Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. července 2022 22:03

Malenge máme taky tu Camelbak a dají se k ní ty náhradní brčka i dokoupit. To pro mě byla priorita. No a je na ní panda na kole  Předtím měla nějakou obyč malou cyklo lahev, ale jak jsem líná a chci, aby se obsluhovala sama, tak se v nestřežený okamžik obsloužila a celé to na sebe naschvál vylila. To s touhle neudělá. Jinak teda má ten nuk netekouci hrnek a pak obyč skleničky, petky a tak. Ale toto je její lahev, kterou může mít  trvale k dispozici a nehrozí potopa. Jo a posílám sz s odkazem na tábory, pardon že to tak trvalo 

Jinak teda pro změnu další afektivní záchvat, zkusila jsem nic nedělat a trval asi nejdéle. Spíne u rodičů, protože ještě teď připravuju závody pro děti na zítra. Byli u toho. Zítra jsme měli jít s mužem na koncert a měli hlídat. Oba ač abstinenti si po tom zážitku museli dát panáka a hlídat zítra si netroufnou. Že si do teď mysleli, že to nevypadá tak hrozně a netrvá to tak dlouho. No, jsem ráda, že už to znají a že aspoň poprvé v rom nebyli sami. A zase teda to byla kombinace únavy a pádu. Když ona je s těma dětma kolem úplně k nezastavení. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2022 22:19

MPLee ty záchvaty jsou teda...no uf! Vůbec se tvým rodičům nedivím, ale určitě je fajn, že to zažili s tebou. Budou si určitě jistější, kdyby je to někdy potkalo. Už by z toho mohla vyrůst, co?;)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. července 2022 22:22

Přemýšlíme s mužem, že bysme o víkendu slezli z kopce a zavítali do Prahy. Je nějaká aktivita, na kterou by mělo cenu s ročním dítětem jít, aby z toho něco mělo, nebo je na ty zábavní centra ještě malej? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2022 22:26

Zina na zábavní centra je určitě malý, ale mohly by se mu líbit nějaké vodní hrátky, Gutovka, Malešický park nebo ty Střešovice třeba, nebo doporučuju hřiště u letiště Točná, tam je taky voda, prolézačky a startují tam malá letadla, dá se udělat příjemná procházka v lese po okolí.

Pak by se mu mohla líbit nějaká menší Montessori hernička.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 21. července 2022 22:37

MPLee dekuji!

A chudáci vaši teda, asi je to dost sebralo, viď? No, aspoň si to poprvé zažili s vámi a ne sami. To je fakt šílený, lituju vas všechny, musí to být děsný stres, ani si nechci představovat. Moc preju, ať je těch opakování co nejméně, snad to budete mít brzy za sebou, třeba bude věkem malá odolnější nebo bude reagovat jinak, na to bych se asi upinala já, věcně to trvat nebude!

Offline Makara
3660 příspěvků moje polička 21. července 2022 22:59

Zina a jaká byla první noc?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. července 2022 23:27

Makara Uspávání chvilku trvalo, respektive delší chvilku, ale když pak zabral, tak spal až do rána (narozdíl ode mě, já jsem byla tak aktivovaná, že jsem část noci prokoukala do stropu). Vlastně jsem to vzhledem k situaci (absence jeho lidí + nové místo) čekala podstatně horší.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2022 23:30

Zina to je dobré, určitě si brzy zvyknea ty taky

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 22. července 2022 01:51

MPLee zrovna dnes som nad vami premýšľala,  že čo mala a záchvaty.  Keď si pomyslím, že som išla do roboty od ročného syna a zatiaľ bol u našich,  toto by sme asi nikto nedali.

A este som premýšľala,  že ešteže je syn pohybovo kľudný,  nie ako váš živel,  inak by toto naše väzenie bolo mnohonásobne horšie. 

Verím, že u vás sa to bude už len zlepšovať. 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 22. července 2022 06:18

Zina Neužil by si to v zoo? I třeba plzeňská je moc prima

Nebo nejakej zoopark s kozama, co se můžou krmit, to má u nás vzdycky největší úspěch 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 22. července 2022 07:17

Zina urcite zoo! A jinak si myslim, ze budete nutne muset zavitat na nejakej parfu detskej sraz!

Offline Tabea
8171 příspěvků moje polička 22. července 2022 08:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Zina Neužil by si to v zoo? I třeba plzeňská je moc prima

Nebo nejakej zoopark s kozama, co se můžou krmit, to má u nás vzdycky největší úspěch 

​a nejlíp takovej, kde se ty kozy krmí přes plot. Aby na něj nějaká loudilka neskákala. 

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 22. července 2022 08:50

Zina nám bylo doporučeno měsíc pokračovat ve stejným režimu, jako měl dřív, než si na nás zvykne. Syn je z kojeňáku, takže u nás to bylo žádný návštěvy, nechodit moc mezi lidi, dodržovat čas spaní atd. Tak bych možná ještě chvilku pokračovala tak, jak byl zvyklý (jestli ho brali mezi lidi atd.). A je to super

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 22. července 2022 08:58

Tabea on je asi ještě malej na samostatný akce? Jinak já varuju před slepicema 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 22. července 2022 09:39

Akras Zina Já jsem to sem včera psala a pak to smazala jako nevyžádané rady, že jako nemám moc co komu radit zrovna ja. To s těma lidma mě taky napadlo, ale nevím jaký měl předtím režim a životni styl:-D. Protože moje děti to tak mají, my jak bydlíme na vesnici a tak prostě, tak je nějaká větší koncentrace lidí nebo nějakej velikej ruch doteď rozhodí, nechtěj třeba jít třeba na prolézačky kde je víc dětí, chtěj jet dřív domu. Jako jak kdy no. Šla bych se cachtat někam k vodě, má být hrozne horko, natož v Praze! 

Offline continuity
43222 příspěvků moje polička 22. července 2022 09:47

Zina já bych taky nějaké velké výlety neplánovala, pro takto malinké dítě je velky zážitek i nové hřiště a myslím, že tím stěhováním má stresu až-až. Takže bych nejbližší týdny využila k tomu, poukazovat mu nejbližší okolí, nesnažila bych se nějak extra vymyslet zajímavý program a rozhodně bych nikam necestovala na noc. Nové prostředí, nové hračky, bude toho na něj dost i bez koz.  

Určitě neplatí, čím víc, tím líp. Na všechno bude ještě času dost. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 22. července 2022 10:01

Zina a ja se tesim na fotku v kocarku:D

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 22. července 2022 10:06

V piatok pred 6 rokmi sa nám narodil krásny chlapček 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 22. července 2022 10:09

Karja continuity ja myslim, ze to nebylo mysleny jako ted hned, ale vyhledove, co je k videni v Praze pro rocni dite.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 22. července 2022 10:09

letfenixa vsechno nejlepsi!