Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 26. července 2022 23:43

Vari rozumím ti, taky jsem se těch prohlídek vždycky bála. Psala jsi, že Biosauri nezaujali, že? Zapomněla jsem pak reagovat. Ještě zkus ty cizrnové nebo čočkové chipsy od VitalSnack. Má to podle mě užitečnější složení, přece jen ty luštěniny jsou hodnotnější než kukuřice. A ty Biosaury teda kluci jí jen ty ochucené, kečupové a sýrové. A ještě oba kluci jí jablečné prstýnky od Subaru, měly by obsahovat více vápníku, tak aspoň něco. Jako já se chytám fakt stébel.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 27. července 2022 02:37

Vari  klid, dvouletá prohlídka není! Je v 1,5 a pak až ve třech, ne? 

nase dite ji podle mě docela dobře, nenapadá mě teď nic, co by vyloženě odmítala, mnozstvi je kazdej den docela promenlivy. U toho, co ji chutná, bejva teda trochu hur ukocirovatelny mnozstvi 

Pinot Noir na ty dovoleny mi to přijde votravny i s ditetem, co ji dobře, my teď byli a teda někdy vybrat hospodský jídlo bylo narocny (hranolky bych ji zatím  nedala ani na ty dovoleny)

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 27. července 2022 05:13

žluťásek Ten kratsi uvazek je super, doufam, ze se mi pak taky podari si ho nejak zaridit. A taky jsem na rodicovske moc spokojena, a to dite je v roce a tri ctvrte uz partak na ruzne aktivity, je to s nim paradni  Dopredu jsem si to vubec nedovedla predstavit, spis jsem si myslela, ze budu driv utikat do prace, a pak kdyz i prisla ta moznost, nevyuzila jsem ji (i kdyz teda i proto, ze s nasim ditetem se pracovat neda ).

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 27. července 2022 05:31

Zina Ja vas taky obdivuju! Kdyz to jde klasickou cestou, tak je matka sice zmordovana z porodu, ale hodne pomuze ten hormonalni koktejl, ve kterem pak plave  Jinak ten detsky spanek se v prubehu casu meni, a neni to uplne linearni, ze by se postupne zlepsoval, spis to jde nahoru a dolu a ma na nej vliv i to, co se to dite zrovna uci - chodit, mluvit, separacni uzkost... a tak. Mne k tomu jeho pochopeni pomohla knizka S laskou o detskem spanku od Lenky Medvedcove Tinkove, a pak prave babiesandsleep na instagramu, ta tam ma i dost praktickych tipu. Jinak v roce dite klidne spi i vickrat denne, nez jenom jednou, nase myslim melo 2-3 spanky, a ted v roce a tri ctvrte spi jednou dopoledne a nekdy jeste jednou v pozdnim odpoledni. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 27. července 2022 05:52

Potrefenáhusa v hospodě se bohužel nenají ještě ani ten starší. Jeho oblíbená jídla i vypadají jinak než doma, natož chutnají, univerzální hranolky nejí, hamburger jí jen od McD. Ale rohlík, loupáček, chleba, máslo, šunku a nějaké ovoce koupíš všude, ale sháněj na vsi cizrnové chipsy!

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 27. července 2022 05:56

Jinak všem děkuju za podporu s tím Viktorovým nemluvením.

Dnes nás čeká neurologie, ale s tou jeho antiordinační hysterií si to vyšetření neumím představit. Myslím, že jsem akorát vyhodila těch patnáct stovek za tu on-line objednávku.

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 27. července 2022 06:32

MPLee Ale mamy nejedlikov tiež riešia jedlo celý deň,  len naopak. Čo by ešte ponúkli, aby to dieťa zjedlo a zároveň to nebol tretí suchý rožok.  

Offline Tabea
8175 příspěvků moje polička 27. července 2022 06:40

letfenixa Pinot Noir já myslím, že MPLee to naopak mysli tak, že mít nejedlika, tak jídlo řeší taky. Mít nejedlíka by to, že pořád řeší jídlo, neřešilo. 
Kamarad mi vyprávěl, že když byl jeden jejich syn malej, dost se přejídal a že už to začínalo být vidět, tak mu začali jídlo korigovat. Přestěhovali se do novýho domu a první kontakt se sousedkou byl, když jim přišla říct, že dítě sedí na schodech a brečí samo nad sebou, že mu rodiče nechtějí dat víc jídla.

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 27. července 2022 06:46

Dnes sa mi snívalo, že s mužom Pinot Noir a Ríšou sme im vyberali sedačku súpravu a matrac, a pozor, vybral muž červené!

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 27. července 2022 07:06

Pinot Noir jo, to jsem si rikala zrovna včera, jak je fakt strašně snadný někoho odsoudit (třeba rodiče s malejma detma v mekaci), aniž by člověk znal pozadí 

rikala mi totiž včera moje mama, jak je to hrozny, ze vida malý děti, co strašně šmajdaj a rodiče s tím nic nedelaj! Tak rikam, nojo, ale to nevidíš, co s nim delaj nebo nedelaj, ty vidis jen to smajdajici dite 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 27. července 2022 07:10

Pinot Noir drzime palce, ať to zvládnete ;5,;

nepomohly by mu nějaký knížky o doktorech nebo nějaký hračky typu doktorskej kufřík, kterej by mu pomohl se trochu na to připravit? (Našemu diteti asi ještě spis ne)

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 27. července 2022 07:45

Potrefenáhusa ona mi zdrha, prave ted ma obdobi, kdy odmita jit za ruku a naopak ji silene bavi, kdyz ja za ni bezim se revem, at se zastavi. V parku ji klidne necham, ale vcera mi takhle utekla na Hradcanske, kde si fakt nemuzu dovolit zachovat vaznou tvar a nebezet za ni. Jenze kocar to neresi. Zdrha i z nej, umi se z popruhu vyvliknout. Taky v nem rozhodne nechce sedet a ja s prazdnym kocarem za ni behat nezvladam. No a ven chodime vetsinou za ucelem unaveni ditete, takze vozit ji by bylo dost kontraproduktivni. Proto ji nechavam co nejvic chodit, a kdyz moc zdrha a jsme na nebezpecnem miste, tak ji soupnu do nositka a nekde jinde zase vypustim.

Jeste to ma jednu vyhodu. I ted, ve dvou a ctvrt, je noseni jediny uplne stoprocentni zpusob uspani. Takze dost casto ji dopoledne necham unavit behanim a chuzi a pak si ji domu nosim uz spici, jen ji vyklepnu do postele.

Pred tydnem jsme byly s kamaradkou a jeji holcickou v zemedelskem muzeu, mala tam hodne radila, nadsena z dalsiho ditete, a uz jsem si ji odtud odnasela hodne unavenou, vedela jsem, ze ani na zastavku tramvaje mi nedojde. Tak sla na zada a bylo to v pohode az na Hradcanskou, kde se od nas holky odpojily. To vzdycky mala nese hodne spatne, ze kamarad odchazi, a jako vzdy zacala rvat. Pak jeste pridala rev, ze ji nekoupim zmrzlinu v creme de la creme, co na Hradcanske je. Proste pretazene batole. V tu chvili za mnou prisla jakasi duchodkyne, aby mi oznamila, ze to dite rve proto, ze je mu vedro, jak ho mam na sobe namackle v tom batohu. Tak jsem ji rekla, ze vim presne, proc breci. Nacez mi odpovedela, ze to si ona rozhodne nemysli. Musim priznat, ze jsem se ji na miste vysmala a pak litovala, ze nevidela, jak o zastavku dal uz bylo dite tuhy. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 27. července 2022 07:52

Pinot Noir Dekuju moc za tipy, uz je mam na rohliku v kosiku. :-) drzim palce, at tu neurologii zvladnete co nejlip. Na kardiologii me tuhle politovali, ze ma malej opravdu silnej hlas. Jsem si jen povzdechla, ze jeho sestra je jeste hlasitejsi. A cast vysetreni se ani nemohla uskutecnit, to dite se proste zkrotit nedalo.

Potrefenáhusa Jako nedonosence je hlidaj trosku vic, nase pediatricka je chce videt i ve dvou letech. Grafy teda vic resi v rizikovce, u pomeru vyska vaha vypadavaji z tabulek. Nechapu, ze nekomu muze dite vyrust z kratasu, moji nosi lonskou velikost 74 a tipuju, ze jim bude i pristi rok. :-D

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 27. července 2022 07:53

Zuzuli jo a mne k tomuhle doma ještě vycitaj, ze si k tomu neberu sebou ješte i skoro tricetikilovyho psa

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2022 07:59

Vari klid, kraťasy 74/86 nosí mladší už třetí sezónu

Edit: 74/82 samozřejmě 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 27. července 2022 08:03

Evaeva Jako jsou mu trochu kratky, vzdycky si vzpomenu na Haberovu slavnou fotku. :-D kdyz do tech ve velikosti 86 by se na sirku vesli oba. :-D

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 27. července 2022 08:05

Vari konkrétne kratasy sú tak na 5 rokov nosenia

Offline Jimik
příspěvků moje polička 27. července 2022 08:06

Zuzuli Mě včera poprvé zkusil ujet junior na odrážedle. S potutelným úsměvem na mě udělal pá pá, vyrazil na opačnou stranu a na moje verbální povely nereagoval. No, doběhla jsem ho, ale kočár zůstal daleko za námi osamělý uprostřed chodníku. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2022 08:06

Vari hele, jemu jsou v pohodě všemi směry:) Budou mu v říjnu tři, zbytek oblečení má 98

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 27. července 2022 08:07

Zuzuli tieto kecy okoloidúcich sú fakt niečo.  Ja teraz stále podvedome očakávam pripomienky k tomu, že syn je v kociku,  bola jedna mierna zatiaľ,  s bitch face som to odignorovala.