Karja jak byla sklonena k maly, tak jsem měla docela chut ji sáhnout do vystrihu:D nic měla jsem říct nesahat, kouše ![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori No, melas ji placnout po zadku;-).
rasaNori některý lidi jsou fakt mimo. Do mě nedávno v tramvaji hustila nějaká důchodkyně, ale be uplně stará, že dcera je nějaká divná a zabržěná, když jí neodpovídá na otázky. Jasně, protože obvykle 15 měsíční dítě určitě odpovídá plynule na otázky jako "kam to s maminkou jedete? To teda neni moc pěkný, takový tmavý oblečení pro takové miminko, nechtěla bys radši bílé šatičky? A to ti maminka neumí uvařit lepší papání? Kolik je ti roků?" ![]()
MPLee jezkovy zraky, tak to kritika nosítka a proč má plyšovou kočičku, když je to kluk, vyznívá najednou úplně pohodově.
Miminko nemá mít tmavé šaty, ale už má plynně konverzovat?
co jedla? Tipuju okurku nebo něco podobně skandálního.
MPLee jezis ke mne se ted pritocila v metru takova baba a rika mi:"Tak poslouchejte maminko!!!!! Nejdriv obed a pak nohy na sedadle? A nedelejte ze mi nerozumite" A ja uplne wtf? Ukazalo se, ze ji vadi, ze jsem ja snedla JEDNU mininsusenku(mimochodem, kupuju je ted porad a sou strasne dobry) a ze Tondovi nevisej nohy dolu, ale sedi zadama u operadla, takze se mu paty dokonale cistejch sandalu opiraj o sedadlo
nemela jsem na to odpoved, fakt. Ta "maminka" me dost vyvedla z miry
Jo ten nas ma 3 roky tento tyzden a darcek vobec nemam, sme to pred dovolenkou nejako vytesnili a ani netusim co kupit
.
Nás taky, nejdřív jsem chtěla kuličkodráhu, tu starší neměl, ale nakonec dostane sonický zubní kartáček. Je to užitečnější a bráchovi ho závidí.
Od babiček dostane kinetický písek a tu bublifukovou sekačku.
711990 odpovědi přichází až doma
, ,,nejsem vaše maminka,, ,, čemu říkáte oběd,, ,, nohy?,, ,,starej se o sebe ježibabo,,
Vlm nejsem vaše maminka je nejlepší
Potrefenáhusa je to nejmíň agresivní,ale v tu chvíli by mě to určitě nenapadlo ![]()
U mě zase:
Babka v metru: To je ale krásnej chlapeček, jakpak se jmenuje?
Já: Marie.
Babka: Ale má modrou čepičku! MODROU!!! ![]()
Mohučanka my se cestou z porodnice stavovali ještě v pražským bytě, na chodbě jsme s dítětem v růžový čepičce a s růžovou dekou potkali sousedku (cca 45) a jéééé, vy máte chlapečka!!!
u nás teda má největší problém s nerůžovým oblečením babička, z toho černýho body, co jsem tu chválila včera, chytá děsný amoky, když dostane 30 fotek s růžovým dítětem a jedna fotka je v černým/modrým, tak o tom mluví čtvrt hodiny.....no, výsledek je, že já už jí žádný fotky neposílám
To je u nás taky furt. Navíc letní přikrývky v kočárku jsou modré a na stříšce má pověšený malý fotbalový balón. Já to těm cizím lidem vůbec neulehčuju.
Mohučanka áno, presne.
Okoloiduca babka:"to je krásne dievčatko "
Ja - to je chlapček
Babka - ale ma ružovú!
Ja - to je oranžová.
Chtěla jsem si tu postěžovat na dnešní noc, ale radši ne, ať to taky nechytite.
Tuhle v tramvaji, někdo cizí cizímu...
To je hezká holčička
To je hlapeček
Ale má růžový dudlík
...
dzizisketa mně stačí tušení, já už cosi chytila. ![]()
dzizisketa Já zas dost často maskuju chlapečka růžovýma dupačkama :o) Na udivené pohledy odpovídám: "On má totiž starší sestru."
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí