Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 12. července 2022 16:56

notna závidím. 

U nás je to tak, že nielen syn chce byť so mnou, ale ani muž nemá rád, keď idú bezo mňa,  chce, aby sme boli spolu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2022 17:09

Že je muž lepší rodič než já, tuším už dlouho. Ale teď se ukázalo, že lepší rodič je i starší syn Přesvědčil mladšího, že překvapí tatínka a teď už nekecám dvacet minut stojí úplně neslyšně v chodbě

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 12. července 2022 17:17

Evaeva zavolej tatinkovi, at se jeste tak hodinku zdrzi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2022 17:23

Kokoska no nevydrželi to, chybělo jim asi deset minut 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 12. července 2022 17:27

Evaeva prilis krasne, nez aby to byla pravda

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. července 2022 17:41

A inak teda vyskakuje na mňa na fb reklama na stránku hlídačky.sk. Nemáte niekto skúsenosť? Reálne uvažujem, že si proste zaplatím nejakú pani k deckám odtiaľ, bo po známosti som nezohnala nikoho na kočíkovanie. Keby aspoň raz denne prišiel niekto a zobral na dve hodiny von aspoň Klaru na spánok, to by bolo veľké vykúpenie pre všetkých zúčastnených si myslím.

A ešte sa priznám, že som strašne naštvaná na muža, že vôbec musím riešiť platené opatrovanie, keď nechcem toho tak veľa, stačilo by z jeho strany trochu snahy a zďaleka by to nebol taký záhul

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 12. července 2022 17:43

letfenixa Na ten tábor maminky nemohly :-) Taky jsme rádi všichni spolu, ale občas je to fajn. Děláme to i naopak, že jedu jen já s dcerou, tak má zase volno muž.

Kokoska To courání se jen tak bylo úžasný. Ale už ho teď mám zase, kdy se mi chce. Dcera je už velká, většinou už žádné vyzvedávání.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 12. července 2022 17:48

notna ja taky muzu, deti jsou davno dospely, ale tehdy to bylo jak zjeveni.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2022 18:01

Kokoska no v klidu jsem se nasvačila a přečetla si kus časopisu. Ne, že by mně normálně nenechali, ale ticho u toho fakt není Opravdu to vydrželi tak půl hodiny.

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 12. července 2022 18:02

notna sama so synom chodím bežne, ale teda len denne výlety. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2022 18:03

betsey jdi do toho! Vyber si někoho ověřeného, myslím, že při vození kočárku se toho moc stát nemůže, tobě to hodně pomůže a ještě si jí ověříš a třeba využiješ v budoucnu. 

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 12. července 2022 18:09

betsey nastvanie na muža chápem,  a svokra nechce/nemôže kocikovat?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. července 2022 18:20

letfenixa k svokre by som musela deti doviezť, a to sa mi fakt niekoľko krát do týždňa nechce, zbaliť pol domácnosti, potom sa tam samozrejme ešte zdržím...no ono mi to ten deň dosť rozbije. Som rada, že môžem využiť jej pomoc, keď musím ísť k lekárovi alebo niečo vybaviť autom, ale aj tak, kým dostanem deti do auta, mám dosť

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 12. července 2022 18:23

Dekuju za podporu, ne ze by me tesilo, ze to nektere mate ted podobne jako ja, ale aspon se necitim jako dusevni a citovy mrzak. Mam teorii, ze si nesu nejaky deficit ze vsech tech lockdownu, takovou velkou unavu a nespokojenost, potrebu nejakeho relaxu a vyziti, a jsem ted malo odolna vuci kazdemu dalsimu "omezeni", byt vychazi z vlastni rodiny. Na dovolenou asi pojedu s nima, vymyslela jsem ji ja, tak je v tom nechci nechat samotne. Ale mam v planu jeste prodlouzeny vikend v Jizerkach, zamluvila jsem velke ubytovani, ze vezmu deti a moji mamu, ktera je jak ja a neni schopna si neco pro sebe naplanovat. Ale deti tu delaji ksichty, ze co taaaam, ze tam bude nudaaa, tak teda budou doma s tatinkem a my si vyrazime samy na vylet, aspon na cast toho vikendu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2022 18:28

Gatita ty jo, fakt? To já říct, že jedeme někam s babičkou, tak je mám za dvě vteřiny nastoupené s plyšáky na spaní, obuté a oblečené u dveří Užijte si to. Já si myslím, že nakonec bude fajn i ta společná dovolená, kluci už jsou větší, tak určitě vymyslíte fajn program a změna prostředí ti prospěje.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. července 2022 18:40

Evaeva tak som si zadala požiadavku a pevne dúfam, že nájdem niekoho s kým si to sadne. Ale cítim sa tak divne, akoby som páchala niečo nelegálne

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 12. července 2022 19:11

Evaeva fakt.

Mladsi syn pojede rad kamkoli a s kymkoli, ale ten starsi je ted trochu zmlsany - ted to byly porad nejake druzby s kamarady,  nejake srandicky, hodne detem prizpusobeny program,  takze kdyz jsme pak sli sami  na turu, byl mirne receno vlazny. Jako chapu, ze ne kazdej je fanda do trekingu, ale holt nemuze byt furt vsechno podle deti.  Ja ted hrozne prahnu po par klidnych dnech, takze kdyz jsem videla to nenadseni, uplne se nabizi udelat si z toho volny vikend. 

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 12. července 2022 19:14

Gatita vieš čo,  ja som tak vycucnutá, že keď muž nie je doma, tak brutálne ponocujem a CITAM SI! V tichu!

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 12. července 2022 19:17

Jinak dnes jsem nechala majlant na zalando lounge za boty pro deti na pristi sezonu a koupila jsem detske boty i pro sebe. Jsem z toho trochu v rozpacich, ale Scarpy za 600 bych celkem uzila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2022 19:58

Gatita tak jeďte sami! Nás čekají teď rakouské Alpy a taky jsem zvědavá, jak bude syn chodit. Jedeme teda s našima a malou ségrou, s nimi by ušel cokoliv, ale oni chtějí taky udělat nějaké túry sami, že jo. Ségra je hodně chodivá a nikdy v takových horách nebyla.