Jimik to mě moc mrzi a preju, ať jsi brzo fit!!!
Vše o těhotenství a dětech
Zina společný jedeni se psem, to bude ještě dlouhej příběh...a neuhlidatelnej ![]()

žluťásek Aha, Ok, takže úplně blbuvzdorné to není. ;-)
quebrada v tescome na to prodavaj i nadobu, to by mohlo blbuvzdornost zvýšit
Jimik Hlavně, ať jsi brzy v poradku a doma! A třeba pak dáme společně nějaké další divadýlko. Napadá mě třeba ten Spejbl nebo jsou i další
Na ostatní se těšíme!
Zina já pro nás taky nikdy nevařila z mraženého masa, ale jako ono nejde co 2 dny kupovat 100g telecího a příště 100g králíka... navíc na začátku by bylo potřeba spíš po 50g a to ti nikdo neprodá. Teď už jí malá více méně s námi, ale stejně mám pár kusů masa takhle připravených a občas je vytáhnu. Ne vždycky jíme něco, co může a nebo chce.
Potrefenáhusa MPLee 711990 mnum Len Dámy omlouvám se, dnes jsem skončila hospitalizovaná na Bulovce a do čtvrtka mě určitě nepustí, junior je tu se mnou a tudíž musím odpiskat naši účast na Batolaterně, byť mě to nesmírně mrzí.
Tímto vznáším dotaz do pléna, zda by tu nebyla dobrá duše, která by se ujala opuštěných lístků, aby nepropadly. Na 8.9.od 16:00 v Laterně Magice. Napadá mě co třeba Zina, neměla by zájem? Pardon, že vyvolávám takhle adresně.
Ja bych si ty listky vzala, poslu ti sz
Jimik jezis hlavne at jste co nejdriv fit!!!
A kde se vůbec vzalo to uzený?! Vždyť to jsou ŠUNKO-fleky
U nás se to vždycky dělalo se šunkou na plátky.
Tak šunka bývala luxus. Máma taky dřív vařívala uzené (byla z toho výborná polévka, pak se bohužel dočetla, že je to fuj)
Že bych dnes něco předvařovala, neznám. Do fleků, francouzských brambor nebo třeba salátu koupím kus šunky vcelku a nakrájím.
Potrefenáhusa MPLee 711990 mnum Len Dámy omlouvám se, dnes jsem skončila hospitalizovaná na Bulovce a do čtvrtka mě určitě nepustí, junior je tu se mnou a tudíž musím odpiskat naši účast na Batolaterně, byť mě to nesmírně mrzí.
Tímto vznáším dotaz do pléna, zda by tu nebyla dobrá duše, která by se ujala opuštěných lístků, aby nepropadly. Na 8.9.od 16:00 v Laterně Magice. Napadá mě co třeba Zina, neměla by zájem? Pardon, že vyvolávám takhle adresně.
Přeju, ať se vše srovná a jsi brzy doma.
Zina Ono zalezi, jake potraviny uz ma vas syn zavedene, a pak neni potreba z nich varit nijak specialne, muze jist to, co vy, jenom se doporucuje do roka nesolit a pak zacinat jen pozvolna, a opatrne s houbama z vastniho sberu, spis teda kvuli riziku zameny s necim nejedlym, nebo jedovatym, diteti staci k otrave mnohem mensi davka. Muzes mu to i okorenit, zase tim, co uz ma zavedene, nebo to zavest. Ono je to chvili trochu otrava, jak to dite ji par potravin, tak co mu porad davat, ale jak ty potraviny pribyvaji, co ma zavedene, tak za par tydnu uz muze jist prakticky to, co vy doma. Plus treba to maso k tomu navic.
Gatita a Scuk znáš? Koukni jestli nemáš v okolí nějaké výdejní místo. Jen je pro mě opruz, že se o víkendu objednává a vyzvedáváš pak v úterý. V kombinaci s objednáváním na rohlíku mě to vždycky úplně zavařilo![]()
Zina a ještě teda - dokud to mixuješ, tak bych maso jen uvařila a chutě a recety zvlášť neřešila. To asi až bude ochotný jíst to v normální konzistenci. Na inspiraci mrkni na ig ( jestli máš, ale možná to jde zobrazit i bez něj?) Nutrimamma - nutriční poradkyně s malým synem, Minispajz (maji super pribory pro nejmensi), vyrobenozlasky, neplechanaplechu, mamavkuchyni, mycookingdiary ![]()
Jimik No jasně, akorát teda pro nás je proveditelnej jenom víkend, a ten je volnej až v příštím roce.
Zina Tak to je prekérka, zkusím najít nějaký bližší termín, zatím nám všední dny nevadí a nerada bych tam juniora táhla jako puberťáka ![]()
MPLee Jsem pro jakoukoliv další kulturu všemi deseti, jednou to klapnout musí ![]()
Potrefenáhusa MPLee 711990 Sweet Potato
Díky za podporu. Musím vyzdvihnout Bulovku, jak nemá úplně dobrou pověst, tak já můžu jenom chválit jak přístup lékařů, tak i sestřiček.
tak... syn ma za sebou prvy adaptacny den v novej skolke. bol tam cca 1.5h. na desiatu mali cerealne gulicky s mliekom coho sa samozrejme ani nedotkol (nema to rad) takze kvoli tomu ze to nezjedol pojde zajtra domov uz o 10 rano s tym ze ak aspon trochu z desiaty zje (ma byt chlebik s niecim) tak dalsi den moze zostat aj na obed. argumentovali tym ze do obeda ktory maju o 12 je daleko a nemozu ho nechat hladneho. k tomu som dostala este aj vypis skolskych prazdnin a teda fakt neviem co s tym! ja ho budem musiet bravat so sebou zase do prace ![]()
![]()
eless uf teda to je drsny. Tonda taky minule ve skolce nejedl svacinu a obed jen prilohu a teda nastesti to nebyla podminka, aby mohl zustat do obeda
to bych ho tam v zivote nemohla nechat![]()
711990 to by tam první dny mohl asi zůstat málokdo. Mně se stalo, že třeba mladší skoro nic nesnědl a to měl svačinu z domova.
Dneska šel poprvé, takže probrečel ráno, ale ve školce už dobrý ![]()
eless A vlastní svačinou, kterou určitě sní to vyřešit nejde? Tohle mi přijde tedy postavené na hlavu, zvlášť pokud je to školka pro děti se speciálními potřebami, tak zrovna tohle by je nemělo nijak rozhodit, ne? Vždyť žádné dítě nejí všechno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí