Vše o těhotenství a dětech
711990 ty se smejes, ale vcera jsem na tyden udala psa, za dva dny snad i ty deti:D
Sairon Druhé děti mají fakt těžkej život! :o) U nás to trápí hlavně babičku, že prej malej nedostává pořádné dárky, protože má všechno po ségře.
rasaNori
snad se zadaří
mnum ta stavebnice vypadá dobře, ukládám si.
A když už se řeší ty dárky. Potřebovala bych dárek pro šestiletou holku, nic velkého, tak do tří set.
Nějaké tvoření. Nejlíp s trpytkami nebo kinetický písek.
Jo ten nas ma 3 roky tento tyzden a darcek vobec nemam, sme to pred dovolenkou nejako vytesnili a ani netusim co kupit
.
continuity Evaeva kineticky pisek potvrzuji, koupila jsem nedavno nas prvni a super, kazdy den si s nim hraji (a ja taky
). Taky se dle mne lepe uklizi nez plastelina
mnum continuity my ten kinetický písek máme na chalupě a nějak si nedovedu představit, že to uklízím v bytě
Ale jinak je tvoření dobrý tip
Evaeva já mám děti už velké, mladší furt v ruce premila modelinu, ten písek nebo nějaké slizy. Minimálně antistresovy míček. bordel to nedělá větší než ten sliz. Ma na to nějakou krabici.
continuity jo, sliz je nejhorší![]()
Evaeva úplně nejhorší jsou ty inteligentní modelíny. To teče a do látky se to vsákne tak, že to nevyperes. Zlatej sliz.
continuity no, my měly se ségrou v pokojíku sliz v koberci, co přežil několikeré čištění strojem
Ale inteligentní plastelína je taky blbá
Takže čierne tepláky doma nemáme! Asi som ich už dala svagrinej ![]()
Prave mám v pracke tie nové rifle plus biele tričko bez nápisov plus čierna duha ![]()
Sairon box od Lovevery? ![]()
MPLee jsou krásný, ale je to strašná darda. Obzvlášť když se k každého toho boxu dá část aktivit zrealizovat zadarmo nebo pár korun.
Rostík si dneska rozbil koleno, docela dost, slušně mu tekla krev. Před spaním mu to muž zalepil a on se pak belhal do postýlky jako devadesátiletý artritický dědek, jen hůlka do ruky mu chyběla. Musela jsem se nahlas smát, když jsem ho tak viděla.
Dnešní wtf moment z plavani, asi babička jineho ditete začala malou hladit po bříšku jak ho má krásně napapane. Tvl autonomie vlastního těla v praxi...
rasaNori No tak ty babičky to mají už prostě jinak posunuté no. Aspoň máš na čem malý demonstrovat, kdy zařvat ,,ještě jednou na mě sáhneš a tu pracku ti urazim,,.
Normálně mi připomnělo, jela jsem teď o víkendu z koncertu, vezla jsem ještě kamaráda kousek domu a cestou jsme potkali pět mladíků, co nás nechtěli na silnici pustit, byli fakt ožralí, začali obklopovat auto a tak. Na jsem se prostě bála abych je třeba nějak nesrazila nebo tak, byli fakt mimo,to jsou prdelky prdelky, ale nechtěla bych to na policii vysvětlovat a ta. No a jeden otevřel auto a sedal si dozadu, nevím co ho vyplašilo víc, jestli ten zadek zarvanej autosedačkama nebo to že jsem na nej zařvala ,,ale okamžitě vodsud vypadni,,. Protože kamarád říkal, že to byla úplně nejvíc vostra reakce, ze hrozně rvu. On děti nemá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí