osoba co projde barákem a dá si kafe.
Tchýně včera volala mladší, že na ni teď nemají čas a ona jim stejně brzo umře.
A to s ní byl muž prosím pěkně ten den na obědě.
ziginka Jo, ale to nedělá před nima, říkala to nam a už to vlastně hodně omezila, protože se boji samba:-D
continuity Já doufám, že v létě ji naláká bazén. Jinak na tyhle promluvy jsou ještě malé, ale zkusím velkoumalou nějak namotivovat, že malamala tam bude mít legraci. Ono já bych je tam nemusela posílat jako za sebe, ale sambo to samozřejmě uvítá, on je hodně zapojenej do toho denního chodu, takže klidnej večer a klidná rána uvítá, a samozřejmě babička s dědou je chtěj hodně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.