DruI ja se starsim vubec u dr.nebyla. s mladsim asi budu muset, kvuli potvrzeni do prace. Jinak bych se na takovy vylet take vykaslala.
Vše o těhotenství a dětech
DruI rozhodně ne, s něčím tak infekčním, pokud to není nezbytné, určitě nikam nechoď.
DruI rozhodně ne, s něčím tak infekčním, pokud to není nezbytné, určitě nikam nechoď.
ano, take doufam, ze to pujde vyridit nejak lip.
Gatita věřím, že to vyřídíš po telefonu.
DruI chodit k doktorovi nemusíš, ale měla bys je nahlásit.
Gatita to je dobře, že vám to tak funguje.
DruI nasi jen volali, ze je deti maji, a paksi je pozvala na kontrolu, jestli uz muzou mezi jine deti.
Dnes sme boli na MDD, ktoré poriadalo mesto a syn sa pozdravil s 3 spolužiakmi zo škôlky
, zúčastnil sa všetkých aktivít okrem skakacieho hradu, kam som ja odmietla ísť čakať do hodinového radu a mali sme nápoj vo vratnom pohári, tak ho zobral a utekal ho vrátiť, úplne sám, kaslal na mňa a čakal, kým mu slečna dá zaň peniaze ![]()
viete,že takéto spravanie pre mňa veľa znamená.

Abyste nekupovali zajice v pytli, tak tady nase dnes desetimesicni nevesta. Jak je videt, bude i pilna! Bracha se zajmem prihlizi, jestli Adela ten talir vytahne a rozbije.

letfenixa wau, tak to je úžasné. Skvelý pokrok, teším sa s tebou ![]()
Gatita Evaeva Pinot Noir Kokoska Díky za zkušenosti. To jsem ráda, že moje myšlenka vyřídit to zítra s doktorem po telefonu nebyla zcestná :o)
Kokoska By mě zajímalo, co všechny ty děti na myčce tak fascinuje :o)
DruI já bych zavolala doktorce, ta moje ich u starší chtěla vidět, u mladší pak už ne. nejde ani tak o léčbu, ale aby ti to byla schopna napsat do karty.
continuityTo já tam určitě zavolám. A s tou kartou mě to vůbec nenapadlo, to máš pravdu, že zapsat by se to mělo.
Tu sa kseftuje, hej? Ci to bude nevesta alebo zenich nezalezi, hlavne nech ma rad/a ceresne :)
letfenixa super, tesim sa s tebou ![]()
A vsetky deti su tu krasne![]()
Gatita to je super, nastastie sambo s tym tiez pocita a navrhol mi to sam od seba a veru vidim, ze to nie je vobec bezne. Vlastne nepoznam nikoho kde by ostaval na ocr aj muz.
DruI asi mláďata obecně

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí