Mrakoplas to ja vim s tim gumovym ale to bud nenosila nebo to nejak nezafungovalo. drat se tehdy asi nedaval, to nevim.
Vše o těhotenství a dětech
711990 máme tu zadní sedačku, ale teda už teď muž řeší, jak jí na kolo dát, že se mu občas v nějakém "terénu" zhoupne a drhne o kolo. A to má sptva 10kg. Ten shotgun sleduju na bazarech, že bych ho vzala na příští rok, ale letos jí ještě nevěřím, že by se držela
Teď jsem ale na závodech viděla nějakou levnější alternativu, zkusim to najít...
Edit:
MPLee to se muži taky stávalo, ale nějak tu sedačku pošteloval, resp. přidělal trochu výš a bylo to dobrý. Ale musel si s tím trochu vyhrát, nejdřív prohlásil, že to nejde![]()
MPLee haha tak tu alternativu ted presne sambovi nekdo doporucoval na jinym diskuznim foru:D ta zadni sedacka se hodne provesuje, bavila jsem se o tom s nejakym panem na Petrine, rikal, ze Hamax byla perovaci tragedie, ze nakonec poridil Thule Yepp Maxi, ale uchycenou na zadni nosic, protoze to byla jedina ok varianta. A nosic teda fakt nechci:D ale te Shotgunem dobra zprava, na origo eshopu stoji "jen" 89 eur, s riditkama 129(oproti tem 4k za sedacku a 1k za riditka u nas), takze to koupime a kdyby nam z toho Tonda vyrost, pristi rok je vase:D
711990 tyjo, to je super cena! Kup a kdyby se vam neosvedčila, odkoupim jí do půjčovny! Která už vázne jen a jen na mé lenosti/ neschopnosti sepsat pár stran textu a nafotit fotky ![]()
MPLee tyjo no vidis, to je presne zpusob, jakym bych to urcite vyuzila! Jinak ja myslim ze to bude ok, ale jak jsem mala, mam fakt nevyhodu ze pres nej brzo neuvidim.
rasaNoriTonda ma ted cca 93 cm a 14 kilo a v predni sedacce Yepp mini mi neprekazi, ale nevidim pres nej, kdyz je narovnanej. Kdyz se drzi mejch riditek, tak je to lepsi, ale od Shotgunu si slibuju, ze bude sedet jeste o kus niz.Tak mozna je muz jen fajnovka a nic nevydrzi
jezdim cca 20km okruh s 2 zastavkama na hristi a jako slapnu si, ale zas takova namaha to neni. Na traily se zatim nechystame:D
rasaNori Já neviditelný rovnátka teď sleduju skoro v přímém přenosu a ten efekt je moc pěkný. Když se hádáte o 100,-, tak si je vem na splátky.
Mladsi dite ma na krku obri otok, pod uchem, na jedne strane mu jakoby uplne zmizel krk. Do toho teplota, je cely zmordovany. Vypada to hrozne zlovestne
.
Zitra jdem k doktorce, meli jsme si akorat jit pro papir, ze muze po nestovicich do jesli. Ted se misto toho modlim, aby z toho nebyla nejaka hruza.
Gatita Ježiš chudák.
Já bych teda asi zajela na pohotovost.
Gatita mně se to taky nezdá, zvážila bych tu pohotovost. A jak je mu jinak, jak se chová?
Edit: přečetla jsem si to ještě jednou, píšeš, že je mu blbě. No snad to bude jen nějaká banalita, ale já bych asi fakt radši jela.
999 v Ostravě to bohužel nejde. Bych musela jezdit na otočku do Brna nebo Prahy. Jako pro nás je 100 tis docela dost:D
Gatita jestli te utesi obe dcery mely neco podobne. Bolel je krk, mely ho i otekly. Jedna vysokou horecku, druha mirnou. Pak obe ztratili hlas. Krk zarudly neni, covid negativni
Ted obcas zakaslou.
Gatita to mi príde úplne ako mumps, mali sme to ako deti s bratom obaja (ja dokonca 2x a nikto mi to nechcel veriť;) )....ale ten je už v povinných očkovaniach, tak neviem...
viktorka_od splavu to bude spíš o dodržování následné péče o zuby. Já taky měla neviditelná rovnátka, už ctyri roky jsem bez nich a zuby mám furt rovný. Jednou týdně nosím na noc rovnátka a na některých zubech mám zezadu takový drátky (nevím o nich a v ničem mě neomezujou) a zuby se nehnou. Ze zuby se mají tendenci vracet, na to jsem byla upozornena, a tak se na to člověk nesmí vybodnout....
Máš na horním patře intraorální oblouk? Syn to má od šestky k šestce, už asi deset let a sundávat se to prý nebude už nikdy, což mi přijde divný teda, nikde jsem se neptala. Zubaře, ortodoncii si řeší od základky sám, my jen solíme.
Pinot Noir ale ono to tak vela ludi skutocne plati, tam kam chodim, si v podstate mozes vybrat kedy kolko zaplatis. Na recepcii ti po kazdej navsteve oznamia kolko este mas zbytok a sama si rozhodnes kolko uhradis. Ale to samozrejme neriesi to ked na to clovek proste nema.
Ja som to nezaplatila cele naraz tiez, co ked ma za tyzden zrazi auto :))
Mrakoplas mě tady v Ostravě nabídli rozložení na 3 splátky...zkusim ještě tu druhou ortodoncii a pak uvidím. Ale prostě je to 100 z rodinného rozpočtu, jako ne že bychom na to neměli, jen je to prostě pálka, kterou jsem já ochotná zaplatit, akorát druhé straně to přijde zbytečné. Nicméně teď přišel s myšlenkou že do nové stodoly to chce do pánské místnosti vybrat poradny zvukový systém, tak mu říkám výborně, máme na zvukový systém, máme i na rovnátka...tak třeba se ledy pohnou:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí