Malenge máme taky tu Camelbak a dají se k ní ty náhradní brčka i dokoupit. To pro mě byla priorita. No a je na ní panda na kole
Předtím měla nějakou obyč malou cyklo lahev, ale jak jsem líná a chci, aby se obsluhovala sama, tak se v nestřežený okamžik obsloužila a celé to na sebe naschvál vylila. To s touhle neudělá. Jinak teda má ten nuk netekouci hrnek a pak obyč skleničky, petky a tak. Ale toto je její lahev, kterou může mít trvale k dispozici a nehrozí potopa. Jo a posílám sz s odkazem na tábory, pardon že to tak trvalo ![]()
Jinak teda pro změnu další afektivní záchvat, zkusila jsem nic nedělat a trval asi nejdéle. Spíne u rodičů, protože ještě teď připravuju závody pro děti na zítra. Byli u toho. Zítra jsme měli jít s mužem na koncert a měli hlídat. Oba ač abstinenti si po tom zážitku museli dát panáka a hlídat zítra si netroufnou. Že si do teď mysleli, že to nevypadá tak hrozně a netrvá to tak dlouho. No, jsem ráda, že už to znají a že aspoň poprvé v rom nebyli sami. A zase teda to byla kombinace únavy a pádu. Když ona je s těma dětma kolem úplně k nezastavení.