continuity hele fakt ne, možná mas ty děti nějak mentálně pokročilejší
Vše o těhotenství a dětech
Já má jednu do stěžovacího vlákna, ale asi se to spíš hodí sem. Jsem byla předevčírem na zmrzlině (trénuju na tu rodičovskou) a vedle u stolu seděli dva prarodiče s vnučkou a hrozný to bylo. Malá teda byla trochu nemožná (nebo nevím, bylo jí tak 4-5), nevydržela ani chvilku sedět u stolu, pořád po tom dědečkovi šplhala nahoru a dolů a stěžovala si, že je jí horko, aby jí za 10 vteřin byla zima, pak zas horko, zima, zmrzlinu, která zjevně měla být završením procházky nechtěla, mýma nezasvěcenýma očima to bylo dítě v horší náladě, nic hroznýho. No a oni si s tím vůbec nevěděli rady, asi tak 30x, jenom co jsem tam seděla, jí řekli, že je hrozná, že nemá vychování, že už jí nikam nikdy nevezmou, že je to naposled, říkali to pořád dokola jí, i mezi sebou, hrozný to bylo. Úplně jsem za tím viděla tu představu, že si udělají hezkou procházku a pak půjdou na zmrzlinu a dítě z toho bude perplex, což se očividně nepovedlo, a oni to nedokázali nějak otočit nebo pozměnit, aby to bylo pro všechny příjemnější. Mně bylo malý hodně líto, jak jí to pořád opakovali, a nejvíc rodičů, asi hlavně matky, protože jsem si ten report z procházky uměla živě představit, pevně jsem doufala, že se to netýká někoho odsud!
Já tohle teda taky vůbec neznam, u nás se taky maluje a striha jen věci k tomu určený ... přemýšlím, jestli jsem toho dosáhla nějak aktivně svým přístupem
? Fakt nevím.
Možná je to tím, že tu mě je to v kategorii "v žádném případě, neexistuje", takže s těmito slovy zakročim kdykoli se o něco takovýho pokusí. Proste není šance, ze by pomaloval zeď, zarazim, zakrocim, seberu. Nebo ze by to a i nějak moc nezkoušel
? Nepamatuju si nic.
MP Meri já řeknu, seberu, vysvětlím
priste zas, proste jakmile chvíli nekoukam, maluje po lince zas, to si nemysli, ze na ni u toho koukam, piju kafe a rikam Kačenko, nenene, už to nedělej
No u nas je pastelkama pomalovany uplne vsechno, nanohoubickou to sice dolu jde, ale uz jsem to vzdala. Samozrejme to udelaji vzdycky v nestrezenym okamziku, ja holt obcas treba uvarit musim (teda zrovna varit bych nemusela, kdyz neji, ale prijde mi blby jim nic ani nenabidnout).
Potrefenáhusa To je uplne stejny jako u nas. A kdyz je u toho nacapu, tak si daji ruku s pastelkama za zada, oni moc dobre vi, ze to delat nemaji.
Vari promiň, já vím, že to není k smíchu, ale ta poslední věta v závorce mě rozsekala ![]()
Zina ono je to bohužel celkem častý, i rodiče často rikaj strašný věci, je teda pravda, ze člověk zpovzdali vidí jen malej výsek celyho dne, ale často to jsou fakt strasny moc (nána pitomá petilety holcicce, co upadla a tekla ji krev z nosu apod.)
Mohučanka V pohode, ja uz si dokonce vyhledala i prispevky od Pinot, abych se inspirovala jidelnickem Viktora. No mam smulu, biosauri neprosli. ![]()
Mohučanka taký reálny popis
Prosím vás, máte zkušenost s věcmi od unuo? Stojí to za ty prachy? Konkrétně mám na mysli softshellovou kombinézu velikosti 68/74/80. Podle popisu to zní úplně skvěle, až na tu cenu. Nemám s tím žádnou zkušenost, první dítě leželo půl roku jako pecka, zatímco tohle druhé nevydrží na podložce už teď. A všechno žere! ![]()
Mohučanka má máme akorat podedeny puncochacovy leginy a ty jsou úplně skvělý, hrozne příjemný
Zina to je hrozný, hrozný! Úplně ti rozumím.
Zmrzlina na rodičáku je super, tos začala trénovat dobře
. Bohužel blbý je, že podobných situací zažiješ na hřištích pravděpodobně dnes a denně několik
. Já si snažím říkat, že je to jejich dítě a jejich věc, jak se k němu chovaj, to trochu pomáhá...
My máme steny pokreslene len ceruzkami a akosi mi to nevadí. Raz vymalujeme.
Pinot Noir Ríša je sikovnik! U nás tiež HagyBagy bolo dovlecene zo škôlky, odmietla som takú hnusobu kúpiť, tak presvedčil babku, nech mu to ustrikuje. Ustrikovany už je, ale babka ešte bojuje s ústami.
Potrefenáhusa Já docela chápu, že z člověka něco vylítne, pak ho to mrzí už 3 sekundy po tom, co se to stalo, ale tohle, jak to jelo pořád dokola, na mě působilo fakt depresivně. Asi že jsem to od prarodičů taky slyšela a přitom my jsme byly od nich vycepovaný, ale pořád ne dost podle jejich představ.
Oni na nás měli rádi, ale byli fakt přísní, hlavně děda byl morous, taky oba trpěli na migrény, takže my jsme se naučili už jako hodně malý hrát fakt potichu a dodržovat milion jejich regulí - že trávník se obchází jednou zprava a další rok zleva, že večer u jezera už se jenom šeptá a v lese taky, a že, pozor bonus, na záchodě se smí použít jen tři takový ty skládaný obdélníčky :-D.
continuity hele fakt ne, možná mas ty děti nějak mentálně pokročilejší
Přesně u nás no! Ale ta starší už začíná chapaty ale zas má nějaké umělecké sklony a svoje výtvory vylepuje různe po skříních a tak:-D
Mohučanka máme unuo softshellky a jsou fajn. Ještě lepší dupeto, ale ty jsou ještě o řád dražší.
Unuo mívá dost často slevy. Jestli tedka není v akci a nepotřebuješ nutně, tak sleduj jejich fb. Teď měli před pár týdny na všechno 20 % a mají akce často.
Zina Hele já šla tuhle ze školky, fakt s takovým tím pocitem ,,moje dítě jako jediné nevystupuje, nezpívá, neposloucha ucitelky, razí si furt svojí, asi jsem teda neschopná něco dělám blbě, prostě hrozná, asi je moc rozmazluju,,. Ono se tomu neubranis jakoby někdy, když je něco jinak....No a tam paní fotila svoje děti a panebože ona na ně byla tak hnusná, normálně jim i nadávala ,,ty vole, tvaris se jak dement, dokud se nebudeš tvářit normálně, tak tu budeš stát a fotit se,,. Ještě tam měla kamarádku a společně se prostě celý ty situaci tlemily. Upozorňuju, že ty děti fakt staly a fotily se, jen se třeba nejak krenily nebo tak. Ještě víc mě celý zarazilo, že ona věděla že my tam se sambem jsme, neprocházeli jsme kolem, ale naše děti se zastavily a koukaly dost dlouho na ne a my na ně čekali a stejne ji to v těch jejich vylevech nezastavilo. Hrozny. No tak mě ty moje pocity úplně přešly a říkala jsem si, že radši budu mít ty děti rozmazlený než tohle!
MP Meri já řeknu, seberu, vysvětlím
priste zas, proste jakmile chvíli nekoukam, maluje po lince zas, to si nemysli, ze na ni u toho koukam, piju kafe a rikam Kačenko, nenene, už to nedělej
Já většinou zakončím ,,tak já už na to fakt nemám,,:-D:-D
Karja No ja na ne taky obcas jen odevzdane koukam a rikam si, ze si aspon v klidu hrajou. :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí