711990 Velká postel nefunguje, tam je super aktivovanej, jako na hraní a řehtání se dobrý, ale jako spací místo to nebere.
continuity S pěstounama jsme v kontaktu, ale na tohle úplně mi nepřijde, že má smysl se jich ptát. Oni se mu věnovali na 150 %, ale žádnej denní režim moc neměl a v noci jim taky řádil, jeden den do tří vzhůru a pak spali třeba do dvanácti, druhej den zas jinak. Přes den nespal vůbec, sem tam v kočáru, ale vždycky jen na chvilku, třeba 20-30 minut. Zbytek věcí zatím držíme podle toho, jak byl zvyklej, ale tohle se popravdě snažím změnit, zavedli jsme odpolední spánek a ukládáme v jakous takous pevnou dobu.
V posteli má takovýho usínáčka, co dostal s sebou, a podařilo se mi sehnat tentýž hrací kolotoč, co měl doma, obojí má rád, ale nestačí to, no. Dneska, když začal v postýlce brečet, tak jsem mu pustila Skoumala, a pomohlo to, tak zítra dám šanci nějaký ukolébavce, uvidíme.
Jinak díky za pochvaly, ale s tou skvělostí nevím, nevím, doneslo se mi, že existují jedinci, co zvládají i dvě a více dětí najednou!!, zatímco my jsme div živi z jednoho :-]].