Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. července 2022 10:10

letfenixa prajeme Lukáškovi len to naj, a hlavne veľa zdravia

Online Tabea
8171 příspěvků moje polička 22. července 2022 10:11

Potrefenáhusa já když jsem viděla ty zdivocely kozy v Jihlavský zoo, tak bych tam měla strach s tak malým dítětem vlézt.

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. července 2022 10:11

letfenixa vsetko naj!

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 22. července 2022 10:28

Tabea u nás maj malinký přežrany kozicky a roční nechodici dite bylo v náruči 

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 22. července 2022 10:50

letfenixa krasne narozeniny a všechno nejlepší

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2022 11:11

Ti dva mně vůbec nepotřebují, dokonce nechtěli jít ani na hřiště, aby si mohli spolu hrát Po prázdninách to asi bude dost kruté.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2022 11:12

letfenixa Lukášovi hodně štěstí a hlavně zdraví přeju

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 22. července 2022 11:22

711990 Aha, já to pochopila na tenhle víkend! No tak výhledově to je věci!:-D

letfenixa Všechno nejlepší a co nejrychlejší zotavení! 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 22. července 2022 11:23

Tabea Kamarádku ty kozy potrkaly úplně do krve na noze, jsem ji tam potkala náhodně ještě mě varovala at je tam vůbec nedávám za ohradu. 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 22. července 2022 11:27

Karja to je děs teda

Online Tabea
8171 příspěvků moje polička 22. července 2022 11:33

Potrefenáhusa Karja my tam vlezli, kozy na nás začaly skákat. Dceru zahnaly do rohu, takže stala a ječela, syn lítal po výběhu, snažil se prchnout a kozy ho honily.
Minule jsme byli v soukromý zoo v Horní (?) Pěně (u JH). Tam byly kozy za plotem a dobrý. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2022 12:01

Karja jo, ty kozy umí být hodně agresivní. S miminem bych tam asi nelezla. Resp. si pamatuju, že muž tam s malým vlezl, kozy se k nim přiřítily, on začal ječet a akce kozy byla ukončená

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 22. července 2022 12:22

Tabea To vůbec neznám, podívám se, jak to máme daleko. Ale ta Jihlava mi vyhovuje. Ony holky nejsou do zvířat zase tak hrrr, takže my jdeme jen na ty vybraný. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 22. července 2022 14:13

Karja ted mi kamaradka ze senohrab rikala, ze nekde u holic je cosi jako vodni dum+ muzeum, ze pro decka super.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. července 2022 14:26

Evaeva Potrefenáhusa 711990 Díky za tipy.

Akras + ostatní - klid doma dodržujeme, zatím ho rodina viděla jen na fotkách. Druhá věc je, že on měl hodně aktivní pěstuny, pořád s ním někde courali, nejen o víkendech, ale i ve všední dny a je tak fakt být zvyklý mezi lidma. My jsme nebo teda asi hlavně já jsem, spíš typ na procházky do lesa a kochat se výhledama, na sobotu už mám naplánovanou procházku podél Berounky ze strany, kde není cyklostezka, pes bude část cesty plavat a my budeme drncat kočárem. Ale chceme mu taky dopřát to, na co je zvyklej, což znamená vzít ho někam, kde je trochu víc živo. Samozřejmě ne ve stylu, že bych ho strčila někam do skupiny rozjařených dětí, ale prostě ho vzala někam, kde je na co koukat, kde se dá třeba opatrně pohoupat, nebo prostě něco v tomhle duchu.

Jinak nevyžádaný rady jsou vítaný, klidně to do mě perte :-]

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 22. července 2022 14:30

Zina tak to jo, to je jasný, že musíte mezi lidi :))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2022 14:40

Zina já bych se venkovní aktivity, kde bude víc lidí, nebála, akorát bych dodržela denní režim (jestli je zvyklý spát v postýlce atd.) To nejspíš poznáš, jestli je nesvůj a bojí se, že mu zmizíte. A jestli je zvyklý na podněty, tak je škoda nevyužít léta.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 22. července 2022 14:50

rasaNori Tam jsme byli, je to super. Je tam muzeum, to bych řekla je tak, 4+,5+ a pak takové vodní hrátky venku, to je 1+. Jeste je tam nějaký biotop, nějaká zvířena asi hmyzí vodni, to prochozene nemám a kousek dál je Včelí dům, to je muzeum o včelách, taky hodně pro děti, můžou si tam něco vyrobit a tak, vedle je pěkne hřiště pod stromy. 

Zina Promiň, to mě vůbec nenapadlo, že byl u pestunou. Furt jsem si představovala nějaký klokánek, kde třeba výlety nejsou tak časté nebo na ně takhle malé děti neberou. To si to užívejte;-)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. července 2022 16:25

letfenixa oslavencovi gratulujem

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 22. července 2022 16:54
Reakce na Karja:

. Furt jsem si představovala nějaký klokánek, kde třeba výlety nejsou tak časté nebo na ně takhle malé děti neberou.