Zina at se vam spolu hezky zije![]()
Vše o těhotenství a dětech
betsey oki dajte mi vediet kam ich poslat :)
Mrakoplas píšu, že zelené sú vhodné pre začiatočníkov, nevzdavam sa nádeje, že aj my budeme mať trochu leta.
Gatita tu stezku jsme šli loni a taky se nám moc líbila. Loni jí syn v necelých čtyřech zvládl v pohodě a šlo to i s kočárkem.
Evaeva tak pro nas to byla snad prvni stezka, ktera se synovi libila. On ujde na kilometry hodne, v tom neni problem, spis ho ty stezky s ukolama asi nejak iritujou a neboji se to dat najevo. Tady jsem si rikala, jestli to mame zapotrebi, a nakonec to bylo terno:))
Gatita syn má taky radši fyzické úkoly než nějaké kvízy a tak. Když nechce, tak to nedělá nebo to uděláme za něj. Tady ale těch pohybových věcí bylo hodně, jestli si dobře pamatuju ![]()
letfenixa
máš správu
Zina Ať vám to klape
! S těmi jmény jsou to nějaká skrytá tajná znamení. Kamarádi dostali holčičku se jménem, které měli nachystané, už když se pokoušeli o dítě vlastními silami. Mmch., říkali vám na kurzech, jak to je se jmény? Častěji se nechávají nebo mění?
Jaké mate prosím pro děti lahve na vodu? Kluci mají contigo, byla jsem s nimi spokojena, vydržely a hlavně nikdy netekly, což se o většine předchozích bohuzel říct nedá. Sehnala jsem je tenkrát úplně náhodou a navíc za super cenu a teď se mi 1100 za dvě lahvičky fakt dávat nechce, jsem skrt ![]()
Malenge kluci mají Camelbak Eddy+, jsem s nimi spokojená, contigo nám trošku teklo, tyhle netečou vůbec.
MP Meri tak to jen doufej, že se to podminovani nepreklopí do: "A co mi za to dáš (zaplatíš), když udelam, co po mně chceš?"
Nedávno nas nutil koupit si u nej zmrzlinu z lega, docela slušně si tím vydělal a když mi došly peníze, ještě donutil muže mě založit
Vůbec nevím, kde to vzal, protože na obchod si doma vůbec nehrajeme. Takže je to určitě jen otázka času, než si začne účtovat i za služby ![]()
Malenge Máme dvě tři reklamní láhve z tvrdého plastu, který nám zrovna přišly pod ruku. Neteče ani jedna. Nějak moc nechápu, co je na lahvickach k řešení, ale možná jsem jenom meli štěstí ![]()
Evaeva super, díky, ty vypadají pekne a velmi podobne. Cena příznivější, tak na ne mrknu.
Tabea dekuju, perlivou vodu kluci vůbec nepiji, takže to pro nás není podstatne. Ještě se zeptám, jestli se daji dobre rozebrat a vyčistit...
MP Meri kdyby za sluzby! Cestou jak jsem vezla mladez, jsem musela zastavit na wc. Vratila jsem se a rikam dobry, bylo to za 5 Kc. A chlapecek: ja se taky vycuram a das mi 5 korun!
MP Meri syn si teď v knihovně vybral knihu o ekonomii pro děti, tak jsem zvědavá, jak bude poznatky aplikovat. ![]()
Malenge my máme ars una oba dva a jsem s nimi moc spokojená. Ale nemá to žádné pítko ani brčko, nemám to ráda, jen náustek. Má široké hrdlo, dá se dobře umýt. Teď jsem objednala ještě termosku Alfi s naustkem, jsem na ni zvědavá.
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí