Rosťa se naučil vyhrožovat. Dneska řekl sestřenici, že ji zmačká, vyhodí do popelnice a popeláři ji vyvezou.
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli Díky za obsáhlou odpověď. Más prosím odkaz na tu studii, o které je řeč, kde se testovaly protilátky na delší dobu?
dzizisketa ja se sla malem splachnout do zachodu, kdyz jsme se vypravily s kamaradkou a s detmi vlakem na vylet. Synovi byly asi 3 a pul, kamaradcine holccice o rok min. A on porad mlel neco o tom, jak ji hodi na koleje a co se stane. Bylo to dost hrozny, vubec jsem nevedela, jak mam reagovat. No vyrostl z toho.
Btw to ty jsi tu kdysi doporucovala na dovolenou Uhercice? Je to tu moc fajn. Dnes jsme uz nestihli kuchare , tak jsem k veceri mela dve piva a je mi dobre jako uz dlouho ne![]()
.
Ta Albi tužka je dost zákeřná. Dcera si v poslední době oblíbila Staré pověsti české, a včera v metru začala vykřikovat: Vpřed! Za Vlastislava! BIJTE ČECHY! ![]()
A u nas u malyho jede obdobi hovinek a p*deli, kazdou druhou vetu konci Ty pinďo. Samozrejme cim vic ho napominame, tim vetsi z toho ma legraci. Vzpominam si, jak me tim stvala vnoucata od manzela, to jim bylo asi uz 5 a 7 a porad je bavilo nas tim vytacet. Doufam, ze to ty 3-4 dalsi roky nevydrzi a prestane s tim driv (samozrejme NE kvuli jine, jeste horsi zalibe) !
Kokoska No, jako u nás je hovno asi nejpoužívanější slovo.
notna orl nejen pro děti má ve stories vyber Neštovice s odkazy na studie, akorat se asi ne ke všem tem studiím bez přístupu dostaneš
https://instagram.com/orl_nejen_pro_deti?igshid=NmZiMzY2Mjc=
Potrefenáhusa Děkuji. Jsem to psala kamarádkám s těmi očkovanými dětmi a samozřejmě je to zaujalo.
Vlani sme mali premrhane leto, tento rok opäť. Vymyslíte so mnou program, keď 1) noha sa nemá namáhať, 2) antibiotiká, takže len tieň, 3) žiadne kúpanie?
letfenixa kino? Je to teda na nic, na jak dlouho to syn má?
Evaeva antibiotiká na minimálne 3 týždne.
Kino zvazim, ešte nebol.
letfenixa chudák teda!
dzizisketa Robin se naučil podmiňovat - půjdu spát, až mi ty dáš zmrzlinu. Vyčistim si zuby, až mi uklidíš hračky. Má to samozřejmě ode mě. A já budu muset vymyslet něco jinyho. Ale fungovalo to docela dlouho ![]()
Evaeva môj plán bol (A je) debordelizovat byť, ale akosi, hm, sa ten bordel zväčšuje ![]()
letfenixa lituju vas vsechny, hlavne at se to brzo zlepsi a vyleci.
Tak hlásím, že od včerejška máme platnou vstupenku do tohoto vlákna! ![]()
Zina
tak at se vam spolecne dari!
Zina gratuluji! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí