MP Meri Ja jsem hroznej posera, ja se na kazdym velkym screeningu dost bala, aby to bylo ok, takze na ten prvni bych prcka asi nebrala, co kdyby nahodou. A co takovej ten 3D/4D ultrazvuk? Tam o nic moc nejde a mimino jde videt docela hezky.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri
gratuluju. A osobně bych ho vzala až na nějaký další, myslím, že z toho nic mít nebude. Nebudeš mít ještě břicho, mimino připomíná spíš mrak a celkově si myslím, že to pro něj bude hrozně nehmatatelné a vzdálené. Později i uvidíš, jaký má o miminko zájem. Naopak případného traumátka bych se nebála, děti to berou jinak.
MP Meri Já bych se na to asi vykašlala pokud sám neprojeví zájem. Ještě si pak bude myslet, že má být sourozenec černobílej a zrnitej a po porodu si bude stěžovat, že vypadá jinak než na ultrazvuku ;)
A každopádně gratuluju :)
MP Meri my nemáme moc hlídání, dcera chodí na většinu kontrol se mnou, byla i na prvním screeningu. Dostala balíček lyfolizovaného ovoce, svojí židli a celou dobu seděla, koukala na monitor a přikusovala ovoce. Doktorka se smála, že to má jak kino
No ale ona doma televizi má tak 1x za měsíc nebo vyjímečně po velkém pádu a tak. Takže jí to fascinuje. Půjde i na druhý...
continuity jo, zachytila jsem, že holky chodí každá jinam, jen jsem nějak měla za to, že jedna ta škola je vcelku normální a že většina těch historek je z té asociální, no tak ne... ach jo ![]()
MP Meri Gratuluju![]()
711990 Jestli te to potěší, byla si poslední argument, proč ne
což už pak bylo dost slabý
Teď jsem aktuálně ve fázi "co jsme to proboha provedli
"
Jinak břicho mám už teď (11 tt), syn se teda ptá každej den, jestli už mimi bude venku a jeho největší zábava je štouchat do nej v mobilní aplikaci. Tak nějaký zájem by asi i byl.
Jo a termín mám na Štědrý den. Moje nervy ![]()
MP Meri tak to ocenuju ale!![]()
Pinot Noir no zrada, dyt mi slibovala, ze spolu odolame vsem pokusum o druhy kolo!
zbyl mi tu vubec nejakej spojenec?
711990 plha se hlási!
letfenixa uf, tak jeste ze v tom nejsem sama!:) Tonda nakonec nastoupi do soukromy skolky, to bysme stejne po 2 deti neutahli, takze zadny dalsi kolo, hezky pujdu vydelavat!(na polovicni uvazek
)
MP Meri tak ho sebou vem, jestli ti přijde, že o to stojí. Nebo se ho prostě zeptej. Kdyby to náhodou nevyšlo, tak mu to stejně budeš muset říct. Půjde s tebou ještě někdo? Taky se může jen kouknout a pak počkat na chodbě. A neboj, bude to fajn. Akorát ty Vánoce budou asi opravdu veselé![]()
711990 no tak by to druhé šlo do státní, holt život je tvrdý:) Nebo by Tonda zůstal s tebou doma a do soukromé školky by šlo jen číslo dvě:D My dneska mladšího placenou školku zaspali, naštěstí to stojí pár korun:)
MP Meri gratuluji, to jsou veci![]()
711990 len neviem, či sa to môže počítať, keďže som už stará ![]()
711990 abys nedopadla jako ja, sla jsem do prace a tak me ta pravidelna zavodni strava a rezim zrelaxovaly, ze jsem byla v tom, ani nevim jak:))
A soukromy skolky nekdy davaj slevu na sourozence![]()
MP Meri Promiň, ale já jsem nebyla poslední argument proč ne? Měla jsi mu nalistovat moje příspěvky dva roky zpátky:-D:-D Ne sranda:-D. tak uvidíš, mě tvůj malej přijde jako dobrej adept na ultrazvuk že by ho to zajímalo, uvidíš jak bude chtít:-D.
711990 No ale nezapomeň, že teď by jsi na půl roku svou finanční situace zlepšila na mateřský:-D A za skoro za nic!:-D:-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí