Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6641 příspěvků moje polička 15. června 2022 12:15

letfenixa tak se na ně musí

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 15. června 2022 12:19

moje holky zdědily miminí věci po dvou chlapečkách, modrá je navíc moje oblíbená barva, takže taky dojde často k nedorozumění. To mi přijde všechno nevinný, já taky často u cizích mimin a někdy třeba i ročních dětí tápu. Musím si osvojit to: "to je ale pěkné miminko, jak se jmenuje?" a doufat, že odpověď nebude Vlasta nebo René .

Máme ale spřátelenou malou mulatku a její maminky se prej přímo před holčičkou běžně cizí lidi (hlavně prej starší chlapi) ptají, jestli je to fakt její dítě... Jako wtf.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 15. června 2022 12:32

Anema já jsem si teď v práci za poslední týden uz 3x spletla pohlavi u větších dětí, chlapečci s vlasama do pasu s čelenkou. Někdy je to těžký

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 15. června 2022 12:38

Ja jim to dost ulehcuju, ale uz jsem se taky dockala otazky A to jsou dva chlapecky? V kocaru sedela mala v ruzovym, s culickama a s ruzovou deckou....

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 15. června 2022 12:38

žluťásek jo, to se mi stalo taky, byl to chlapec tak 8letej, měl dlouhé vlnité vlasy...

Jednou jsem ještě na střední dělala dozor u nějaké olympiády a poslala jsem holku na pánské záchody .

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 15. června 2022 12:54

Uf. Jak jsem tu psala, synovi vyskocila horecka a udelal se mu otok pod uchem, vypadal uplne hrozne. Takze misto pro potvrzeni, ze muze po nestovicich do jesli, jsme jeli k doktorce na vysetreni. To teda byla smrst. Doktorka to odmavla, ze to bude zanet priusni zlazy a odeslala nas na orl. Na orl nas nechali cekat nejdyl ze vsech, aby nam pak doktorka rekla, ze jsme za ni vubec nemeli chodit, ze vcera bylo pozde, jak to, ze nemame krevni testy a at hned jedem do Motola a pocitame s hospitalizaci. Pak me jeste sjela, ze nestovice nema vyloupane, ale ze strupy ma strhane. Tvl jako bych mu snad strhavala strupy. Vydeseni jsme jeli rovnou do Motola, plna hlava nejhorsich scenaru, vim, ze zdurele uzliny mohou byt dost zlovestne. V Motole ho zkoukli velmi zbezne, zadny utz ani zadanka na testy, ze ma nizke crp, tak neni co resit. Nakonec nam ta vysetreni tedy doprali, ale musela jsem si rict.  domu jsme prisli asi po 7 hodinach s uplne zubozenym ditetem a bez leku, protoze v motolske lekarne nefungoval pocitac.  Suma sumarum - nakonec dobry, leky zafungovaly a syn vypada uz lip. Ale stres hrozny,  doted vlastne nevime, co to bylo. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. června 2022 13:05

Gatita

Doufám, že už bude dobře.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 15. června 2022 13:11
Reakce na Anema:

Máme ale spřátelenou malou mulatku a její maminky se prej přímo před holčičkou běžně cizí lidi (hlavně prej starší chlapi) ptají, jestli je to fakt její dítě... Jako wtf.

​To se ptal jeden pan uz i me, ci je to dite, holt je to cely tatinek, ale fakt by me takova otazka nenapadla

Jinak syna vozim ve vinovem kocarku, zdedili jsme ho, stejne jako komplet ruzovou vybavu, po neterich, ale na to se kupodivu jeste nikdo neptal

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 15. června 2022 13:12

Gatita omg to je strasny!!!

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 15. června 2022 13:15
Reakce na DruI:

dzizisketa Já zas dost často maskuju chlapečka růžovýma dupačkama :o) Na udivené pohledy odpovídám: "On má totiž starší sestru."

​já to měla opačně, takže jsem rikala, že mimino, ač holcicka, má rádo auta.

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 15. června 2022 13:19
Reakce na Anema:

moje holky zdědily miminí věci po dvou chlapečkách, modrá je navíc moje oblíbená barva, takže taky dojde často k nedorozumění. To mi přijde všechno nevinný, já taky často u cizích mimin a někdy třeba i ročních dětí tápu. Musím si osvojit to: "to je ale pěkné miminko, jak se jmenuje?" a doufat, že odpověď nebude Vlasta nebo René .

​u nás ve školce je maminka mulatka. Starší dcera je po ní snědá, mladší je blond.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 15. června 2022 13:26

A my mame doma takovou chorobu, ze to sem radeji nebudu psat. Staci, ze kvuli tomu musim vyvarovat a zehlit pradlo ja.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 15. června 2022 13:35

Gatita Tak to je hrozný. A tam jste byli teda včera a dneska už mu nic není? Sambovi takhle natykal krk (jako dospělýmu, to je něco jiného urcize), ale měl to prostě ,,něco,, nějakou žlázu nebo co, ani se to nezjistilo, která se vždycky zaktivovala souběžně s jinou nemoci/stresem a tak. Ale taky jsme jednou vyrazili na pohotovost a tam nás sepsuli, že jsme měli jet hned, jinde zas že je to nateklá slinná žláza at víc zvejka.... Asi v tom krku nemají ti lékaři jasno. Jednou ho s tím i na týden hospitalizovali, ale podle mě se na nic extra nepřišlo. Nebo možná mu diagnózu řekli a on ji zapomněl, i to je možný. Prostě asi tyhle věci nejsou jednoduché, ale s dítětem bych čekala jiný přístup. Hlavně at je mu líp 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2022 13:41

Gatita já jsem na vás včera myslela, tak hlavně že už je líp. Známá má teď z Motola podobnou zkušenost shodou okolností s podobným problémem. Vyšetřili jí, na jednu noc hospitalizovali, a když na nic nepřišli, tak jí propustili  Holčičce ale otok nezmizel, tak si po 14 dnech vydupala pořádné vyšetření, nakonec to byl abces.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 15. června 2022 14:02

Gatita . Snad už bude dobře!

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 15. června 2022 14:14

Gatita to je hrůza

Ať už je hlavně líp. 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 15. června 2022 14:14

Gatita práve som na vás myslela, že čo sa deje. Dobre, že je malému lepšie, zle, že neviete z čoho.  Kliesta nemal?

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 15. června 2022 14:18

Aranelružovú miluje stále, aj keď Samko poved, že je dievčenská.  Ona flasky na vodu si vybral ružové. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 15. června 2022 14:27

Dneska jsme po prichodu na hriste behem chvilky vsechny vyhnali. Nejdriv jsem si myslela, ze to bylo kvuli hysteraku malyho, az pak me napadlo, ze se pri pohledu na jeho oblicej plnej pupinku lekli nestovic. Njn, asi pred dvema dny spal v pokoji spolu s komarem. :-D

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. června 2022 14:45

Vari hihi, mně po minulém víkendovém výjezdu do lesů volali v pondělí dopoledne ze školky, že dcera má plno pupínků a jestli jsem si jistá, že to nejsou neštovice

Já už zvažuju očkování, asi někdy v průběhu příštího školního roku, předtím, než půjde do školy.