letfenixa prajeme Lukáškovi len to naj, a hlavne veľa zdravia ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já když jsem viděla ty zdivocely kozy v Jihlavský zoo, tak bych tam měla strach s tak malým dítětem vlézt.
letfenixa vsetko naj! ![]()
Tabea u nás maj malinký přežrany kozicky a roční nechodici dite bylo v náruči
letfenixa krasne narozeniny a všechno nejlepší ![]()
Ti dva mně vůbec nepotřebují, dokonce nechtěli jít ani na hřiště, aby si mohli spolu hrát
Po prázdninách to asi bude dost kruté.
letfenixa Lukášovi hodně štěstí a hlavně zdraví přeju ![]()
Tabea Kamarádku ty kozy potrkaly úplně do krve na noze, jsem ji tam potkala náhodně ještě mě varovala at je tam vůbec nedávám za ohradu.
Karja to je děs teda
Potrefenáhusa Karja my tam vlezli, kozy na nás začaly skákat. Dceru zahnaly do rohu, takže stala a ječela, syn lítal po výběhu, snažil se prchnout a kozy ho honily. ![]()
Minule jsme byli v soukromý zoo v Horní (?) Pěně (u JH). Tam byly kozy za plotem a dobrý.
Karja jo, ty kozy umí být hodně agresivní. S miminem bych tam asi nelezla. Resp. si pamatuju, že muž tam s malým vlezl, kozy se k nim přiřítily, on začal ječet a akce kozy byla ukončená ![]()
Tabea To vůbec neznám, podívám se, jak to máme daleko. Ale ta Jihlava mi vyhovuje. Ony holky nejsou do zvířat zase tak hrrr, takže my jdeme jen na ty vybraný.
Karja ted mi kamaradka ze senohrab rikala, ze nekde u holic je cosi jako vodni dum+ muzeum, ze pro decka super.
Evaeva Potrefenáhusa 711990 Díky za tipy.
Akras + ostatní - klid doma dodržujeme, zatím ho rodina viděla jen na fotkách. Druhá věc je, že on měl hodně aktivní pěstuny, pořád s ním někde courali, nejen o víkendech, ale i ve všední dny a je tak fakt být zvyklý mezi lidma. My jsme nebo teda asi hlavně já jsem, spíš typ na procházky do lesa a kochat se výhledama, na sobotu už mám naplánovanou procházku podél Berounky ze strany, kde není cyklostezka, pes bude část cesty plavat a my budeme drncat kočárem. Ale chceme mu taky dopřát to, na co je zvyklej, což znamená vzít ho někam, kde je trochu víc živo. Samozřejmě ne ve stylu, že bych ho strčila někam do skupiny rozjařených dětí, ale prostě ho vzala někam, kde je na co koukat, kde se dá třeba opatrně pohoupat, nebo prostě něco v tomhle duchu.
Jinak nevyžádaný rady jsou vítaný, klidně to do mě perte :-]
Zina tak to jo, to je jasný, že musíte mezi lidi :))
Zina já bych se venkovní aktivity, kde bude víc lidí, nebála, akorát bych dodržela denní režim (jestli je zvyklý spát v postýlce atd.) To nejspíš poznáš, jestli je nesvůj a bojí se, že mu zmizíte. A jestli je zvyklý na podněty, tak je škoda nevyužít léta.
rasaNori Tam jsme byli, je to super. Je tam muzeum, to bych řekla je tak, 4+,5+ a pak takové vodní hrátky venku, to je 1+. Jeste je tam nějaký biotop, nějaká zvířena asi hmyzí vodni, to prochozene nemám a kousek dál je Včelí dům, to je muzeum o včelách, taky hodně pro děti, můžou si tam něco vyrobit a tak, vedle je pěkne hřiště pod stromy.
Zina Promiň, to mě vůbec nenapadlo, že byl u pestunou. Furt jsem si představovala nějaký klokánek, kde třeba výlety nejsou tak časté nebo na ně takhle malé děti neberou. To si to užívejte;-)
letfenixa oslavencovi gratulujem ![]()
. Furt jsem si představovala nějaký klokánek, kde třeba výlety nejsou tak časté nebo na ně takhle malé děti neberou.
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí