Karja ale jako mytí nádobí ti fakt nezávidím, to je pro mě nejvíc nenáviděná práce.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Musím to v obchodě nějak pořádně vyzkoumat, takže je to nějakej kousek šunky vcelku jo? Naše máma na to kupuje něco hrozně slaného co se ještě musí varit, jako když to uvaří když je tu synovec a neteř, tak to dětem dám, ale sama bych jim do těch fleku ráda dala něco lepšího
Evaeva Je to opruz! A tuhle jsem říkala něco sambovi proč něco nestíhám/nedelam nebo tak něco, že to nádobí zabere moc času a on řekl ,,no tak o tom to není,,:-D Tak jsem mu řekla, že ho bude týden mýt at pozna o čem to je..:-D
Karja já kupuju plátky, u nás se to tak dělalo vždycky. Akorát máma dávala debrecínsku, ale ta má asi 80%, já kupuju s více masem. My i na dovolenou hledáme apartmán s myčkou;) v normálním provozu tím strávíš klidně i hodinu a půl denně, ne?
Evaeva Takže něco jako ,,salám,, vlastně? Ne to určitě ne, spíš jako to myjes třeba čtyřikrát denně:-D. Já se s tím moc nemazu, když má přijít nějak Joo návštěva, tak si to nádobí ale radši pořádně prohlídnu:-D
Karja taky mam pocit, ze porad jenom dokola meju nadobi. Nikdy nekoncici prace bez viditelneho vysledku, protoze staci svacina a zase je co myt. Staci mi bohate vsechny ty sklenicky, hrnecky, talirky a lzicky, co se behem dne nahromadi po byte z kafe/caje/jogurtu/svacinky, takze jeste vyvarovat ve vice kusech nadobi fakt nedavam. Eintopf a jidlo z jednoho pekace jsou moji nejlepsi kamaradi. Maximalne akceptuju jeden hrnec plus panev ![]()
A sunkafleky jedine s kusem uzeneho, co se musi predvarit. Popravde ho varim v jednom hrnci jako testoviny, jen se vystridaji a nemeju ho mezitim ![]()
Evaeva No, zrovna nedavno jsem nasla rajcatovou omacku na tak nepravdepodobnem miste na zdi, ze fakt nechapu
a to syn s jidlem nijak nehazi, jenom se v tom se strasnym zalibenim matla, a na uklid zeme mame psa ![]()
Zuzuli Jen o tom číst je hrůza:-D Mam tam ještě věci z večeře! A hlavně nikdy, nikdy to nenechat na druhý den:-D to se z toho druhý den člověk nevymota!
Evaeva Aha! Díky! No já už si dlouho říkala, že se tu musím zeptat, ale vždycky zapomenu. To vypadá dobře;-)
A kdyz jsme u jidla, kde prosim kupujete slusne maso? Ja leta brala z Nakupu z farmy, ale pred par dny to odpiskali
. Neco z jejich byvale nabidky jde koupit pres Rohlik, ale ne vsechno. Uplne jsem se odnaucila brat maso z Lidlu, Billy atd. Ja nevim, no, sla jsem ted k reznikovi, tam kruti z Polska...asi taky zadna hitparada co do kvality.
Karja a hlavne nesnasim prijit rano do kuchyne a diky spinavemu nadobi si nemit ani kde udelat snidani. Takze dej se co dej, snazim se to vsechno umyt uz vecer. Zvlast, kdyz nase pracovni plocha je krasnych 60x60
to staci, aby mi tam vecer manzel nechal hrnek od kafe a misku od nocni svacinky, a uz mam chut to nadobi vyhodit z okna
Gatita Některé řetězce mají chovy z Čech, jestli ti to takhle staci. I v Penny mají něco jako ,,Dobre maso,, se to jmenuje? V COOP třeba kupují mražené kuřecí, mají jiné než od Babiše. Spíš to chce tak zkoušet, kde ti co jaký maso chutná a jak to vypada, třeba Billa hovězí za mě hnusný, v Penny dobrý.Jako farmy jsou kupodivu časté, ale je fakt že shanet si to a kupovat do mrazáku je dost takové náročné a stejně to nepokryje celou spotřebu pokud se vaří denně.
A kde se vůbec vzalo to uzený?! Vždyť to jsou ŠUNKO-fleky
U nás se to vždycky dělalo se šunkou na plátky.
Evaeva ja to znam.jedine s uzenym, se sunkou na platky to slysim poprve od tebe
kazdopadne u nas doma se to delalo s kostickama globus sekany![]()
711990 Musím někdy pročíst obaly až nebudou děti v obchodě prudit:-D už vím co mám hledat ,,k přímé konzumaci,,:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí