Potrefenáhusa tu polňačku jsem napsala blbě, prostě nějakou ne uplně zpevněnou cestu, ale nebvysloveně nějakou rozoranou šílenost. S Valcem jsem jezdila a jako zázrak mi to nepřišlo právě. Jako kdyžtak zůstaneme u těch našich...
Vše o těhotenství a dětech
MPLee novy Bee6 ma o trosinku vetsi kola, ale ten problem neni ve velikosti kol, ale v odpruzeni tech prednich, pak maj tendenci se ruzne zasekavat. Daj se ale zaaretovat, to hodne pomuze v blbym terenu. Pokud chces neco rovnou i pro mimino, tak to se obavam ze neporadim. Lehkej a s prekvapive velkejma kolama (ale nevim jak s tim lehem), je Cybex Eezy Twist s+2
711990 děkuju, ten vybex vypadá dovela dobře! Já bych byla nejspokojenější, kdyby na tom bee šly vyměnit kola za jiná. Jako jsem to teď udělala s tím dvoukočárkem - stavím si z toho v podstatě jiný kočár teda ![]()
MPLee
tak teoreticky....a jakej mas nakonec ten dvoukocar?
711990 nakonec vyhrál Baby jogger ale dala jsem na něj kola ze Summitu a dopředu z koloběžky
na bazaru jsem koupila potah na sezení, co jde do lehu a přešila ho na korýtkovou konstrukci, takže jde do lehu a teď ještě řeším adaptér, aby mohla dcera sedět ve předu čelem ven a vešla se

MPLee MacGyver ![]()
MPLee husty!!!!!
Potrefenáhusa 711990 Jako nešla bych do toho, ale nesehnal jsem nic, co by odpovídalo představě
Do lehu, trochu teréní kola, ruční brzda, za sebou. Další alternativa byl Cybex gazelle S, ale ta cena je hrozná a nemá brzdu ani kola... Tenhle je i se všema dokoupenýma doplňkama a dílama za 15...
Na Valcu je super váha, je fakt lehoučkej, a pak skladnost, vejde se nám do auta za spolujezdce. Ale není ideální na vyšší postavy, já mám 173 a madlo mám hodně nízko, přenastavit nejde. Taky se u něj nedají dělat moc dlouhý kroky, protože pak dole nakopáváte tu dolní část s košíkem. My ho alernujeme s kočárkem do terénu a krom těch zmíněneých věcí je Valco za tu cenu dobrá volba.
MPLee Ty jo, klobouk dolů ![]()
Myslím, že si můžeš založit živnost na custom sestavy kočárků ![]()
Zina máme vysokyho tatinka a kocary okopava naše oba
Zina jo, to nastavitelné madlo vysokým lidem může chybět. Ale ta skladnost je super, když opravdu potřebujeme, sundáme i kola, do kufru se vejde i "na stojáka"
Mám dotaz, co delate s vlastníma detma, když jsou na vás drzý. Případně jim něco zakazate, přidáte i důvod proč to zakazujete, a odpověď je a budu to dělat, případně a budu to říkat...
rasaNori ja uz to ignoruju. Pokazdy, kdyz mu neco zakazu, tak nasleduje presne to co pises "a budu to delat a budu to rikat", takze bud mu fyzicky zabranim to udelat anebo to jen opakuje, ale uz to treba nedela, tak to ignoruju. Akorat se me snazi nastvat![]()
711990 v puberte jako kdyz najdes![]()
Potrefenáhusa My se u valca kopeme oba. Já jsem zvyklá chodit hodně rychle a když to chci u valca provozovat, tak ho musím vézt jednou rukou a jít vedle kočáru. Tak když vím, že budu chtít jít rychle, tak beru ten teréňák, u toho jsem zkoušela i běhat a bylo to v pohodě (kopání, ne ten běh :-D).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí