Děkuju všem
. Je to kluk a vtipný je, že se jmenuje stejně jako muž, přitom to jméno se už dneska dává málo.
To je určitě znamení ![]()
Děkuju všem
. Je to kluk a vtipný je, že se jmenuje stejně jako muž, přitom to jméno se už dneska dává málo.
To je určitě znamení ![]()
Kupovali jste někdo oblečení v Gate shopu? Nevíte jak tam sedí dětem ty velikosti? Fakt nevim, co objednat.
Zina moc gratuluju a ať se vám s chlapečkem dobře daří ![]()
žluťásek Děkuju za rady k barvám na kamínky! Už jsou doma a máme první dva pokusy, na berušce jsem si zkusila, jak vlastně na to, tornádo už je podle přesného zadání.
.
Hrbatější kámen už na to ovšem najít nemohl. ![]()
Už hledá šutr vhodný na Sirenheada! ![]()

Pinot Noir pěkné. Syn namaloval přesně jeden kámen ![]()
Ta Albi tužka je dost zákeřná. Dcera si v poslední době oblíbila Staré pověsti české, a včera v metru začala vykřikovat: Vpřed! Za Vlastislava! BIJTE ČECHY!
![]()
Starší si někdy kolem druhého roku hrozně oblíbila dětskou Bibli. Muž se s ní pak zdráhal chodit mezi lidi, z kočárku s oblibou skandovala "Hospodin je tvůj pastýř!"
Děkujeme eless za rukávky! 
Dnes přesně rok a půl s tímto ďáblem ![]()
Zina gratuluji! Hodně štěstí, ať jsou s chlupáčem správní parťáci ![]()
Zina Hodně štěstí, lásky a radosti! ![]()
(Brečim)
MPLee Hohó! To je skvělá dračice.![]()
Může s těmi pneumatikami vůbec hýbat ručkama?
Starší si někdy kolem druhého roku hrozně oblíbila dětskou Bibli. Muž se s ní pak zdráhal chodit mezi lidi, z kočárku s oblibou skandovala "Hospodin je tvůj pastýř!"
jsem teda asi vděčná za čiči ham a auto bum! ![]()
Mrakoplas a nasmu tintinku by neboli?
letfenixa podla mna je na ne uz velky, resp.mozno by sa do nich vosiel ale boli by prenho zbytocne velke a obmedzujuce. Ale ak by si ich aj tak chcela, kludne pošlem:)
dzizisketa ano! Kdysi jsem si poznacila tip a ted jsme to jeli prozkoumat, fakt dekuju! Hezka lokalita, nikde nic, jen lany zraleho obili, bozi muka a ropiky:)) Hezky se tu jezdi na kole, nikde nikdo, az mrtvo. Vubec jsem to tu neznala, jen trochu tu vinarskou cast JM, ale tady vubec. Az bude Rosta vetsi, vrele doporucuju pohadkovou stezku z Panenske. Jsou tam hned dve, my sli tu s pokladem na konci, bylo to moc hezky udelane. Dnes jsme teda popojizdeli autem, preci jen bylo 37 stupnu.
Zina Moc gratuluju! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.