Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 02. června 2022 23:39

711990 No ale oblečení a bačkůrky po sobě můžou dědit! ;o)

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. června 2022 23:40

Karja Vaz slova, zalezi jakych psu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2022 23:42

Karja jako chápu, ale třeba večeře většinou vařím při odpolední svačině než jdeme ven, ale tou dobou budu spíš obíhat školky a družiny. Teda nebudu, mně na 8h v kanclu nikdo ještě dlouho neuvidí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2022 23:43

DruI no přesně, jak jsou pořád nemocní, tak bačkůrky ani moc neonosí;)

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 02. června 2022 23:45

Jos To říkal ten kluk z DPDcka, mně právě ten pes přijde jako drahej spas!:-D 

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 03. června 2022 04:46

MP Meri Směju se, nemůžu odolat!  A gratuluju pochopitelně taky! 

711990 Zradu!  Hele, ale to je jen úhel pohledu, třeba jsi teď zrádce ty!

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 03. června 2022 07:30
Reakce na Karja:

Evaeva To víš, to asi dělaj ty, co nejsou v půl 9 ráno v pyzamu:-D:-D

Druhá věc je, že v sedm večer kolikrát ještě pracuji. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2022 07:45

continuity ale to nesedíš v kanceláři s vyšším podílem ho si to trochu představit umím, trochu.

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 03. června 2022 08:01

Syn má zvyk, že keď príde do škôlky, tak si ide nakresliť obrázok, alebo teda ide nakresliť obrázok pre mňa,  vždy sa ma spýta, čo mi ma nakresliť a potom sa realizuje. Tento týždeň sa ho učiteľka spýtala, že či namiesto kreslenia si nechce nejaký obrázok vytlačiť z počítača a vyfarbit ho. A už si na to zvykol, že je to ľahšie, že nemusí kresliť tie čiary. A mne je z toho akosi smutno. Nemala by si viac podporovať kreativira na miesto mechanickeho vyfarbovania? 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. června 2022 08:10

Ja jsem na 0,7 a je to úplně na pohodu. Finanční rozdíl si radši ani nepočítám, celej život dělám ve veřejný správě, tak jsem zvyklá, že beru almužnu, tak teď holt beru ještě menší. Prodavačka v Lidlu má vyšší nástupní plat, než já.

Ten můj pocit, že nestíhám, nebyl o nějakých nezbytných věcech, spíš že mám v hlavě spoustu projektů - cestovatelských, zahradních, podnikatelských, chuť se věnovat koníčkům ... no jak říkám, pořídit si druhý dítě a zbavit se práce byla logická linka neasi 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 03. června 2022 08:24

MP Meri  gratuluju, ja myslim, ze to bude pohoda, mas to dobre vymysleny:-)

Online Lilly_Ku
4550 příspěvků moje polička 03. června 2022 08:29

MP Meri ten castecnej uvazek je super! ja se uz nejakou dobu odhodlavam, ze si dam 32 hodin a patek nebo pondeli volny. nestiham veci, kterym bych se chtela venovat a momentalne ma pro me volnej cas fakt vysokou cenu.

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 03. června 2022 08:29

MP Meri logicky! Ale jo, člověka nakonec to zaměstnání brzdí v rozletu nejvíc.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 03. června 2022 08:43

letfenixa To by mě bylo taky líto. Ale tak alespoň něco kreslí. My jsme měly jeden čas zvyk, že si dcera před večeří nakreslila, co ji přes den nejvíc zaujalo. Takový obrázkový deník. Jenže ji to přestalo bavit a na návrh, že může něco nakreslit začala odpovídat: "Až zejtra." :o(

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 03. června 2022 08:51

MP Meri Jseš dobrá, já na mateřský z koníčků nestíhám nic. Paradoxně jsem teda toho možná stíhala víc, když jsem měla dvě tři hodiny denně práci. Ono mě to tak jako nastartovalo do vyšší rychlosti :o)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. června 2022 08:59

Lilly_Ku Jo, navíc ten volnej čas s dítětem je takovej "nekvalitní", realne je ho tak polovina, co papírově. Já nechci otrocit v práci od nevidím do nevidím a ve zbytečku času skákat kolem dítěte, abych si mohla koupit ... co vlastně? Na nájem mám, na nějakou dovolenou jednou dvakrát ročně taky uškudlim ... já asi ani víc od života nechci, o moc víc peněz nepotřebuju. Asi to zni hrozne nízce, ale proste chci mít hlavně čas se kvalitně vyspat, číst si, chodit na kurzy, do kina, věnovat se koníčkům, jezdit na zahradu, chodit na pivo s kamaradkou, občas cestovat, cejtit se svobodná ... možná už jsem zralá na důchod

Teď mám po-čt 7 hodin, pátky volný a vychvaluju to kudy chodim. Fakt bych to přála každýmu. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. června 2022 09:02

DruI Tak ale ty mas dvě, nezapomeň ... a já nejsem na rodičáku už rok a půl, prostě normálně pracuju a dítě mám ve školce. To si tady můžeme povědět za rok, jak jsem na tom, až mi všechny kytky doma chcípnou

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 03. června 2022 09:03
Reakce na MP Meri:

Asi to zni hrozne nízce, ale proste chci mít hlavně čas se kvalitně vyspat, číst si, chodit na kurzy, do kina, věnovat se koníčkům, jezdit na zahradu, chodit na pivo s kamaradkou, občas cestovat, cejtit se svobodná ... možná už jsem zralá na důchod

​To je uplne idealni si poridit druhe dite aale gratuluju

Offline Tabea
8166 příspěvků moje polička 03. června 2022 09:22
Reakce na Karja:

711990 Jj, taky na to mám školy, že jo!!! 

Ale teď mi říkal ten týpek z DPDcka, jak mi hanil ty nákupy, ať si spočítam, kolik mě ty děti stojej, že by mi 5 psů vyšlo určitě levněji:-D 

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 03. června 2022 09:28

Zuzuli

Že, já bych to všechno dávno měla, kdybych si neporizovala ty děti.