Tabea já si tenkrát užila i ten slepak, viděla jsem celý Černobyl, jídlo mi nosili, nemusela jsem nic ...
Vše o těhotenství a dětech
Gatita uplne ti rozumiem. Dufam ze najdes sposob ako sa ti podari oddychnut ![]()
Včera po odjezdu ostatních jsme se děsně pohádali, šlo o to že muž má pro sebe 5 dnů v Adru, jeden víkend skalního muze a jeden víkend trnkobrani. A když jsem si nad kalendářem začala zkoumat, kdy bych se mohla urvat já, tak jsem si vyslechla jak jako sama, když na domě nám stoji práce, zahradu bude treba vyresit atd. Jako takový hysterak jsem už dlouho nepredvedla a stejně to skončilo tichým večerem a protivný je ještě teď...takže vlastně nic nepochopil.
Tabea jo tak to já si to představovala zcela přesně: lehátko na pláži, drink v ruce, případně vířivka, drink v ruce...![]()
rasaNori uf, to je teda dost nefer od nej!!!!
Gatita hm, ja som sa včera rozplakala, keď som zistila, že muž má namiesto rannej poobednú a ja musím zrušiť večernú jógu. No plakala som s prestávkami pol dňa ![]()
Uprimne sa priznám, že momentálne to nedávam a neviem ako z toho von. A to ešte len začali prázdniny, keď si predstavím, že Alica bude doma ďalších sedem týždňov...Najhoršie je, že Koralka proste tak blbo spí, keď je prítomná aj Alica, tým pádom je stále nevyspatá a celý deň mrnčí.
Jo a včera som si kúpila krabičku cigariet, večer keď baby zaspali, išla som k susede na balkón a tam sme fajčili a jej staršia dcéra sedela pri otvorených dverách do bytu a počúvala, či niektorá z mojich báb nezačne plakať. Matka roka ![]()
betsey Musíš si orazit! Dobře děláš! Třeba by ta starší dcera mohla hlídat častěji a ty bys aspoň obešla blok nebo se proste aspoň nadechla sama čerstvého vzduchu!
Karja no už sme ju na to ukecávali, ale totálne bez záujmu. Včera bola ochotná len preto, že mala v ruke tablet
Edit: aj platiť som jej chcela
Gatita myslím, že je to normální. ![]()
A je to jako u nás, v práci jsem upozorňovala, že o prázdninách to bude náročné a prosila o shovívavost, protože děti ještě nejsou zralé na tábor, školky jsou zavřené a hlídání máme jen omezené, a koncem června jsem si uvědomila, že jedny "prázdniny" už máme za sebou, protože jsme už dva měsíce doma s nemocemi. Když jsem nějakou hnusnou virózu chytla v půlce června taky, myslela jsem, že už to nedám. Pár situací, kdy jsem stála zavřená v šatně nebo na záchodě opřená čelem o zeď a tekly mi slzy, taky bylo.
betsey no ale večer, když holky usnou, by hlídat mohla, ne? Nevím teda, v kolik jdou spát, jestli máš pak vůbec chuť třeba na půlhodinu vypadnout. Sedět za peníze na gauči s tabletem u sousedů, je brigáda snů ![]()
Já teda žádnou krizi nemám. Ale jsme teď 14 dní v Praze, tak jsem naplánovala nějaké výlety, pochůzky, oběd u muže v práci... Takže starší v noci zvracel, měl přes 39. Čekám, kdy to chytne mladší nebo někdo z dospělých
Já taky žádnou krizi nemam, naopak, o to víc se bojím příštího roku
Zvlast když teď začaly vyplouvat některý vytěsněný vzpomínky, třeba na ty moje noční hysteraky z nevyspání na muzovo mlaceni do klávesnice, nebo zapomenuté radosti sestinedeli ... i muz opatrně naznačil, ze první rok byl fakt strasny, ze teda by bylo fajn, kdyby to teď tak nebylo a ještě přiznal, ze v prvním roce zvažoval, ze od nás odejde, ze jsem byla nesnesitelna, no potěší proste
Evaeva no to mi v podstate nič nerieši, keď už konečne spia, tak už nič nepotrebujem, som happy že mám chvíľu kľud, a keď konečne obe spia, tak je tak 21.00 a teda už nemám energiu takmer na nič. Obvykle som už tak 21.30 v posteli.
Ja padám na ústa cez deň, v podstate strávim tak štyri hodiny tým, že húpem kočár, v tomto čase sa absolútne nemôžem venovať Alici, ani jej nič povedať, bo Klara je okamžite hore. Aj teraz, škaredo som odpalkovala Alicu, keď prišla že mi chce niečo pošepkať, takže vlastne je to tak, že Alica je odstrčená a odkázaná sama na seba, Klara aj tak nie je poriadne vyspatá, bo Alica aj tak za mnou chodí a Klaru budí a o stave domácnosti ani nehovorím. Ked je náhodou vzácna chvíľa, že nie je treba Klaru ani uspávať, ani neplače a je schopná sa chvíľu hrať sama, tak varím a zasa sa nevenujem Alici. No a keď sa Klara hrá, tak to obvykle trvá tak päť minút, bo príde Alica a vytrhne jej hračku z ruky a Klara začne plakať.
Sorry za výlev, ale je úžasné že je tu komunita, ktorej sa môžem posťažovať a ešte aj vie o čom hovorím ![]()
MP Meri tak si nečítaj moje príspevky, nech ťa ešte viac nevystraším ![]()
MP Meri ale neodešel! Já myslím, že už jste zaběhnutí a půjde to líp než poprvé. Starší bude hodně ve školce, evidentně má tužší kořínek než třeba ti moji věční marodi, tvůj muž už má trochu míň práce, si myslím psala, takže třeba bude moci vodit do školky skoro každý den,... U nás žádné vyloženě šílené stavy nenastávaly a nikde není psáno, že druhé dítě nemůže být absolutně nenáročné:)
betsey jo, to chápu!
Jak jste tu zmínili ta jména, my máme kolegy Rostislava, Bronislava, Svatopluka a odešel od nás Bohuslav.
Všechno celkem mladí kluci.
Evaeva Když by nám schválili předběžný opatření, tak už by byl termín dost blízkej. Když ne (rozhodnutí je na soudci a každej se k tomu staví jinak), tak to může ještě měsíc nebo měsíc a půl trvat. Napsala bych klidně víc, jak to probíhá, ale to můžu, až bude oficiálně náš, dokud nebude, tak nesmím psát skoro nic.
Zina moc ti/vám vsem držím pěsti, jestli jste podavali predbezko, tak to už budete velmi brzy vedet, jak na tom jste. Doufam, ze vám to klapne a budete spolu co nejdřív to jde!
No to je hrozný všechno! Nejhorší je, že tahle období přejdou, ale vaše/naše nervy už stejně budou tak na sracky že už budou tak blbě reagovat i na lehčí zátěž:-D:-D Já už někdy tak křicim na holky (jenže ono je to ucinne, proto to asi dělám) a přitom dřív by mě to nevyvedlo z míry:-D:-D.
MP Meri Podle mě už budeš tyhlety miminni neduhy líp snášet, to vstávání a nevyspání, ono se to s druhým fakt líp snáší ta fyzická zátěz a ta lepší psychika s tím jde ruku v ruce;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí