Vše o těhotenství a dětech
Zina oooo! Skvelé, gratulujem ![]()
Zina Gratuluji. Ať je vám spolu hezky!
Zina paráda! Přeju rychlé sžívání![]()
Tak hlásím, že od včerejška máme platnou vstupenku do tohoto vlákna!
gratuluji,
ale co kontrola vstupenek? Vstupenku předložte bez vyzvání. ![]()
Zina To je skvělý, gratuluju :-).
Zina Moc blahopřeju ![]()
MPLee dobrý nápad, ale u nás nič také nie je. Kino som pozerala, najbližšie 30 7 bude Ako si skrotiť draka.
letfenixa společenské hry ho myslím moc nebaví, viď?
Syn teď moc rád dělá různé pokusy, hry s vodou. Tvoření vám asi radit nemusím :)
Co treba to malování na kamínky? S kočárkem pak roznest po městě a sledovat jestli je někdo najde a vyfotí na fb?
žluťásek s vodou teraz experimentuje u babky ![]()
Tvorí stále, to ho nechám.
Ach jo, ja viem, že je to na figu.
Zina to je super, moc gratuluju! ![]()
Zina to je báječná zprava, mám radost za vás všechny ![]()
letfenixa a jak moc nesmi tu nohu zatezovat, popochazet muze? Je mi vas lito, my takhle trceli doma cely cerven a pulku kvetna, skoro jsme to obreceli, ty mesice. Jinak k programu me napadaji filmova odpoledne, pozvat na navstevu kamarada, projet se nejakymi zajimavymi dopravnimi prostredky...no, popravde, ja zvazovala, ze se v tom kvetnu a cervnu dam na huleni, zabranila mi v tom jen vrozena setrnost a nutnost vozit je autem po doktorech.
letfenixa Ty jo, no každá rada drahá. Snažila bych se najít co nejvíc možnosti. My jbydlime v hrozném západkove, ale máme tu v okolí určitě třeba dvě tři muzea, co by pětiletého kluka zaujala, přes léto víc programu pro děti, hernu (ale jako na hry nebo takové intelektuální hračky). Zas ono někam jezdit, furt platit vstupy a tak, se hodně promítne finančně.
letfenixa Jo, jet jentak někam vlakem je dobrý nápad. My jsme v tom nejdebilnejsim březnovým období jezdily vlakem na houpací most, holky se tam pobehaly a my jely zase zpátky:-D
letfenixa výlet vlakem někam do cukrárny by nezvládl?
Zina Gratuluju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí