Evaeva tak on člověk nikdy neví, co se jim tam povede narvat
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa no přesně
ty záslepky mi přišly jako jistota.
DrowRanger podle etikety se ty deky daji prat na 40 st. a susit v susicce, ale jeste jsem je neprala, mame je teprv druhym rokem. Spi se pod tim moc hezky, muzes se do toho zachumlat, ale pritom ti neni horko, nijak nehreji. Ja je povazuju za super kauf, taky tenkrat moc nestaly.
Gatita to zní jako ideální letní deka pro mého muže. Pod vlivem této diskuze jsem si uvědomila, že já mám pořád zimní a nijak pod ní nestrádám. ![]()
continuity no ja som si doteraz neuvedomila, že by som mohla mať aj nejaký iný paplón. Pod vplyvom tejto diskusie som si ten letný paplón už objednala ![]()
DrowRanger tak díky ![]()
continuity já zas spím už několikátý rok pod letní i v zimě:)
betsey Taky mě nenapadlo, že to někde řeší jinak, než že se odkope....no nic no!:6D:-D
Karja Evaeva continuity taky mě nanapadlo, kupovat letní peřinu. Máme tu dvojitou duchnu, ani nevím, kde bych ji uskladnila![]()
Letní a zimní má akorát syn, který si v zimě stěžoval, že je mu zima, tak jsme dokupovali.
Mulen my máme vyšší postele a pod nimi úložný prostor, tam se vejde peřin tak deset![]()
My mame nejake tradicni perove duchny, v zime moc netopime, tak se to da. V lete by pod tim ale clovek umrel, proto mame jeste jednu sadu prikryvek na leto.
To dítě tady už, nekecám, tak 45 minut řve
o co mu jako jde?
Evaeva úložné prostory máme taky, ale už jsou plné
Máme strašně moc krámů!
Mulen no to mi povídej, my si tu na krámy pronajímáme místnost ve sklepě ![]()
DruI no asi, protože to nemělo žádný důvod, kromě malého nedorozumění s marmeládou, které bylo záhy napraveno. Po hodině naštěstí přestal.
Evaeva
jj, sklep se taky nějak plní
Haha, já si v pondělí úplně nezávisle na diskuzi objednala novou peřinku, letní, a včera jsem pod ní spala. Je super, lehká a měkká, s aloe vera. A konečně mi nebylo horko!
Evaeva asi nějaký erupce na Slunci? U nás taky dneska nic moc... I když tady to má jasnej důvod, byly jsme tři z posledních čtyř dnů od rána do večera pryč, takže dneska už tu domácnost nějak trochu pofackovat fakt musím...
A navíc, mladší vyfásla jeden cvik z Vojtovky, takže tu u toho kromě ní po každý ječí i starší, protože jinak na to u toho našeho spokojenýho miminka není vůbec zvyklá (já teda taky ne
). A vyčítá mi, proč ségře dělám něco tak nepříjemnýho... Tak tohle nevím, jestli přežiju
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí