Vo štvrtok je v škôlke besiedka. Pred mesiacom bola instrukcia, že chlapci majú mať rifle. Minulý týždeň, že rifle a čierne tričko. Všetky tričká majú obrázky, tak som povedala, že ho bude mať naruby. Včera som bola v Pepcu pozrieť nejaké rifle, kúpila som spokojná za 2,50. A keď som prišla domov, tak som sa dozvedela, že čierne rifle alebo tepláky a čierne tričko a slnečné okuliare a máme to už dnes doniesť ![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori :)) no držím palce, to by mohlo vyjst! Jako je to palka, ale mne sa tie zuby neustale posuvaju a uz teraz z nich mam riadnu traumu, tak som si povedala, ze to za to stoji.
letfenixawtf tyhlety pozadavky![]()
letfenixa
tohle u nás naštěstí zatím nebylo. Ale o kostýmu se vždycky dozvíme dva dny předem
naštěstí.se.to.da.odhadnout.podle.kalendare
Hm, takže naše děti nejen, že nebudou jezdit k moři, ony budou mít i křivé zuby.
711990 keď sa povie rifle, ani mi nenapadlo, že čierne. A to v tom Pepcu včera mali aj čierne! No nič, bude mať tepláky.
letfenixa no to by mi taky nedoslo!
Pinot Noir Ona zas tak knížecí není. RasaNori tady píše opakovaně, že by je moc chtěla, manžel nesouhlasí. Já se o tom bavila s tou známou, a ta mi říkala, že se dají i splácet (částku nevím, kolem 1500,- měsíčně). A to už mi přijde, že to není tak nereálné. To už je 50,- Kč denně, jedno kafe nebo zmrzlina...
letfenixa A k tomu zrovna ciste cerne obleceni v detske velikosti se shani docela spatne (taky jsem ho ted na jednu akci kupovala). Ale jsem docela zvedava, na co to maji, budou Muzi v cernem? ![]()
999 ano ale s temi splatkami/pujckou musi souhlasit i manzel.
Candance Manžel musí souhlasit s tím, abych někam já posílala 1500,- měsíčně?
Myrtila vidíš, to je možné
zatiaľ je to prísne tajné ![]()
dzizisketa Nebudou mít křivé zuby, ta běžná rovnátka nejsou tak drahá. Dcera je má na horních zubech za 9tis.
Myrtila skvělý cerny body s dlouhym rukavem jsem koupila na Zalandu Name it, housatko v nich vypadá jak malá gymnastka ![]()
Kan já mám retenční dratky. Mám je na horních i dolních od trojky ke trojce. A taky se sundavat nebudou.
dzizisketa neviem ako u vas ale u nas detom prispieva poistovna. Dospelym nie, preto je to tak drahe (mama dala rok pred sedemdesiatkou 2000€ za obycajny strojcek na tristvrte roka
). A určite budu mat vase deti rovne zuby, tak!
Mrakoplas jj pokud se neco nezmenilo tak detem plati pojistovna vse krom materialu + jeste neco prispiva v takovych tech benefitnich programech, takze to si muze dovolit i prumerne situovana rodina. /navic se to plati postupne ja se ty veci do pusy instaluji/ kdyz se na to ale rodice vykvajznou, tak uz jsou rovnatka jen pro zamozny dospelce![]()
999 se stotisicovou pujckou musi urcite druhy z manzelu souhlasit - realne teda se to asi neoveruje, ale pravne to tak je. ovsem u rasovych je to spis o tech prioritach...
viktorka_od splavu proto na mě tak tlačili, abych si je dala v těch patnácti. Jako zaplatili by mi je i ve dvaceti, ale asi by bylo pěkně naštvaní![]()
999kdyz to vezmes takto, tak ne. To bych se neptala. Ale. Pro nekoho je 1500 dost v rozpoctu.
100 000 jako suma je dost, co kdyz se stane neco a Rasa/nekdo jiny to nebude moct splacet? Takze ano, mel by o tom vedet a mel by souhlasit. Aspon tichym souhlasem.
letfenixa Tak to by mohli byt Muzi v cernem ![]()
Potrefenáhusa Vidis, Zalando me nenapadlo. Nakonec jsem úplnou nahodou koupila tricko v HM, v eshopu asi ani nebylo, nasla jsem ho v krame na stojanu. Jesteze je to nase dite tak velky, meli ho tam nejmensi v 92. Mame to jen na jednu akci, tak mi nezalezelo na tom, jestli to bude tricko, nebo body.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí