brrr tak to je super, ja som mala na mysli moje okolie, inde to samozrejme nemozem hodnotit.
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas To víš, že úplně časté to není, ale ojedinělé taky ne. Znám i tatínky, co byli na rodičovské.
Teda takhle jsem ji ještě neviděla! A je ti tady teda fest podobná.
My měli dnes dobře naložené miminko. Heslo na tričku odpovídá.
Mrakoplas Gatita Muž taky zůstává na očr, švagr taky. Úplně výjimečné to není.
to je dobre. Snad to nevyznelo, ze se nejak chlubim:) jen jsem si uvedomila, ze to je fajn.
DruI mycka, zasuvky v kredenci, ovladace, vsechno se musi prozkoumat!
Gatita Ne, nevyznělo to, že se chlubíš. Naopak, byla jsi taková spokojená, myšleno v dobrém.
Můj muž taky obstarává doktory a nemocné děti. OCR jsme řešili podle toho jak to zrovna vyšlo. Ale když kolikrat jsme to zpytlikovali s jeho volném po noční a kým homeofficem.
Podle je je dobré, když si to každý zaridi, jak mu to vyhovuje, výslovně mě ale stve, pokud okolí předpokládá, že by to mělo nějak být. Třeba třídní jedné dcery si myslí, že lepší je komunikovat s maminkami, ale tu zaskočí i to, že se dítě volá jinak než rodič. Naštěstí je neučí občanku, kdoví čeho bychom se dočkali. ![]()
betsey Bereme, jsme vysazení na kloboučky ![]()
Starší vyrážela v pět ráno na školní výlet (jela jen nemcinova půlka třídy). Očekávaný návrat před skolu 23:15. Poslali byste ji zítra do školy?
Popravdě jsem čekala nějaký pokyn od učitelů, ale to se nekoná.
letfenixa to je krásné, mám radost a moc vám to přeju!
všichni máte úžasné děti, i vnoučata ![]()
continuity v techto pripadech jsem se rozhodovala podle rozvrhu a miry unavy. Nech ji vyspat a uvidis, kdy se probudi. Ale ja jsem byla matka herodeska.
Ginger já jsem právě taky celkem drsná, ona by to asi i zvládla, ale ptám se sama sebe: proč to hrotit? Já v nespani od jisté doby nespatřuji žádné hrdinství. každý má základní potrebu se vyspat.
continuity vsak ji nech vyspat a uvidis. Treba dorazi na druhou hodinu nebo do skoly nepujde. Na synove gymplu zacinali po skolnim plese az v 10. Cela skola. Asi aby se profesori a primani vyspali.
continuity Počkala bych jestli vstane. Já jsem jednou po horách zaspala asi do 11 a to já nikdy takhle dlouho nespala:-F
continuity já bych jí poslala na třetí hodinu![]()
continuity Učitelé v tomto směru nemají žádné pravomoci, o případném posunu začátku vyučování pro účastníky výletu by mohl rozhodnou ředitel. Je také třeba vzít v úvahu dobu, která uplyne od konce akce a začátku dalšího pracovního dne - to vymezuje jistým způsobem zákoník práce, přesné znění nevím. Každopádně dítě bych nechala dospat.
continuity Dospat. Treba se vrati i pozdeji. Ale spis podle ni, jaky ona bude mit nazor a jak nalozeno budou druhy den mit...
Hanka H to nevím, jaké mají pravomoci, ale zcela běžně podepisuji, že dítko přijde domů o hodinu dřív.
Ale i to má reseni, kdyby někdo všem napsal, ať je necháme vyspat a napíšeme omluvenku, že to budou akceptovat.
Hanka H prosím tě, a ten návrat 23:15 jako ok děcka ať si trhnou, rodiče ať se posnaží... ale ty učitelky to takhle můžou dle ZP mít? od pěti ráno do půlnoci?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí