letfenixa chudacek, snad si to brzo sedne ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas tak to já bych jí teď dvoukolovou nekupovala
Spíš přemýšlím, jestli jí teď dávat na rok tu 3 kolovou a pak 2 a nebo jestli si počká rovnou na 2. Ona jí hrozně chce, ale nepřijde mi to uplný zázrak a radši bych, aby jezdila když už tak na odrážedle. Ale zase je pravda, že máme plácek před domem na parkovišti, kde se často potkávají děti z baráku a tam by na tom jezdit mohla. Ale právě když pak vidím, že na těch 3 kolových jezdí i školní děti, tak mi to přijde škoda. Stejně tak jí chci vzít to kolečko ne proto, aby to měla zbytečně těžké, ale aby jí to něco dalo. Když bude mít pořád 3 kolovou motorku, tak se motoricky moc neposune ( a ne, nepotřebuje se posouvat nikam daleko, už tak je napřed, ale tak když to bez problémů zvládá, tak co s ní...)
MPLee tak synovi bude tento mesic 7 a prave objevil kolobezku. Trikolovou
. A byli jsme ted u znamych a jejich stejne stara holcicka dostala novou kolobezku - opet se 3 kolecky. Pritom oba jsou uz davno zdatni cyklisti. Ja bych se toho nebala, je to zas neco jineho. My mame globber, znami maji micro, obe dve mi prijdou dobre (ta micro o neco lepsi, ta nase je trochu tuha). Ja bych ani moc neresila tu jednostrannost, pokud se to proklada jinym pohybem...
No ty koloběžky. Jednou jsem se zvezla na té neodpružené ze školy domů a na naší zámkové dlažbě, jsem po 250 metrech myslela, že mi vyhřezne plotýnka. (Nosnost toho verku odpovídala moji váze). No jsem vcelku rada, že jsme se jich zbavili. Muž má teď terénní od Kostky a to je úplně o něčem jiném, takže já bych klidně vyčkala, až dítě doroste do těchto modelů.
Známých holčička si na koloběžce cestou z hřiště domu naštipla lebku ( a to je holčička na kola velmi šikovná, rodiče jezdí orientak, takže zvládá všelijaké singletraily a terény). To se pak obecně rozhodlo, že nebudou jezdit bez helmy s argumentem: je to kousek.
Jinak u nás stávala před školou policajtka a dětem vysvětlovala,že helmu mít musí. Hlavu mají jen jednu, celkem doufám, že ji ještě budou potřebovat.
Prosím vás, urgentne: potrebujeme cvicky s bielou podrazkou, na siroku nohu s vysokým priehlavkom ![]()
letfenixa jonap a fare mají bf plátěnky, ty by neposlouzily? Oboje s bílou podrazkou a na suchý zip. Fare má i bf backory s tou stejnou tužší podrážkou, klasický na gumičku.
Potrefenáhusa ze stejného důvodu se nám s mladším moc nechce do zkoušení normálního kola, ale on o to stojí. Zdá se mi, že na to ještě nemá rozum, ale na druhou stranu na odrážedle už jezdí šíleně rychle, nové kolo by ho trochu zpomalilo.
Pokracovanie skolkoveho pribehu s jedlom. Dnes bol na desiatu chlebik so sunkou a ten spratal cely (ako som predpokladala pretoze mu to velmi chuti) takze dalsi pobyt dostal zelenu ostat aj na obed. Tam cakam dalsie problemy s nejedenim a som zvedava kedy tam bude moct byt cely den
Koukam kolik starosti si usetrim, když vůbec nekupujeme a nevarime maso
Zina Ais nepopulární názor, ale pokud jste vege domácnost (a tudiz i předpokládám, ze jídelníček mate nějak zmaknuty), proč se vlastně tlačíš do masa pro malého? Já bych ho stravovala jako sebe a zvykala na jídla, která jsou u vás v rodině běžná.
Dost starostí si teda ušetříme koukam i v v tom kopcovatým terénu, na odrážedlo i kolo se u nas už víc než rok akorát práší, helma taktéž nikdy nebyla potřeba ![]()
Jinak jsme předpokládám rekordmani - už jsme doma s kašlem. Ale ani mi to nevadí, poslední sérii nemocí jsme měli loni na podzim, takže já jsem spokojená. A takovýhle lehký marodeni s vetsima detma je spis za odmenu, ráno spát do 9, líná snídaně, pak zapnu pohádku a jdu si po svejch ... za mě dobrý ![]()
MP Meri nene, já mám syna doma už od pondělí
a druhého ode dneška
U nás jsou ty vehikly super způsob dopravy, tady je na prostor (kopce teda taky), konečně děti čekají na mně a ne opačně ![]()
Třeťačka včera šla z družiny ve tři, volala že půjde s Klárkou ven a přišla až v 8
. Tak ještě osamostatnit synka a bude veget. Karja a další vydržte, svoboda opět přijde ![]()
JankaM to je super!
MP Meri my máme doma maroda od neděle, včetně horečky přes 39. Takže s nějakým kašlíkem tady nevyhraješ ![]()
žluťásek u nás je to naštěstí bez teplot, ale tenhle týden se už do školky nejspíš nepodívá ani jeden.
Evaeva nezpomalilo :) mladší mi začala jezdit na začátku prázdnin a snaží se vyrovnat bráchovi, takže jezdí rychle. Pokud jdeme ven a bereme kola, vracím se domu úplně ko :)
tenzie ano, oni závodí i teď. Já za nimi ale neběhám, kola bereme prakticky každý den, oni je milují. Jsme domluvení, kde budou čekat a tam čekají. Pokud po cestě nespadnou, pak sbírám padlé
Ale ten přechod na lepší stroj na chvíli tu rychlost sníží, starší má teď nové kolo a ještě si úplně nezvykl.
Se trochu pochlubím jo? Děti si sami od sebe bez jakéhokoliv pokynu v úplně nezvyklou dobu sami uklidili rozházené lego ![]()
![]()
Evaeva jj, jak jezdí se starším, tak je to super, že se řídí podle něj a zastavi vždycky tam, kde on. Spíš se nám zvětšil rádius, kam dojedeme, takže místo kousků stromovky ji obkrouzime celou, a to i vickrat :) já s nima zatím na kole nejezdim, kolem cest, kde jezdí víc aut, mám radši mladší pod dohledem.
tenzie tady na sídlišti je právě super, že jedeme středem rondelů, podél silnic moc nejezdíme, podél velkých už vůbec, takže strach moc nemám. Během prázdnin jezdili spolu a mladší se od něj naučil čekat. Já s nimi sama taky na kole nejezdím, to se zase bojím, že mi starší bude někde stávkovat, když to bude trochu delší cesta. Mladší by musel do sedačky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí