Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. června 2022 21:05

betsey Prvního půl roku malej žil stylem 20 min spánek , 20 min kojení, 20 min spokojenost, hodina uspavani (skákání na míči, natrasani, houpani). V noci kojení max po 2 hodinách. Vůbec nevím, jak jsem to přežila. Kdyz mi někdo řekl klasickou radu, že si musím jít lehnout, když spi dítě, chtěla jsem mu reálně fyzicky ublížit. V životě jsem nezažila horší půlrok. 
Ted to bude jiný, určitě, nechci nic slyšet

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 03. června 2022 21:29

MP Meri ja vim ze to maminky od malych deti nerady slysi, ale stejne mi to neda: muj synek byl uplne stejny akorat to trvalo ne pulrok ale spis dvourok. dneska je to uzasny mlady muz a uplne super partak, na kteryho je spoleh, prijede, opravi, namontuje, odveze, pokeca obejme i se o to aktivne hlasi:-)) takze co chci rict - i kdyby to lepsi ted nebylo, nakonec se ti to stonasobne vrati

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 03. června 2022 21:38

MP Meri naše dite bylo stejný, ale hodně pomohlo spojit kojení, uspavani a spánek do jedny bubliny, což teda nevim, jestli se dvěma detma jde, prosedet hodiny s miminem u prsu 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. června 2022 22:44

MP Meri Artur bol taky isty, som malanpocit, ze len uspavam, prebalujem a kojim. Olivia je uplny opak, je kludna, v sestonedeljnspala krasne, fakt som sa vtedy vyspala a bola som oddychnuta. Teraz je to iz narocnejsie, ale s nou skoro nie je robota. Keby mam len ju a nepracujem, ozaj to nazvem materska dovolenka. Takze nehadz flintu do zita.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. června 2022 22:45

Potrefenáhusa ak nemas pomoc, tak moc nejde, vacsina tyxh starsich chce asistenciu pri aktivitach, o to viac ak domov donesies surodenca.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 03. června 2022 23:17
Reakce na DrowRanger:

Potrefenáhusa ak nemas pomoc, tak moc nejde, vacsina tyxh starsich chce asistenciu pri aktivitach, o to viac ak domov donesies surodenca.

​To potvrzuji.

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 03. června 2022 23:31
Reakce na Potrefenáhusa:

což teda nevim, jestli se dvěma detma jde, prosedet hodiny s miminem u prsu 

​Nejde.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2022 23:41

DrowRanger můj syn se od dvou let zavíral sám v pokoji:) Ale mně to mimino tolik spalo, že si možná ani nevšiml, že někdo přibyl. Tomu by i odpovídalo to ignorování, pořádně ho vzal na vědomí až tak po třech měsících.

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 04. června 2022 00:00

Potrefenáhusa Jo. Já si kvůli tomu říkala, že nebudu kojit, protože velkoumalou jsem kojila klidně ze začátku i půlhodiny, pak dvacet minut. A malamala ta se od malinka zvládla najíst snad do 5 minut. V tomhle byla k tomu staršímu sourozenci dobrá, to i ta starší kolikrát vydržela i na nočníku čekat na utření....no to přeháním, bylo to strašný i tak:-D. 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 04. června 2022 02:17

MP Meri gratulujem!!!

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 04. června 2022 08:19

Tak odjezd k babičce vyřešily dvoje pezz bonbony a dva cucaci bonbony.......Navíc je dostaly ve školce a rozdělily si to na ,,dnes a zítra,, sežraly by to doma tak jako tak. Takže po litanii ,,neee, k jakýmu dědovi jedeme,nechcemeee, já nepojedu,,...tentokrát obě dve, a připomenutí těch bonbónu, že si přece můžou vzít sebou ty bonbóny následovalo ,,kdy už pojedemeee, my si to tam chceme dát,,! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2022 08:49

Karja tak to vážně nebude tak žhavý

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 04. června 2022 09:02

Evaeva Jo ony zkoušej prostě, co zmůžou. Ještěze jsme jim na to neskocili!

Online letfenixa
10908 příspěvků moje polička 04. června 2022 11:07

U nás SKORO nastala možnosť, že syn pôjde spať k našim na noc

Aj sa večer zbalil. Ale podľa očakávania to zmenil, že teda tam prespi len poobede, ako už mnohokrát. 

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 04. června 2022 11:07

Poslala jsem muže ven s dětmi a před odchodem mi říká: nabíjím na balkoně baterku, kdyby se s ní něco stalo, třeba začala hořet, vykopni ji ze zdi a vyhoď z balkónu.

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 04. června 2022 11:21

dzizisketa Hmmm...asi by sis měla udělat kafe, dát si zmrzlinu, sednout na balkon, vzít knihu a radsi od té baterky ani neodcházet;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2022 11:46
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. června 2022 12:48

Potrefenáhusa Kamarádka to dělala tak, že číslo dvě prvních šest měsíců prakticky nevyndala z šátku (její slova). Proste kojení, uspavani, všechno se odehrávalo v šátku a ona u toho obstaravala tehdy dvouletou jedničku. Prinejhorsim budu holt taky hodně nosit, trochu s tím počítám, ještě musím do porodu trochu namakat zada teda, to nikdy neuškodí.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. června 2022 13:05

3 den dovolenky. Chata, kde vrzgaju dvere aj schody. Posledne dva dni moji rodicia pravidelne budili deti z kazdeho spanku pobiehanim po chate a piuzivanim wc na poschodi, hoci dalsie je na prizemi. Dnes mame ist na svadbu, ktora zacina o 17 00, tak som prosila, opakovane prosila rodicov aby od 12 00 do 13 30 skusili sediet dole v ibyvacke, ze syn je chory, pktrebuje sa vyspat aby sa mu vratil hlas ( v noci bol 15x hore) a aj olivia poteebuje spat cez obed apson hodinu. Vysledok? Olivia uz bola za 35 minut 3x hore (majunizbu nad nami) a teraz jeden z nich zobudil artura, lebo siel na ten posraty zachod n, ktory je vedla jeho izby. Pisledny raz som zabezpecila spolocne ubytovanie s nimi kym su deti male a maju problemovy spanok. A popravde, myslim, ze kym Olivia nebude mat aspon 2-3 roky, nikde uz s nasimi nepojdeme. Su absolutne neohladuplni a sebecki a ja uz nemam sil im furt vysvetlovat, preco maju vyt tichsie (a ezte teda zo mna robia hysterku). Muz mi oznamil, ze sa zajtra vratime domov, ze to a jimi uz nedava .

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 04. června 2022 13:18

DrowRanger Lituju tě. To je na houby, když rodiče nepochopí ani jednoduchou žádost.