Černá je výborná ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa to ječení jim bohužel vydrží dost dlouho, mladší už mluví výborně, ale ječí pořád dost. A pak tu máme ještě radostné ječení, že jo![]()
Evaeva no některým jedincům hlučnost vydrží až do dospělosti ![]()
brrr ešte nie sú všetky výsledky, ale zatiaľ ma protilatky na nejakú zvláštnu baktériu podobnú salmoneloze, sme prepustení s antibiotikami, zháňam golfky, nech sme mobilni, lebo nohu si má šetriť. Budúci piatok kontrola s odberom a uvidí sa, čo ďalej
dynda Vona byla moc boží
letfenixa moc držím pěsti, ať atb dobre zaberou a je to brzy v poradku!
Potrefenáhusa černá je naprosto super fotka ![]()
Potrefenáhusa No jeee, paní Černá to byla teda krasavice. Naše si nechá ledacos, ale v kočárku se nenechá vozit.
711990 Hele, tak to s Tondou na bruslích možná zkuste
Madam dneska odmítla odejít od dětí a po trávě v tom fakt zvládne chodit, sebrat ze země míč a kopnout do něj a tak
no vydržela půl hodiny a pak jsem jí musela zout násilím. 

MPLee kocour v botách
ta je teda hustá ![]()
letfenixa to jsou dobré zprávy! Tak ať léčba zdárně pokračuje.
MPLee boží ![]()
neposlala bys mi prosím nějaký link na ty vaše kurzy? Ze bych si uložila na pristi rok ![]()
Malenge já měla loni plán na individuální, zůstalo jen u plánu teda. Tak bychom se třeba mohli příští rok domluvit.
A vyvolavam Gatita , Pinot Noir a ostatní s dětmi na přelomu skolky a školy? Muzu se prosím zeptat, jak jste na tom s ockovanim proti covidu? Mate nějaké zjištěné aktuální info? Jsem nějak zaspala vývoj a nejsem si jistá, jestli to má teď cenu, jestli jsou stále ty původní vakcíny atd. Syn půjde v září do školy, tak přemýšlím, jestli ho v průběhu léta naockovat nebo ne, covid měl v lednu.
Potrefenáhusa nase mala ma takovou hru s prirazovanim barev ke zviratkum a u cerne barvy je kocka. Takze cerne barve rika kocickova ![]()
Evaeva no pristi rok bude jeden ve škole a druhy ve skolce, takže už mi nepomuzou ani ty dva týdny přes léto, co školka funguje, takže to těch primestaku už par bude chtit. Letos mají kluci jen jeden, tříleté děti nějak nikde nechtějí
ale MPLee na srazu říkala, ze oni jo, ze se toho nebojí! Tak bych to viděla nadějně a navíc už mu budou 4. Myslím, ze by se tam vyřadili.
Malenge u nás naštěstí příměstský tábor dělají už od tří let, starší jde letos už podruhé:) Ale chápu, pokrýt léto je náročné. V té vaší školce by ho přes léto nevzali? Vím, že kolegyně takhle dávala starší dceru k bráchovi do soukromé třeba na podzimní prázdniny a tak.
MPLee jezis jak to ma ke kolenum
to je bozi! A taky se hlasim o kontakt, pristi leto uz k Vam pujde!
Evaeva kluci jdou na doporučení kamarádky na nějaký sportovní od sportjoy. Tam berou taky od 3, mají predskolackou skupinu, tak jsem na to zvědavá. Ale myslím, ze budou spokojeni, oni jsou celkem nenároční
pristi rok tu školku možná zkusim nadhodit, jestli by mi ho tam třeba na tyden nevzali.
Uaaaa a při psaní jsem si říkala, co mě to divne svedi a po prsu mi leze klíště
to mám za to, ze jsem měla chvíli klidu si na zahradě lehnout na deku. Nenávidím je!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí