Poradite prosím co pro kluka ke 2. narozeninám? Má duplo, dřevěný koleje, velké traktory, nějaké menší autíčka, vrtacku. Mám v plánu dokoupit k duplu bagr a pak nějaké auta na ježdění po zahradě, ale nic dalšího mě nenapadá. Nemám v těch klucicich hračkách vůbec přehled a co jsem viděla v hračkářství mi přišlo vše až pro starší.
Vše o těhotenství a dětech
Sairon Třeba magnetickou stavebnici (čtverce, trojúhelníky a tak) máte?
Sairon naše dite dostane odrazedlo a kuchynku, ale rikam si, jestli ta kuchyňka nebude jak stojan na noty místo vzduchovky
Sairon mladšího teď začaly zajímat panenky:) Napadá mě domeček na zahradu, vodní dráha, puzzle, modelína. To u nás frčelo nejvíc. Magnetické stavebnice je moc nebaví ani jednoho. Pak máme takové šroubovací autíčko, to malého baví, už to umí celé rozdělat a s dopomocí složit a pak si hraje s dětským dřevěným "ponkem", máme teda jen ve velikosti zatloukačky, jsou tam dřevěné hřebíky a šrouby.
Zatím to vypadá pozitivně, nechcete se někdo potkat ve čtvrtek v pražské zoo?
Potrefenáhusa Moje milovnice bagrů si ráda hrála i s kuchyňkou. Já bych se toho nebála :)
rasaNori škoda, já mám mladšího (doufám) naposledy před létem ve školce a starší má mít výlet se školkou.
Sairon čas na první hru pro batolata?
syn dostal sadu zvířátek schleich, to mělo velký úspěch.
DruI ano, u nás taky jede obojí
Sairon A jestli jsi odolná matka, tak co třeba nějaký hudební nástroj? Mně se tu právě děti perou o ukulele :)
Jeeee, u nás řádí ruka-noha-pusa, bezinfekční budeme až o víkendu![]()
Já lobbuju za sadu dřevěných kostek a kuličkodráhu od p. Ciencialy.
dzizisketa naše dite si s kostkama skoro vůbec nehraje, já se hrozne bojim tyhle krásný věci kupovat :-(
u nás jedou nejvíc ty auta, knížky a schleich
Potrefenáhusa dřevěné kostky jsou u nás populární až teď, u obou kluků to tak bylo. Jsou ale i zdrojem velké frustrace, protože cílem je postavit co nejvyšší věž![]()
A když už se řeší ty dárky. Potřebovala bych dárek pro šestiletou holku, nic velkého, tak do tří set.
To má všechno po segře ![]()
DruI vidíš to mě nenapadlo, to bych.mohla.
dzizisketa kuličky by snědl, ale na ty kostky kouknu
Děkuji
Co myslíš, že se z toho staví u nás? Garáže, tunely a silnice. Akorát ta kuličkodráha slouží původnímu účelu.
dzizisketa tak u nas kulickodraha od Ciencialy totalni propadak. Takze kdyby ji nekdo chtel, rada venuji ![]()
Sairon Tato autickova magneticka stavebnice je velmi oblibena jak u nasich holek, tak i u vsech chlapecku, kteri jsou u nas na navsteve. Jen dvoulety si to asi jeste neslozi sam
rasaNori Tondovi dneska zacla zelena ryma
uvidim jak bude vyvoj, ale pochybuju
711990 dzizisketa Evaeva mizim z tohohle vlakna, aspon do ctvrtka nez udam deti:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí