Malenge já si k nim koupila set kartáčků, tenkej na brčko a savičku a tlustej na láhev. Já tyhle věci nerada dávám do myčky, přijde mi, že silikon načichne tou chemií.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek ta je pěkná s tím jezkem, ale kluci chtějí brcko, takže tím je to vyřešené.
Tabea kartáče mám, tenké na brcko i obyc na lahve, takže jsem asi vybavena. Nechám kluky vybrat obrázky a bude.
diky vsem!
žluťásek já bych taky ráda koupila jem s náustkem, ale bojím se, že to vylijí. A do školky mladší vyloženě musí mít netekoucí. Tak snad příště ![]()
Malenge ja som kupila flasu zdrava lahev. pollitrovu pre syna a litrovu pre seba. sumive napoje tam nedavame a tesni dobre
Malenge my máme nuby a spokojnosť, ale nám teda všetkým vyhovujú slamky, dokonca aj Klara vie z toho piť. Inak nevie z ničoho len normálne z pohára a to je von nepraktické
Predtým som kúpila čosi lacné z pepca alebo kiku a takmer som pri každom použití prišla o nervy
MP Meri my máme Kubík Watter. Když se to nekde zapomene, tak se to zapomene a tahám to i já na pití, protože věčně doma nic jinýho nenajdu. My jsme takový loseři
Karja
No já uz radši mlcim. Já všechny dětský picí instrumenty zrušila někdy okolo roka a půl. Vlastně všechno dětský nádobí. Máme jedno kovový brčko a skleničku s obrázkem, který vytahuju, když se chci blejsknout. Já jsem taky strasnej loser ![]()
Karja já jsem slyšela, že z těch jednorázových lahví se po čase něco uvolňuje. Ale nevím teda po jak dlouhém:) Jinak to jsou fajn lahve, taky netekoucí. Pití pro sebe nenosím, piju od kluků.
MP Meri doma pili kluci vždycky ze skleniček, já ani třeba neměla klasickou láhev s dudlíkem. Skleničky teda máme taky bez obrázků, protože máme celkem velkou spotřebu, zrovna dneska padla jedna za vlast ![]()
Evaeva jakkoliv si myslím, že z plastu se může uvolňovat oecos, tak jednorázová láhev na vodu musí být bezpečná. Vždyť ta minerálka tam taky může být půl roku. Déle ta láhev stejně nevydrží.
My máme Zdravé lahve, ale na výlety dávám Ríšovi stejně tu od Kubíka, je nejlepší. Ty Zdravé jsou hrozně bachraté a děckám to občas protéká, protože to nedovřou správně. Dávno bych se těchto věcí zbavila, bohužel Viki je, jaký je, takže pro něj musí být jedna konkrétní láhev, konkrétní hrnek s pítkem, jeho lžíce a miska na vývar... Jsem ráda, že aspoň starší už se venku nají a napije bez speciálních pomůcek. ![]()
Coolpack Tritanum 550 ml. Ale teda bez brčka. Ovšem jsem s ní spokojená, má vtipný způsob otvírání.
MP Meri Jako já mám z detskýho nádobí jen příbor po mně, a pak 2 ks talířů s krktem, který přinesla tchyně. Picí dětský nádobí jsme nikdy nevedli. Kdože je tu loser?
Vodu berem do reklamní nalgene lahve se širokým hrdlem a včera jsem zjistila, že dítě baví pít z klasický petky (matka herodeska nevzala pití).
mnum děkuju za tip na Skákal pes. To je fakt oáza v centru. Sedím se studenou limonádou a syn si hraje. Akorát se shání kdy přijdou nějaký děti.
Kdo jste v okolí?! ![]()
žluťásek jee, to je skoda, jsme zrovna na Slovensku, jinak bychom dobehly
tak nekdy priste
mnum moc rádi, syn si tam oblíbil tu houpačku a já ratanové křesílko s limonádou ![]()
žluťásek myslim ze na podzim a v zime tam budeme travit vic casu, i v jejich hithitove kampani jsem si zakoupila predplatne do hernicky. Takze urcite nejaky spolecny termin najdeme ![]()
Makara Já bych řekla, že lehce převažují ta ponechaná jména, ale těžko říct. Nám na přípravných kurzech třeba říkali, že pokud se jméno nelíbí, tak je lepší přidat třetí jméno a to pak používat, než to původní úplně odebrat. Prý to některé děti v pozdějším věku špatně nesou a mají pocit, že je rodiče nepřijali úplně...
My bysme sami to jméno dítěti nedali, ale když už k nám s ním přišlo, tak mu ho měnit nebudeme, i když muž si trochu, stěžuje, že bude vypadat pitomec, co musel za každou cenu pojmenovat dítě po sobě :-].
Makara Já bych řekla, že lehce převažují ta ponechaná jména, ale těžko říct. Nám na přípravných kurzech třeba říkali, že pokud se jméno nelíbí, tak je lepší přidat třetí jméno a to pak používat, než to původní úplně odebrat. Prý to některé děti v pozdějším věku špatně nesou a mají pocit, že je rodiče nepřijali úplně...
My bysme sami to jméno dítěti nedali, ale když už k nám s ním přišlo, tak mu ho měnit nebudeme, i když muž si trochu, stěžuje, že bude vypadat pitomec, co musel za každou cenu pojmenovat dítě po sobě :-].
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí