Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Tabea
8171 příspěvků moje polička 21. července 2022 09:32

Malenge já si k nim koupila set kartáčků, tenkej na brčko a savičku a tlustej na láhev. Já tyhle věci nerada dávám do myčky, přijde mi, že silikon načichne tou chemií.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 21. července 2022 09:37

žluťásek ta je pěkná s tím jezkem, ale kluci chtějí brcko, takže tím je to vyřešené.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 21. července 2022 09:38

Tabea kartáče mám, tenké na brcko i obyc na lahve, takže jsem asi vybavena. Nechám kluky vybrat obrázky a bude.

diky vsem! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2022 10:10

žluťásek já bych taky ráda koupila jem s náustkem, ale bojím se, že to vylijí. A do školky mladší vyloženě musí mít netekoucí. Tak snad příště

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 21. července 2022 10:28

Malenge ja som kupila flasu zdrava lahev. pollitrovu pre syna a litrovu pre seba. sumive napoje tam nedavame a tesni dobre

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. července 2022 10:41

Malenge my máme nuby a spokojnosť, ale nám teda všetkým vyhovujú slamky, dokonca aj Klara vie z toho piť. Inak nevie z ničoho len normálne z pohára a to je von nepraktické

Predtým som kúpila čosi lacné z pepca alebo kiku a takmer som pri každom použití prišla o nervy

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 21. července 2022 10:56

MP Meri my máme Kubík Watter. Když se to nekde zapomene, tak se to zapomene a tahám to i já na pití, protože věčně doma nic jinýho nenajdu. My jsme takový loseři

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. července 2022 11:14

Karja  No já uz radši mlcim. Já všechny dětský picí instrumenty zrušila někdy okolo roka a půl. Vlastně všechno dětský nádobí. Máme jedno kovový brčko a skleničku s obrázkem, který vytahuju, když se chci blejsknout. Já jsem taky strasnej loser 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2022 11:32

Karja já jsem slyšela, že z těch jednorázových lahví se po čase něco uvolňuje. Ale nevím teda po jak dlouhém:) Jinak to jsou fajn lahve, taky netekoucí. Pití pro sebe nenosím, piju od kluků.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2022 11:35

MP Meri doma pili kluci vždycky ze skleniček, já ani třeba neměla klasickou láhev s dudlíkem. Skleničky teda máme taky bez obrázků, protože máme celkem velkou spotřebu, zrovna dneska padla jedna za vlast

Offline continuity
43222 příspěvků moje polička 21. července 2022 12:06

Evaeva jakkoliv si myslím, že z plastu se může uvolňovat oecos, tak jednorázová láhev na vodu musí být bezpečná. Vždyť ta minerálka tam taky může být půl roku. Déle ta láhev stejně nevydrží.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 21. července 2022 12:14

Karja

MP Meri 

My máme Zdravé lahve, ale na výlety dávám Ríšovi stejně tu od Kubíka, je nejlepší. Ty Zdravé jsou hrozně bachraté a děckám to občas protéká, protože to nedovřou správně. Dávno bych se těchto věcí zbavila, bohužel Viki je, jaký je, takže pro něj musí být jedna konkrétní láhev, konkrétní hrnek s pítkem, jeho lžíce a miska na vývar... Jsem ráda, že aspoň starší už se venku nají a napije bez speciálních pomůcek.

Offline dzizisketa
9002 příspěvků moje polička 21. července 2022 13:52

Malenge

Coolpack Tritanum 550 ml. Ale teda bez brčka. Ovšem jsem s ní spokojená, má vtipný způsob otvírání.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 21. července 2022 14:08

MP Meri Jako já mám z detskýho nádobí jen příbor po mně, a pak 2 ks talířů s krktem, který přinesla tchyně. Picí dětský nádobí jsme nikdy nevedli. Kdože je tu loser? Vodu berem do reklamní nalgene lahve se širokým hrdlem a včera jsem zjistila, že dítě baví pít z klasický petky (matka herodeska nevzala pití). 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. července 2022 16:53

mnum děkuju za tip na Skákal pes. To je fakt oáza v centru. Sedím se studenou limonádou a syn si hraje. Akorát se shání kdy přijdou nějaký děti.

Kdo jste v okolí?!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. července 2022 19:09

žluťásek jee, to je skoda, jsme zrovna na Slovensku, jinak bychom dobehly  tak nekdy priste 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. července 2022 19:17

mnum moc rádi, syn si tam oblíbil tu houpačku a já ratanové křesílko s limonádou

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. července 2022 20:22

žluťásek myslim ze na podzim a v zime tam budeme travit vic casu, i v jejich hithitove kampani jsem si zakoupila predplatne do hernicky. Takze urcite nejaky spolecny termin najdeme

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. července 2022 21:48

Makara Já bych řekla, že lehce převažují ta ponechaná jména, ale těžko říct. Nám na přípravných kurzech třeba říkali, že pokud se jméno nelíbí, tak je lepší přidat třetí jméno a to pak používat, než to původní úplně odebrat. Prý to některé děti v pozdějším věku špatně nesou a mají pocit, že je rodiče nepřijali úplně...

My bysme sami to jméno dítěti nedali, ale když už k nám s ním přišlo, tak mu ho měnit nebudeme, i když muž si trochu, stěžuje, že bude vypadat pitomec, co musel za každou cenu pojmenovat dítě po sobě :-].

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. července 2022 21:48

Makara Já bych řekla, že lehce převažují ta ponechaná jména, ale těžko říct. Nám na přípravných kurzech třeba říkali, že pokud se jméno nelíbí, tak je lepší přidat třetí jméno a to pak používat, než to původní úplně odebrat. Prý to některé děti v pozdějším věku špatně nesou a mají pocit, že je rodiče nepřijali úplně...

My bysme sami to jméno dítěti nedali, ale když už k nám s ním přišlo, tak mu ho měnit nebudeme, i když muž si trochu, stěžuje, že bude vypadat pitomec, co musel za každou cenu pojmenovat dítě po sobě :-].