Karja ježiš, tak to já bych se naopak bazénu u babičky hrozně bála.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir z pohledu rodice nebo ditete?
Pinot Noir cože? Ty ses jako dítě bála vody? Děti, které znám, se po bazénech muzou utlouct.
Malenge presne, holky už zebraji každou chvíli, abych jim napustila bazének ale fakt momentálně nemáme ani ty 2 metry čtvereční na tohle na zahrade:(
Karja nevím, taky bych jí asi nenutila. Zabalila bych jim oběma věci, strávila tam s nimi odpoledne a nechala, ať se každá rozhodne. Tohle řešila teta, jedna holka nechtěla být u babičky, ale druhá tam nechtěla být sama. Myslím, že není tak malá, aby se nedokázala rozhodnout. I bych jí řekla, že tentokrát si může vybrat, protože nemáš nic na práci, že příště to třeba nepůjde.
Pinot Noir mně přijde, že naši rodiče se o děti bojí víc než já, takže z bazénu bych strach neměla. Vlastně mi teď došlo, že mužovi rodiče bazén mají
ale babička z nich nespustí oči.
Evaeva naši se báli a deti fakt hlídali. Tchýně ta trvala i na Durmanu v zahradě, že prý proč plaším. A ona teda na ty děti určitě nekoukala pořád. Prý co by se mohlo stát. No přežily, ale vždy jsem byla radši, když tam byl ještě někdo, třeba švagr a děti jsem vždy, když tam jely, znovu proskolila.
Evaeva tak strachy jsou různé, někdo trvá na helmě i na zahradě, někdo zas má nervy ze zahrad s bazény.
Pinot Noir Oni mají vysoky bazén nad zem, kam vedou schůdky které se sundávají a pokládají na zem, jakmile někdo vyleze z vody. A pořád je má někdo na očích. Dávají na ně pozor hodně.
Pinot Noir já nemám strach, když jsou s prarodiči, vůbec žádný, právě protože je hlídají víc než já ![]()
Evaeva jo jo, ja tiež. A najlepšie je, že tie deti hneď aj ošetria, keby niečo ( svokra kožná sestra, svokor obvoďák) ![]()
betsey ti hlídací lékaři jsou šikovní. Táta má ségru pediatra, takže když se něco děje, zavolají nejdřív ji a my se to třeba ani nedozvíme. Já ji důvěřuji absolutně, léta dělala na JIPu a je podle mě až přeopatrna, takže když řekne, že je to ok,tak to je ok. A táta ji posloucha na slovo a to je ona je o 15 let mladší. ![]()
Nase nevesta bude i do zemedelstvi! ![]()

betsey no to je praktický
to my bohužel nemáme, v celém širokém příbuzenstvu není žádný doktor.
Karja Ty často píšeš, že by hodily ještě nějaké vysvětlení nepochopily atd. Jasne, znáš je nejlíp, ale já bych je nepodceňovala. Ono jim toho v těch hlavinkách zůstane překvapivě hodně, k když to tak třeba na první pohled nevypadá.
A inak, raketka na Koralku absolútne nefunguje, tak bude na predaj, ak by niekto chcel. Proste sa musím zmieriť s tým, že to dieťa nespí
betsey Já ji koupím, jdeme za měsíc na svatbu a potřebuju, aby syn spal v kočárku, už jsem i dvakrát odpovídala na inzerát a vždycky mi ji někdo vyfoukl. Novou kupovat nechci, nejsem si moc jistá úspěchem.
Jinak moc soucítím, taky jsem měla syna nespavého. Mateřství je úplně jiný, když dítě spí!
Bazenu se taky bojim. Nasi maji takovy nafukovaci, nezapusteny bazenek. Je maly, ale utopit se v nem da. Vyresili to porizenim skladacich/nacvakavacich schudku. Kdyz jsou tam deti, tak schudky odcvaknou a je to. I kdyz ten maly moula je dost vynalezavy, on by byl schopny si tam donest zebrik z kulny
. Ale na starsiho to fungovalo. Prislo mi to jako super vynalez.
Jinak starsi syn ma jet za 14 dni na skolku v prirode. Jedou na Machac a bojim se uz ted.
K těm strachům - já mám děsnej strach z trampolíny, větší, než z bazénu. Přijde mi, že u bazénu může člověk zamezit neštěstí pouhým pozorováním, ale u trampolíny nepomůže nic, stačí blbě skočit.
My když napustíme bazének, tak si nahlas říkáme, kdo má právě děti na starost. Aby si jeden nemyslel, ze zrovna dává pozor ten druhý, a naopak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí