Vari Jj, nejlepší je, když se zavřou a já předstírám, že nevím, že dělaj něco co nemaj:-D.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Chápu, asi u nás ta touha nebyla tak urputna. Nebo má lehký OCD po mne a pocmarany stěny by taky nesnesl
On si vůbec hraje tak způsobně, já moc neznám ani ty vykramovany skříně a supliky od mimina. Je to proste poklad
Teď jsem mu zrovna chvalila nějakou stavbu a říkám mu "jsem na tebe moc pyšná" a on mě chytil za ruku a říká mi tak vážně "děkuji ti, že si mi to řekla"! Vůbec nevím, kam na to chodí ![]()
A vím co si teď všichni myslíte, však ono ji to to druhy spocita. A já si to myslím taky ![]()
MP Meri já myslím, ze ne, ty děti jsou proste různý
my teda máme ten model, ze nemůžeme rict ani: "prosím te, dej pozor, ať nedělá...", ale v mnoha jiných ohledech je milionová
MP Meri no moje číslo dvě je taky trochu pokušitel. Staršímu jsem řekla, že z prolézačky se leze pozadu, párkrát spadl a už věděl. Mladší na mně vždycky koukal s takovým pohledem Co uděláš? když to zkoušel popředu, nechala jsem ho spadnout a příště to zkusil zase
S pastelkami to bylo podobné. Ale zase žádná hrůza, teď mu nejsou ani tři a skoro nic takového už nedělá. Akorát se snaží být samostatnější, což taky přináší různé situace ![]()
Jinak pastelky máme Koh-i-noor tricolor Jumbo, jsou trojhranné, tlusté a jdou odstranit úplně ze všeho, ze zdi je jen vygumuju. Já na příděl vydávala akorát fixy. Len
MP Meri Naše děti si hrajou tak, že všude trousej bordel. Jakoby že si hrajou se vším, i co hračky nejsou a různé to tak přesouvaji a vytrácejí, to je hodně hodně náročné, jak to jednou trochu vypustis už pak ten bordel nejde dát vůbec dohromady! Nám se permanentně válí po zemi tak jako sestavy různých spolu nesouvisejících věci....
Potrefenáhusa Evaeva Děkuju za tipy, nějaké tu mám, ale zatím je nevytahujeme tak často. Taky mě zatím tolik nedrásá, kdyby to nešlo smýt, ale na novou výmalbu to nechci. Dneska jsem užuž viděla, jak na stěnu vylije kelímek s maltoferem, no to by asi ani nanohoubička nedala do čista.
continuity To je i můj styl, ale u nás se to zatím míjí účinkem, jako u housátka. Beru to tak, že je ještě malej, ale jsem si jistá, že tomu moc dobře rozumí, co je zakázaný. Akorát po každým takovým odebrání následuje hurónskej řev, no a zatím to je jedinej výsledek.
Poslední zářez má teda syn na parketách, podařilo se mu najít ne tak nedostupnou krabici s lakama na nehty a jeden otevřít. Růžový byly parkety, tričko i kalhoty. To jsem se teda úplně nevýchovně rozesmála, i když samozřejmě následovalo odebrání a domluva. V rodině máme historku, ve který figurovala moje cca dvouletá sestra, lak ne nehty a maminčina halenka čerstvě přinesená od švadleny ![]()
Karja Bordel je slaby slovo, podlaha je prikryta takrka souvislou vrstvou vseho. Kazdej vecer to uklidim, ale rano to vydrzi tak deset minut. ![]()
Jo a moje dite me zacalo oslovovat Flope, nevim, jestli tim chce naznacit, ze by chtelo chapavejsiho rodice.
Zina tohle se občas stane, ale přijde mi, že k tomu mají sklony hlavně prarodiče. Tak, jak píšeš, chtěli klidnou procházku a zmrzlinu a dítě na to prostě nemá:) Zažila jsem i holku, která spokojeně sáňkovala, dokud jí babička nezačala nutit jezdit z větší výšky. Skončilo to odchodem domu, když teda nedokáže jezdit pořádně. Přitom ona by se z té menší výšky spokojeně klouzala ještě dlouho ![]()
Evaeva Jezismarja, nemá to být snad obráceně? My jsme šly včera domu, protože děti jezdily na koloběžce z velké výšky a jak blázni. Jestli mě někdo poslouchal. Já jsem taková ta vyhorela matka na pokraji zurivosti ,,ty Táťáno (na to je to perfektní jméno), já ti říkám, že jdeme domů,,:-D
Karja trousej bordel, to je přesný. Moje dítě je fakt zlatý, zabaví se skvěle, ale momentálně jsou v obýváku rozesetý dřevěný kostky, tři deky, alobal, dvě papirovy krabice od bot, bedna autíček, dřevěná duha, provázek mezi topením a stolem, cedník a naběračka, kuchyňský kleště, půl kila lepící pásky a všechno to je součást nějaký komplikovaný stavby města.
Já jsem teda spoko, on si hraje a já můžu v klidu uvařit. Ale uklízet to pak je trochu vopruz ![]()
Karja to dělají i naši kluci, vytahují krámy a přemisťují. Pokaždé, když přijdou z patra dolů, tak něco nesou, někdy hračku, ale většinou je to třeba jeden dílek stavebnice, jejíž celý zbytek je nahoře, kus maškarního kostýmu, houbičku na mytí vany, nebo konvičku, kterou tam mám na kytky... A dole to jen pohodí a už to vůbec k ničemu nepotřebují.
Mě z toho chytá úplnej amok, občas mi rupnou nervy a hrozně kvůli tomu řvu, ale efekt to má samozřejmě nulovej.
Mohučanka za mňa má unuo najlepšie softshellky
Vari flope![]()
žluťásek no já měla takovou naivní představu, ze se nová hračka vynda až když se stará uklidi....no ale ona ten bordel generuje mnohem rychlejc než já na to stíhám reagovat...ale třeba to přijde casem?
Len možná bych pak doporučila koupit stolecek se židli nalakovany, my máme z ikey neupravený dřevo, protože byl nejmenší a už je od těch pastelek hodně neumytelne spinavej, desku teda utiratelnou má
Evaeva toho svedkom som bola aj ja v zime, mne bolo úplne jedno, ako sa syn sankuje, hlavne že sa nebojí a nemusím s ním chodiť hore- dole, že to už vie sám. A boli tam 2 deti s babkou, ktorá ich toľko sekirovala, ako sa majú správne sankovat, že mladší chlapec sa rozplakal a sestra ho utesovala, hádali sa s babkou, ta nechápala, kde je problém a obe deti chceli ísť domov a babka im to nedovolila, lebo veď sa prišli sankovat!
Jo, přenášení věcí se děje i u nás. Jak máme všechno v jednom patře, tak se to dá celkem kočírovat (čti večer přemístit do správného pokoje).
žluťásek no já měla takovou naivní představu, ze se nová hračka vynda až když se stará uklidi....no ale ona ten bordel generuje mnohem rychlejc než já na to stíhám reagovat...ale třeba to přijde casem?
konkrétně toto se časem u nás jen a jen horší. Jediné, co se povedlo, že ten bordel jsem schopná usměrnit do dětského pokoje.
Právě jsem dětem oznámila, že jestli v pokoji nebude večer uklizeno, na ten tábor prostě nepojedou.
Jsme doma necelé dva dny a před dovolenou tam bylo uklizeno, včera večer už nebylo kam šlápnout a detičky byly na večeři s babičkou.
Potrefenáhusa Tak stolecek je jediny misto, kde je kreslit nebavi. Oni si ty papiry radsi rozlozi na podlahu.
Pinot Noir Jako já jsem taková bordel free, a třeba sambo tak ten tohle absolutně nevidí, ten to skope je straně a čus bus. Ale je to takový, že třeba když je ten den nabitejsi nebo je hlídá on a ony si takhle něco nacnou na té zemi, člověk to bezprostředně nepoklidi, pak do toho zase přiloží něco víc....tak to už ses v háji, to pak začíná bludný kruh bordelu a v něm tak momentalne měsíc jsem:-D.
Lukaskovi svedčí nemocničná strava ![]()
Ráno zjedol celý jogurt so skoro celým rozkom, na obed celú polievku a trochu rizota, medzitým slivky a lisovane ovocie
![]()
Podľa krvi a mocu ma nejaký zápal, takže antibiotiká, v pondelok bude výsledok punkcie, budeme tu minimálne dovtedy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí