Malenge vid, ja uboha!
Gatita haha no ja to beru fakt zodpovedne, dost casto mluvim doma o vasektomii. Kdo to slibil vyzkouset jako prvni DruI tusim?![]()
Karja
ty ses teda hotova financni poradkyne!
711990 Chudák, ty už máš možná něco jako nemoc z povolání, ale ze studia:-D
711990 Jj, taky na to mám školy, že jo!!!
Ale teď mi říkal ten týpek z DPDcka, jak mi hanil ty nákupy, ať si spočítam, kolik mě ty děti stojej, že by mi 5 psů vyšlo určitě levněji:-D
MP Meri Já si ten příspěvek musela přečíst třikrát, než mi došlo, co mi na něm nesedí.![]()
Držím palce, ať je všechno v pořádku!
MP Meri To jsou věci! Držím palce, ať všechno klapne. A vánoční termín? Třeba to bude flákat.
Karja
to bych mela naopak, ne? Inseminace a tak:D a i 5 psu by rozhodne vyslo levnejc, s tim souhlasim:D
MP Meri Já si ten příspěvek musela přečíst třikrát, než mi došlo, co mi na něm nesedí.
Držím palce, ať je všechno v pořádku!
Já jsem se chytla až při gratulacích. No jiná generace.
Něco ze života dvou dětí...dnes jsme vyrazily s děvčaty do Zoo. Zde hned první lavička za branou..... 
Jo, zavřela jsem velkymaly ruku do kufru. Myslim, že tento zážitek prebil všechna zvířata, hranolky i skákací hrad a OSPOD se na mě těší.... Zajímavé bylo, že pan z kavarny nam dal vcelku neochotně led, ale pytlík jsme museli mít vlastní, protože mají zákaz používat igelity. Kdyby to na vás někde takhle vybafli, tak nezapomeňte, že na hajzlicich bývají pytlíky na vložky! Ale dobrý, pak si postupně zledovala celý tělo, takže z toho nic nebude.
Jos se dvěma je od určitého věku taky pohoda, jde jen o to překlepat ty první dva roky![]()
Díky všem! Já fakt nevím, co mě to napadlo, já jsem měla jakoby už delší dobu pocit, ze nestíhám všechno, co bych chtěla a za největšího zadržovače jsem určila práci. No, tak jsem to takhle jakoze dobre vymyslela, to jsem ale chytrá, co
No když k tomu prictu ještě ten vejvar z mateřský prakticky za nic, tak je geniální plan na světě ![]()
Blahopřeji a držím pěsti s termínem, ať se narodí, jak se ti to pak bude hodit. Mně se Rosťa po návratu z první poradny v nemocnici zklamaně zeptal, kde mám to miminko? A na prohlídky u mojí gynekoložky chodil taky, ale to ho vždy sestry uzemnily u sebe předložením bedny s hračkami.
MP Meri Ano, materska je vlastně z časového a finančního hlediska vlastně skutečně geniální věc! Nechápu, co na tom 711990 nechápe.
Ale normálně jsem nad tím přemýšlela ve vaně teď, že co je lepší jako pro tu ženu z hlediska času a nějaký pohody, jestli takhle se ctyrletakem chodit na fulltime nebo mít toho čtyřletaka a mimino! Ale nebudeme se nikoho ptát, myslím, že člověk nemusí znát odpovědi na všechno!:-D.
Karja Tak pokud je mimino spavé tak je kombinace se čtyřleťákem výborná. Jedno dítě šoupneš do školky, druhé do postýlky a pak si sedneš s nohama nahoře a piješ kafe. Akorát jak to mimino trochu vyroste a zaktivní, tak to přestane být taková selanka ;)
MP Meri Karja hezky slonika prodavate, ale ty castky za skolky, backurky a asi tunu hadru, co bude do skolky potrebovat, se nejak nepotkavaj s tim, ze by se to muselo kupovat dvakrat, na to by ani ten vejvar z matersky nepomoh
radsi zkusim nejdriv tu praci! I kdyz teda...mrkla jsem na Linkedin a podle toho jsem ve sve "nove" praci uz 3 roky a 6 mesicu....z toho 3 roky na matersky. To bude krusny![]()
711990 ale tohle je dovolená, v půl deváté jsem většinou ještě v pyžamu, snídám a pomalu upíjím čaj![]()
711990 :-D:-D Jojo. Já půjdu do práce že které mě vyhodili si říct o plnej plat za poloviční úvazek? To neznáte na HR? Dělám si srandu, ale škoda že to nebude realitou. Jako mně tady lidi (ehm teda moje ségry) doporučuji hrozny práce, já pak jen říkám sambovi doma, že snad nejsem tak blbá abych nemohla dělat něco pořádnýho. Ten mě naštěstí moc blbou nevidí.... On teda do té doby co budou děti na prvním stupni ZŠ,může mít ty dva HO týdne, to je hrozna pomoc a tak jako uvolnění pro mě, a on může dost pracovat podle sebe, včera třeba začal ve 4 ráno:-D
Evaeva To víš, to asi dělaj ty, co nejsou v půl 9 ráno v pyzamu:-D:-D
Karja hele to zkus!!!! To by se mi taky libilo:D a to HO je sikovny! Sambo ma teda porad nonstop HO a moje prace pred tema 3 rokama taky byla pro vetsinu tymu full HO. Tak uvidime
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.