DruI Jj, já mu napíšu, šla jsem k vodě:-D Já tam chodívám na vycházky někdy, at si to vyloží jak chce:-D
Vše o těhotenství a dětech
DruI Jj, já mu napíšu, šla jsem k vodě:-D Já tam chodívám na vycházky někdy, at si to vyloží jak chce:-D
Karja a hlavne nechej doma telefon!:-)
DruI Ja jsem mame fakt vdecna, ze se mi snazi pomahat, co muze, tuhle jela tech 350 km, abych mohla vecer nekam jit, odpoledne prijela a rano jela prvnim rannim vlakem zase domu. Ale bydlet s ni bych nemohla, to bych si nekde postavila radsi stan.
MP Meri gratulujem!!! A urxite vezmi, u ma dost rozumu, bude sa mu to pacit :)
Pinot Noir kedy to uz bude mat konca tieto choroby
. Artur dnes nema hlas, ale tvrdi, ze ho nic neboli, ma taky zvlastny dunivy kasel, ani nwviem, ci mu dat sirup na vlhky alevo auchy, lebo tam pocujem oboje. A olivia ma zas dnes hnacjy, zatial to vyzera, ze na zajtrajsiu svadbu nepondeme ale zato sme uz minuli 100 eur v lekarni
.
Inak ja do toho na tejto "dovolenke" aj pracujem a navyse ma nasieraju rodicia, ktori nam za 1,5 dna co sme tu zobudili deti z kazdeho jedneho spanku (oliviu z d esnych 2, na treti somnjh radsej vzala do nosica, arrura vecee zobudili 2x, dnws z obedneho spanku 2x) nepomaha im dohovorit ani poprosir, ci by skusili byt tixhsie alebo aby nesli 300x do izby (vrzgajuce schody a zle odhluxnene podlahy) ale vzali si veci naraz
. A teda ja s muzom sme zli, lebo sa nevieme s detmi prisposobit. Posledny raz som s nimi niekam sla, aj tak su furt prec a deti su s nami (a potom sa zas stazuju, ze su s nimi malo...), tak mi je jedno ci biekam ideme sami alebo s nimi...
MP Meri docitavam spatne, tak reagujem takto osobitne. Ja som mala termin 18.12., potom 25.12. A nakoniec som si vybrala 13.12. Termin na cisarsky, Vianoce boli super, ozdobiki sme stromcek, navarili kapustnicu a inak robili to co obvykle a ja som odbiehala k malej. Dobre to bude :).
Jojo, geniálitu toho plánu nezastiram už od začátku
žluťásek Tak já to měla naopak, to jsme se jen blbě pochopily, pro mě byl rodičák totální propadák, strašně jsem se trápila. Návratem do práce jsem úplně ožila, můj život dostal zase smysl. Ale gamechanger byl ten postupně se navyšující zkrácený uvazek, měla jsem pocit realizace, ale zároveň ne uhoněnosti.
S druhým si to maluju celkem na růžovo, první bude ve státní školce, tak proste většinu dne to snad bude podobný jako s jedním a večer nějak popytlíkujeme. Taky spoliham na to, že už jsem trochu zkušenější (a i okoralejší), tak snad dost věcí mi půjde nějak samospádem a nebude už potřeba se v tom učit chodit, jako s prvním. Taky si od toho slibuju trochu ty svobody, ze proste sbalim děti a pojedu na tejden na zahradu nebo zase někam na roadtrip(neberte mi iluze)
Se sambem bohuzel počítat moc nemuzu, zakázek je hodně (dikybohu), ale času tim pádem čím dal min. No, nějak to dáme, terapeuta už kdyztak mám a hodlám si ho podržet
no vieš čo, keby mám druhé dieťa, čo cez deň tak nejak normálne spí, bolo by to dosť ružové si myslím. Aj keď dnes bol skvelý deň, Alica zasa konečne po dvoch týždňoch v škôlke, Klara výnimočne po mesiaci spala asi hodinu a pol, boli sme vonku v prírode, sadla som si na trávu, počúvala webinár a kochala sa krásnym dňom. Skvelé to bolo! A tým, že sa Klara dobre vyspala na obed, tak celkom v pohode zaspala aj teraz na ihrisku plnom detí, Alica sa hrá v piesku so spolužiakmi a ja tu čumím do mobilu (zabudla som si slúchadlá aj knižku)
To je pěkné, to ti přeju. Zato já si dnes říkala, když jsem odpoledne chvíli seděla na lavičce, že jestli kdybych rychle utekla, jestli by mě někdo chytil.
A moje dítě přestává po obědě spát či co
Teď, když mně čekají tři měsíce bez školky, se mi to moc nehodí teda![]()
Evaeva
ale vubec se nesmeju. No kazdopadne diky tomu podnikete v lete spoustu dobrodruzstvi!
711990 no jo, ale kdy budu dělat tu práci?! Teď už to bylo docela dobrý, protože v klidu vydržel do tří, takže dopoledne dlouhé dost. Já teda pořád neztrácím naději, teď jsme bývali dopoledne doma, tak nebyl tak unavený.
711990 no jo, ale kdy budu dělat tu práci?! Teď už to bylo docela dobrý, protože v klidu vydržel do tří, takže dopoledne dlouhé dost. Já teda pořád neztrácím naději, teď jsme bývali dopoledne doma, tak nebyl tak unavený.
Nechystáte se někdo s dětmi zítra na festival Agátina světa na střelák? Já asi půjdu se synem, kdyby se k nám někdo chtěl třeba přidat. Byli jsme tam v předchozích letech a bylo to moc hezké, spousta pěkných hraček, stavebnic, her k vyzkoušení, výtvarné dílny, hudební hrátky aj.
žluťásek my jedeme na Zličín do depa:) Ještě akce na Smíchovském nádraží.
DruI tak nakoniec po mojom rannom motivovaní si vytlačil jeden obrázok pre seba a druhý normálne nakreslil pre mňa- vlcie maky na lúke.
žluťásek Dneska jsem dostala v prodejně leták a pokud nebude hnusně, říkala jsem si, že bychom se vypravili ![]()
Nebo ne, asi půjdeme na parní vlak na Smícháč.
Evaeva nooo tak prace bude asi slabsi:D
711990 budeme se odpoledne u nich muset střídat, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí