Jimik ať jsi brzy fit!
Vše o těhotenství a dětech
eless
přiznávám, že jsem v naprostém šoku. Moc a moc tě lituju a absolutně nerozumím, co to má být za pravidlo a přístup, fakt nechápu. Člověk by něco takového u školky pro děti se speciálními potřebami opravdu nečekal. Moji synové oba ve školce nejedli několik TÝDNŮ, jako nic, dopolední svačina nic, oběd nic, odpolední svačina nic nebo kousek suchého pečiva, bylo-li suché. Bylo-li namazané, nic. Učitelky se jen ptaly, jak jim to ulehčit, tak jsem spolu s nimi zkoušela a zkoušela, pak postupně v říjnu, když měli velký hlad, snědli třeba kousek suché brambory a tak. Představa, že mi učitelky řeknou, že tam nebudou moci chodit, pokud nebudou jíst, no to nevím, co bych dělala. Přeju ti pevné nervy!
eless to je neuvěřitelné ![]()
eless vy máte takovou smůlu na přístup ve školce to ani není možný
Sairon @brr diky za tipy, omrknu to. Ja nejsem nijak zvlast rozmazlena, ze bych nutne potrebovala mit vse jen bio nebo tak, ale zrovna u toho masa, ktereho jime dost (deti vegge moc nechteji), je pro me kvalita dulezita. A musim priznat, ze z vodnanskeho kurete uz bych vyvar delala jen kdyby nebylo zbyti:-/, a to ani ne tak z politickych a etickych duvodu, ale nepozdava se mi chutove.
eless tak s tim jsem se nesetkala ani v nasi skolce. Tam deti svaciny nejedly bezne (zeleninove pomazanky) a nikdo to neresil. Jen jedne zname neco naznacili, protoze jeji syn tam asi pul roku jedl hodne malo. Spis ji to ale rekli jen proto, aby vedela, ze mu musi dat pak velkou veceri. Ja nevim, asi bych se nejak ohradila, vzdyt musi dostat sanci.
Gatita Nakup z farmy skoncil? Tam jsem roky nakupovala maso do mrazaku, zejmena jejich hovezi bylo skvele. Taky meli moc mileho pana ridice, ktery mi to vzdy dovezl az pred dvere. Achjo ![]()
Jimik to me moc mrzi, hlavne ale budte v poradku ci nejdriv!
mnum k 31.8. ![]()
eless to co je za blbost
. To ani tam neexistuju trocha chapave ucitelky???? Starsi by nemohol chodit vobec, vkuse su pomazanky a tych sa nedotkne, vacsinou zje len obed. Asi by som sa nadrzovku opytala ci je to v skolskom poriadku alebo kde je take pravidlo pisane. To je fakt neuveritelne.
Jimik dufam, ze nic vazne, zelam skore uzdravenie ![]()
rasaNori ja zvládla Luxor s tím nejstarším, tehdy asi osmiletým. Poprvé dostal do ruky můj mobil, aby mohl hrát hry. Jako výlet s odjezdem v pět rano a návratem o půlnoci není nic, co by děti ocenily. Obdivovala jsem ho, jak to zvládl. Manžel to vyhodnotil správně a zůstal s mladšími v resortu.
Kdo jste měli 3 kolovou koloběžku, jak pak děti ochotně přešli na klasickou? Dcera kdykoliv vidí děti sousedů na koloběžkách obdivně
běhá kolem a hrozně ji chce. Dneska ukořistila na hřišti jednu bezprizorní a uplně samozřejmě se rozjela a celá šťastná na ní jezdila sem a tam. Je jí 19 měsíců. Tak váhám, 2 kolovou ještě nezvládne, ale mě ta 3 kolová přijde k ničemu, že se na tom nemusí nijak aktivně držet rovnováha a tak. Tak jestli jí udělat radost a koupit teď na podzim/zimu 3 kolovou a příští rok třeba klasickou, nebo počkat? Aby jí pak chtěla měnit... ![]()
MPLee kdybys chtěla takovou malou trikolovou neznackovou, ráda vám ji věnuju. Až tě bude štvát, postav ji ke kontejneru
žluťásek děkuju moc, sousedi nám nabízí mini micro, ale já nevím, jestli to doma chci ![]()
MPLee syn přešel bez mrknutí oka. A teda bych řekla, že ta dvoukolova ho baví podstatně víc (je rychlejší).
MPLee myslím, že tu mini micro ještě dobře využijete. A pak se jí dobře zbavíte. ![]()
Tabea jako zbavit se zbavíme, ale jestli je šance to pak bez obtíží vyměnit za klasickou... Ještě jí chci vzít jedno kolo na funnywheels, tak jsem zvědavá na reakci ![]()
MPLee mojich dětem pujcoval u prarodičů soused taky tříkolový, jinak jezdí na normální (je jim 5&7). A bavilo je to dost. To bych se nebála, že nepřesedlá.
Jimik Uf, hlavně ať to není nic vážnýho a jste brzy v pořádku.
Třeba půjdem ještě jindy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí